hayat ne kadar ağırmış

annenizle çok sık mı görüşüyorsunuz anneninizn sizle devamlı ilgilenmesi belki bu durumdan rahatsız olmuştur
tatlı dille konuşup halledilebilr yani ortada büyük bir olay yok orta yol bulunur gibi geliyor

ben konuyu yalnış yazmışım yan yana değil altüst oturuyoruz annnemle sonuçta ben onun evladıyım tabiki sık sık görüşücez üstelik benim ondan başka kimsem yok beni destekleyen sahip çıkan tek insan

canım su akar yolunu bulur bu kadar kendini yyip bitirme herşey yoluna girer ama sen kendini bu kadar üzersen olmaz ki

canım su akar yolunu bulur bu kadar kendini yyip bitirme herşey yoluna girer ama sen kendini bu kadar üzersen olmaz ki

çok üzülüyorum belki babam hayatta olsaydı bunlar olmazdı annemin nemli gözlerini gördükçe kahroluyorum ölüyorum benim yüzümden mutsuz olmasını istemem başka bi yere gideyim diyorum bırakmıyo ben burda kaldığım zamanda eşi rahatsız oluyo ne yapacağımı bilmiyorum yalnış bişe yapıcam diye korkuyorum

sakın kendini koyverme bu zamana kadar ne zorluklar atlatmışsın bunu da atlatırsın Allahın izniyle .. baban şehit olmuş ne güzel bir mertebeye erişmiş sende o babaya yakışır güçlü bir evlat olmalısın canım

annenin eşi devamlı evde mi duruyor konuşsanız bir çıkar yolu bulunur elbet

sakın kendini koyverme bu zamana kadar ne zorluklar atlatmışsın bunu da atlatırsın Allahın izniyle .. baban şehit olmuş ne güzel bir mertebeye erişmiş sende o babaya yakışır güçlü bir evlat olmalısın canım

annenin eşi devamlı evde mi duruyor konuşsanız bir çıkar yolu bulunur elbet

ben babamı hiç görmedim 1 yaşındayken şehit olmuş 19 yıl oldu bu konuda böyle devam edicek sanırım tek dileğim annemi kırmadan üzmeden orta yolu bulmak ben daha anne olmadım ama annemin neler hissettiğini tahmin edebiliyorum

Hayat ne kadar ağır bir de bana sor:((
Hangi insan evladı kızıyla annesi arasına girme cüretini bulur kendinde pes
Allah o adamın kararmış yüreğine vicdan versin ne diyeyim
Seninde basın sagolsun
Baban ve baban gibi insanlardan Allah razı olsun mekanları cennet olsun

sağol canım bilmiyorum belki oda kendince haklıdır belki beni görmek istemiyo sonuçta ben onun kızı değilim ama o benim hep babam gibiydi hayat böyle işte yapacak bişey yok

Annenize bir seçim şansı sunulduysa, seçilecek olan belli. Evladın yanında ikinci eşin gölgesinin bile lafı olamaz. Nasıl seçim ister bu erkekler aklım almıyor :50: Evlat bu, başka birşeye benzer mi :5:
Anneniz kesin tavrını koydumu ikinci eşine ?

canım ALLAH yardımcın olsun ama böyle üzüldüğünü annene belli edersen o daha çok helak olur bi çıkar yol bulabilirsiniz inşallah:(

Son düzenleme:
Annenize bir seçim şansı sunulduysa, seçilecek olan belli. Evladın yanında ikinci eşin gölgesinin bile lafı olamaz. Nasıl seçim ister bu erkekler aklım almıyor :50: Evlat bu, başka birşeye benzer mi :5:
Anneniz kesin tavrını koydumu ikinci eşine ?

tabiki ben ondan asla ayrılamam demiş o benden vazgeçsede ben vazgeçemem çünkü nefesim o benim insanın nefesi bittiği an ölür

yaşarken şunu öğrendim ki;hiç kimseden,hiç birşey beklememeliyim.beklentiler gerçekleşmediğinde insanın canı daha fazla yanıyor.yapabiliyorsam ben yaparım ama asla bir karşılık beklememeyi öğrendim nihayet....
artık üzülmüyorum,dostlarım neden yanımda değil diye...
sadece eğer onlar için yapabileceğim bir şey varsa ve ben yapmıyorsam üzülüyorum...

yaşarken şunu öğrendim ki;hiç kimseden,hiç birşey beklememeliyim.beklentiler gerçekleşmediğinde insanın canı daha fazla yanıyor.yapabiliyorsam ben yaparım ama asla bir karşılık beklememeyi öğrendim nihayet....
artık üzülmüyorum,dostlarım neden yanımda değil diye...
sadece eğer onlar için yapabileceğim bir şey varsa ve ben yapmıyorsam üzülüyorum...

her zaman annem tırnağın varsa başını kaşı der yani kimseden bişey bekleme kimseden fayda yok anlamında
allah kimseye muhtaç etmesin

Hayat bu ya, hepimize bir rol vermiş tutunmaya çalışıyoruz… Yaşamaya alışmak zor… Kimilerimiz hayata tutunmayı başarırken, kimilerimiz hayatın kargaşasında sürüklenip gidiyor. Sağlam durmak zor… Emek istiyor bazı şeyleri yoluna koymak, direnmemiz gerekiyor acılara, ayrılıklara…

hiç kimse bir anneyi evladından koparamaz,
bu ne cüret şaştım kaldım,
annenin eşinin söylediği karşısında sadece gülünür, ciddiye alınmaz...

önceleri tek derdim çocuktu hep ümitliydim her günüm geçtiğinde test yapar çıkmayınca üzülür kendimi eve hapsederdim ama bu yaşadıklarım o kadar ağır geldiki öyle canım yandıki çocuk diyince birdaha düşünüyorum ya oda benim gibi tek kalırsa ya oda benim gibi çaresiz kalırsa diye düşünüyorum

bir yetimin başını okşamak o kadar sevap ki bu adam niye bunu yapıyor, anneniz acaba senin için adamı çokmu bunaltıyor, adam senin ismini çokmu duyuyor evde acaba.. annenizin mutsuzluğundan mutluluk mu duyacak... seni istememesindeki sebep ne.. oturup konuşmayı denesen çözüm olurmu benden sıkıntınız ne ben sizi baba gibi gördüm deseniz....

annenizin tercihi de şüphesiz sizden yana olacaktır..annenizin ilişkisi bu yüzden biterse de üzülmeyin... bir anneyi kızı ile kendi arasında seçim yapmayı teklif eden bir erkekten zaten hayır gelmez..

aslında bi sorun yok yani dediğim gibi ben onun kızı değilim ve annem beni uçan kuşdan sakınır sonuçta onun kızıyım böyle olması sevmesii sakınması düşünmesi normal değilmi ve babam hayatta değil doğal olarak benim annemden başka kimsem yok siz annemisiniz bilmiyorum ama bi anne evladından heleki hayatta ondan başka kimsesi yoksa nasıl kopabilirki

konu şuki ben şehit kızıyım ve başka krdeşim yok annem ikinci evliliğini yaptı bugüne kadar heerşey iyi gidiyodu evlendim annemle yan yana oturuyoruz benim annem yalnızca anne değil babam abim ablam arkadaşım herşeyim onun tek derdi benim bensiz yaşayamıyo çünkü benim ondan başka kimsem yok ama ikinci eşi anneme ya kızın ya ben demiş bunu duyunca hayatım altüst oldu ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yardımcı olun bana o benim herşeyim ondan ayrılamam onun mutsuz olmasınıda istemem

annenin yeni eşi bayağı bir sorunlu bence.. sen de evli değil misin? önce okuyunca acaba konu sahibi küçük yaşta da annesiyle mi kalması gerekiyor da adam tercih meselesi yapmış, başa döndüm meğer sen de evliymişsin. evler yanyana ise derdi ne bu adamın?:ssz:

Back
X