Hayat Şarkısı Kanal D

pasarofca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
1.238
385
123
Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'dan Hayat Şarkısı!

Most Production'un Kanal D için yazırladığı yeni drama Hayat Şarkısı çekimlere başladı. Mahinur Ergun'un uyarladığı dizinin yönetmeni Cem Karcı ilk set gününe başladıklarını Instagram hesabından duyurdu.

Kore'de büyük başarı gösteren Flames of Desire'nin yasal uyarlaması olan dizinin başrollerini ise Şeref Meselesi ile tanıdığımız Burcu Biricik ve son olarak Kurt Seyit ve Şura'da unutulmaz bir performans sergileyen Birkan Sokullu paylaşıyor.
raninitv'den alıntı

Ben beğendim diziyi.
Hatta ara ara yaşanan o fakirliğe ağladım , yapma bu bir dizi sacmala diye kendime teselli bile veremedim.

Neyse dedikodu yapmak istiyorum.

O nine'nin baktığı bebeğin , hülya'nın kızı olduğunu bir tek ben düşünmüyorum değil mi?

Tekrarindan baktım biraz bencede hulyanin kızı. Melekle Kerim'in abisi birbirini sevecek galiba.

Tekrarindan baktım biraz bencede hulyanin kızı. Melekle Kerim'in abisi birbirini sevecek galiba.
ay ama o nereden cıktı kı
bırbırlerını gorduler mı hıc bende 10 gıbı actım yarısındamı basladım basındanmı bılmıyorum uykusuz kaldım ızlıcem dıye

ay ama o nereden cıktı kı
bırbırlerını gorduler mı hıc bende 10 gıbı actım yarısındamı basladım basındanmı bılmıyorum uykusuz kaldım ızlıcem dıye
Abisi görmüş kerime söylemişti güzel kız diye.Facede yorumları okudum öyle yazıyordu . Tanitimlarda melekle abisinin resimleri var sanırım oradan çıkmış :)

Abisi görmüş kerime söylemişti güzel kız diye.Facede yorumları okudum öyle yazıyordu . Tanitimlarda melekle abisinin resimleri var sanırım oradan çıkmış :)

abısının karısıda pek fettan bısı dımı

bıde kız aıleye hıc bısı caktırmadı ayol anam ben olsam maaf olurdum o odada sabaha kadar aglardım kızın makyajı bıle akmadı
Aynen ya ben olsam aglardim anca aglamaktan konuşmazdim bile üzerimde gelinlikle otururdum

Diziyi izleyen var mı :) benim hoşuma gitti şimdilik. Hüseyin ve melek askıda olacak galiba.Bade çıktı birde :)

ben de izliyorum.bu kadar yalanın içinde saçmalıklar olmuyor değil ama yine de heyecanla izledim valla.tek izlediğim dizi bu reyting kurbanı olmasa bari

ben de izliyorum.bu kadar yalanın içinde saçmalıklar olmuyor değil ama yine de heyecanla izledim valla.tek izlediğim dizi bu reyting kurbanı olmasa bari
Bade olayını biraz tuhaf buldum ama tamam kızı olabilir ama hemen eve getirmesi vs biraz tuhaf oldu galiba bu dizide uyarlama imiş.

evet çok gereksizdi kızının ortaya çıkması,belki ilerleyen bölümlerde bununla ilgili bir hikaye çıkabilir çıkmazsa saçmalıktı resmen
Aynen çok tuhaf oldu aslında dizide ben en çok melek karakterini beğendim kardeşi için kendini feda etti kız ki o bebekte hulyanin bence.

Aynen çok tuhaf oldu aslında dizide ben en çok melek karakterini beğendim kardeşi için kendini feda etti kız ki o bebekte hulyanin bence.
ben hülyanın olduğunu sanmıyorum bence kendi öz kızı ama babası kim acaba?hamileliğini nasıl sakladı?bir de hülya bu kadar kötü kalpliyken kerimle gerçekten aralarında aşk olacak mı yoksa aşk dizisinden ziyade bir entrika dizisi mi izleyeceğiz bakalım

Hulyaninmis bebek internette öyle diyorlar orjinalinda oyleymis. Geçmişi gösterirken dovuldugu sahnede karnını tutuyordu ve bakıyordu. Melegin arkadaşı ile ninenin evine giderken o kız hulyaya kızdı hep onun yüzünden vs diye.
Dizide entrika olacağı belli melek ve Hüseyin en başta. Hülya.Filiz ve Mahir

dövüldüğü kısma dikkat etmemişim.bu melekte fazla iyi ya da enayimi desem.şimdi daha da merak ettim.vicdansız hülya kendi bebeğine bakmadı başkasının bebeğine annelik yapmak istiyor.gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…