Tekrarindan baktım biraz bencede hulyanin kızı. Melekle Kerim'in abisi birbirini sevecek galiba.Ben beğendim diziyi.
Hatta ara ara yaşanan o fakirliğe ağladım , yapma bu bir dizi sacmala diye kendime teselli bile veremedim.
Neyse dedikodu yapmak istiyorum.
O nine'nin baktığı bebeğin , hülya'nın kızı olduğunu bir tek ben düşünmüyorum değil mi?
ay ama o nereden cıktı kıTekrarindan baktım biraz bencede hulyanin kızı. Melekle Kerim'in abisi birbirini sevecek galiba.
Abisi görmüş kerime söylemişti güzel kız diye.Facede yorumları okudum öyle yazıyordu . Tanitimlarda melekle abisinin resimleri var sanırım oradan çıkmış :)ay ama o nereden cıktı kı
bırbırlerını gorduler mı hıc bende 10 gıbı actım yarısındamı basladım basındanmı bılmıyorum uykusuz kaldım ızlıcem dıye
Abisi görmüş kerime söylemişti güzel kız diye.Facede yorumları okudum öyle yazıyordu . Tanitimlarda melekle abisinin resimleri var sanırım oradan çıkmış :)
Evet. Bakalım nasıl olacak.abısının karısıda pek fettan bısı dımı
bıde kız aıleye hıc bısı caktırmadı ayol anam ben olsam maaf olurdum o odada sabaha kadar aglardım kızın makyajı bıle akmadıEvet. Bakalım nasıl olacak.
Aynen ya ben olsam aglardim anca aglamaktan konuşmazdim bile üzerimde gelinlikle otururdumbıde kız aıleye hıc bısı caktırmadı ayol anam ben olsam maaf olurdum o odada sabaha kadar aglardım kızın makyajı bıle akmadı
Ben olsam ıntıhar edebılırdımAynen ya ben olsam aglardim anca aglamaktan konuşmazdim bile üzerimde gelinlikle otururdum
Bade olayını biraz tuhaf buldum ama tamam kızı olabilir ama hemen eve getirmesi vs biraz tuhaf oldu galiba bu dizide uyarlama imiş.ben de izliyorum.bu kadar yalanın içinde saçmalıklar olmuyor değil ama yine de heyecanla izledim valla.tek izlediğim dizi bu reyting kurbanı olmasa bari
evet çok gereksizdi kızının ortaya çıkması,belki ilerleyen bölümlerde bununla ilgili bir hikaye çıkabilir çıkmazsa saçmalıktı resmenBade olayını biraz tuhaf buldum ama tamam kızı olabilir ama hemen eve getirmesi vs biraz tuhaf oldu galiba bu dizide uyarlama imiş.
Aynen çok tuhaf oldu aslında dizide ben en çok melek karakterini beğendim kardeşi için kendini feda etti kız ki o bebekte hulyanin bence.evet çok gereksizdi kızının ortaya çıkması,belki ilerleyen bölümlerde bununla ilgili bir hikaye çıkabilir çıkmazsa saçmalıktı resmen
ben hülyanın olduğunu sanmıyorum bence kendi öz kızı ama babası kim acaba?hamileliğini nasıl sakladı?bir de hülya bu kadar kötü kalpliyken kerimle gerçekten aralarında aşk olacak mı yoksa aşk dizisinden ziyade bir entrika dizisi mi izleyeceğiz bakalımAynen çok tuhaf oldu aslında dizide ben en çok melek karakterini beğendim kardeşi için kendini feda etti kız ki o bebekte hulyanin bence.
Hulyaninmis bebek internette öyle diyorlar orjinalinda oyleymis. Geçmişi gösterirken dovuldugu sahnede karnını tutuyordu ve bakıyordu. Melegin arkadaşı ile ninenin evine giderken o kız hulyaya kızdı hep onun yüzünden vs diye.ben hülyanın olduğunu sanmıyorum bence kendi öz kızı ama babası kim acaba?hamileliğini nasıl sakladı?bir de hülya bu kadar kötü kalpliyken kerimle gerçekten aralarında aşk olacak mı yoksa aşk dizisinden ziyade bir entrika dizisi mi izleyeceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?