O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
ben eşim ile ayrılma aşamasındayım yani babamın evindeyim. eşimde ne aradı ne de sordu 8 gündür. kayınvalidem ile oturuyordum ve eşim tam bir aile piyanuydu. her neyse öle veya böle 1 senelik evlilik boşanma aşamasında. geri dönüşü yok benim için. ama annem benim üzerime toplum baskısıyla çok geliyor. bu gün babamın evine geldiğimden beri ilk defa bu kadar sinirlendim ve ağladım.ne boşanma aşamasında olmak ne de toplumdan dolayı ağlamaıştım bu sekiz gündür ama annemin 2 gündür söyledikleriyle canıma tak etti patladım. neyse geldi geçti anneme küsmedim de. az önce benden 2 ay önce evlenen bir arkadaşımın doğum haberi geldi. allah biliyor çok sevindim. hiç burkulmadı içim. ama annem "bak seninki de yürüseydi şimdi bebeğin olurdu ne güzel" dedi. o an içimi kapkara bir hüzün kapladı. neden olmadı yürümedi diye kendime sormadım hiç olmadı ve yürümedi sadece bunu biliyorum ve oradan kurtulduğum için çok memnunum. ha eşimi hala seviyorum ama bana mutluluk vermedi vermezde. ama annemin bebek konusunda söyledikleri canımı yaktı. gündüzde bir sürü canım sıkılmıştı yok o bunu demiş yok şu şunu demiş yok insanların yüzüne bakamıyormuş.sinir krizleri ağlamalar annemin derdi benimkini aştı anlayacağınız. dayanırım atlatırım kimse vazgeçilmez değil hiç bir dert hep kanamaz ama bu halde olmak çok acı şu anda.