• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat neden bu kadar iğrenç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende anne denen bir yaratığın internetten bulduğu adamla evlenmek için Çanakkale ye taşındığını
Adamın 6 ve 4 yaşındaki kızları defalarca istismar ettiğini
Annenin erkeksiz kalmamak içün buna sustuğunu
6 yaşındaki kızın dayanamayıp vefat ettiğini
Anneyle adamın yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandığını okudum

Karnımdakine bir şey olacak diye aklım çıkıyor
Bu nasıl anne
Hadi ölümle tehdit etti susturdu diyelim
E öl
Çocukların sürekli cinsel istismara uğrayacağına sen öl, daha iyi değil mi?

Eğitim eğitim eğitim.. başka bir açıklaması yok maalesef ve eğitim evde başlar. Evdeki de bilinçsiz oldukça artık iş sosyal hayata kalıyor. Dışarıda da son 20 senedeki yanlış yönetimler, teknolojinin bilinçsiz kullanılması, adaletin sağlanamaması vs. Bunun pek çok nedeni var.
Artık insanlar 2 gün yatar çıkarım mantığı ile tamamen ilkel dürtülerle hareket ediyor. Pek çoğu o kadar dahi yatmıyor.
Erkek çocuklarının cinsel kimliğine bu kadar anlam yüklendikçe kadın yaşadığı şeyleri utanç kaynağı olarak görüyor ve gizlemeye çalışıyor.

Bende anne denen bir yaratığın internetten bulduğu adamla evlenmek için Çanakkale ye taşındığını

Bu nasıl anne
E öl
Çocuk bile getirmek istemiyorum bu tarz insanlar yüzünden

Eğitimin okumakla alakası yok. Eğitim ailede başlar, kafada başlar. Anne baba kötü olan her çocuk kötü olacak diye birşey yok. İnsan kendini de egitebilir. Allah korusun. Dünya da bir ben kalsam kadın olarak, dünyanın en güzeli de olsam çocuklarım bir yana her şey bir yana. Annem babam dahi çocuklarımın yerini tutmuyorsa,bir erkek yüzünden nasıl susarım çocuğuma yapılanlara. Ölürüm, öldürürüm ama izin vermem.

Eğitimin okumakla alakası yok. Eğitim ailede başlar, kafada başlar. Anne baba kötü olan her çocuk kötü olacak diye birşey yok. İnsan kendini de egitebilir. Allah korusun. Dünya da bir ben kalsam kadın olarak, dünyanın en güzeli de olsam çocuklarım bir yana her şey bir yana. Annem babam dahi çocuklarımın yerini tutmuyorsa,bir erkek yüzünden nasıl susarım çocuğuma yapılanlara. Ölürüm, öldürürüm ama izin vermem.
O geriye kalan kızın psikolojisi ne olacak

Eskiden genelevler vardı azitanlar oraya gider rahatlardi millete musallat olmazdı. Sağolsun basimizdakiler kapattı, ortalık kedi köpeğe hallenen, çocuk çocuğa tecavüz edenle doldu. Nasılsa hapis de yatmıyor hoppp bir daha bir daha. Allah hepsini kahretsin

Bu nasıl anne
E öl
Bu gerçek mi? Inanamiyorum. keşke böyle kadınlar çocukları devlet yurduna verseler. Zaten sevmiyor,korumuyor neden bunu yapıyorlar

Bu nasıl anne
E öl

Bende ucim sayfasinda gordum.. ve gordugumden beri nefes alamiyorum ciddi anlamda.. biri karnimda biri de yanimda iki evladim var uykularim kaciyor kotu birine denk gelirler diye Allah im dusunmek bile istemiyorum..
Her gun dua ederken bütün cocuklar icin dua ediyorum..
Bu sapkinlik bitmiyor.. her gun daha da çoğalıyor..
Boyle insalari diri diri yaksam içim sogumaz..
Allah kahretsin aci icinde ölsün..
Cok sinirliyim..
Cok kızgınım

Eskiden genelevler vardı azitanlar oraya gider rahatlardi millete musallat olmazdı. Sağolsun basimizdakiler kapattı, ortalık kedi köpeğe hallenen, çocuk çocuğa tecavüz edenle doldu. Nasılsa hapis de yatmıyor hoppp bir daha bir daha. Allah hepsini kahretsin
Ne kadar talihsiz bir yorum! Genelevler etik mi yani? Oradaki kadınlar gönül rızasıyla mı oradaydılar? Her kim kapatılmasına vesile olduysa hakikaten sağolsun. Ülkeye caydırıcılığı olan daha ağır yasalar gelmeli. Buna idam yasası da dahil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X