- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.369
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
Bugün haberleri izlerken 20 yaşında zihinsel engelli. Kızın tehdit edilip tecavüze uğradığını dinledim erkeklerden nefret etmeye başladım neden insanlar bu kadar kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk bile getirmek istemiyorum bu tarz insanlar yüzündenBende anne denen bir yaratığın internetten bulduğu adamla evlenmek için Çanakkale ye taşındığını
Adamın 6 ve 4 yaşındaki kızları defalarca istismar ettiğini
Annenin erkeksiz kalmamak içün buna sustuğunu
6 yaşındaki kızın dayanamayıp vefat ettiğini
Anneyle adamın yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandığını okudum
Karnımdakine bir şey olacak diye aklım çıkıyor
Bu nasıl anne
Hadi ölümle tehdit etti susturdu diyelim
E öl
Çocukların sürekli cinsel istismara uğrayacağına sen öl, daha iyi değil mi?
Tüylerim diken diken oluyor ya Allah kahretsin ne söylesek az gelirBugün haberleri izlerken 20 yaşında zihinsel engelli. Kızın tehdit edilip tecavüze uğradığını dinledim erkeklerden nefret etmeye başladım neden insanlar bu kadar kötü
O geriye kalan kızın psikolojisi ne olacakEğitimin okumakla alakası yok. Eğitim ailede başlar, kafada başlar. Anne baba kötü olan her çocuk kötü olacak diye birşey yok. İnsan kendini de egitebilir. Allah korusun. Dünya da bir ben kalsam kadın olarak, dünyanın en güzeli de olsam çocuklarım bir yana her şey bir yana. Annem babam dahi çocuklarımın yerini tutmuyorsa,bir erkek yüzünden nasıl susarım çocuğuma yapılanlara. Ölürüm, öldürürüm ama izin vermem.
Bu gerçek mi? Inanamiyorum. keşke böyle kadınlar çocukları devlet yurduna verseler. Zaten sevmiyor,korumuyor neden bunu yapıyorlarBende anne denen bir yaratığın internetten bulduğu adamla evlenmek için Çanakkale ye taşındığını
Bu nasıl anne
E öl
Bende anne denen bir yaratığın internetten bulduğu adamla evlenmek için Çanakkale ye taşındığını
Bu nasıl anne
E öl
Ne kadar talihsiz bir yorum! Genelevler etik mi yani? Oradaki kadınlar gönül rızasıyla mı oradaydılar? Her kim kapatılmasına vesile olduysa hakikaten sağolsun. Ülkeye caydırıcılığı olan daha ağır yasalar gelmeli. Buna idam yasası da dahilEskiden genelevler vardı azitanlar oraya gider rahatlardi millete musallat olmazdı. Sağolsun basimizdakiler kapattı, ortalık kedi köpeğe hallenen, çocuk çocuğa tecavüz edenle doldu. Nasılsa hapis de yatmıyor hoppp bir daha bir daha. Allah hepsini kahretsin