Canııım lütfen kararının doğruluğundan şüpheye düşme , sen ayaklarının üzerinde mutlu bir kadın olacaksın eskisi gibi..
Annen kendisi ne gördüyse öyle sanıyor , benim annemde öyledir , eskiler böyle..
Çözüm olarak da senin hep alttan alman gerektiğini düşünüyordur çünkü kendisi böyle yaparak bu günlere gelmiştir. Ama devir o devir değil artık..
8 değil 80 gün aramasın canım , o senin gibi kadını kaybettiğine yansın , şimdilik üzülen sensin belki ama ama önemli olan yarın canım , yarın kim üzülüyor olacak kim seviniyor olacak kimse bilmiyor..
Şimdilik bu can sıkıntılarını deneyim say , yarın daha güçlü yere basabilmek için..
Seni kimsenin üzgün , bitkin , kendine bakmayan bir kadın gibi görmesine müsaade etme , görenler bir daha baksın ve desinler ki böyle kadın nasıl kaçırılır elden..
Anneni de al karşına istediğini biliyorum de çabaladım inan de anlat işte anlasın senin üzüntünü , kırıldığını , omzuna ihtiyacın olduğunu..
Herşey çok daha güzel olucak..
Belki de işler hiç beklenmedik yönde gelişir kimbilir..
Umarım eskisi gibi kimseye kendi ezdirmezsin ve ne kadar güçlü olduğunu gösterirsin , karşına da değerini bilenler çıkar.
Sevgilerimle a.s.