Birde şu var galiba Hülya sanırım bir daha bebek sahibi olamayacak filizle konuşurken öyle anladım bebeği isteme amacını anlatirken arkası donuktu tam o sırada anlatacakti duygusal oldu falan sonradan vazgeçti.Hülya bebeği oldu biliyor da olabilir.dövüldüğü kısma dikkat etmemişim.bu melekte fazla iyi ya da enayimi desem.şimdi daha da merak ettim.vicdansız hülya kendi bebeğine bakmadı başkasının bebeğine annelik yapmak istiyor.gıcık
Ben de tekrardan izlerim salı günü survivor varvalla ben 2 çocukla o kadar ince detayları kaçırmışım her ne kadar günde 3 posta tekrarlarını da verselero kadar tekrar yapmasına rağmen burada izleyen yok sanırım kimsecikler de yorum yapmamış.artık ikimiz salı akşamları dizinin kritiğini yaparız
Filizin derdi kerimle bebeği özlediğinden ağlamadı sadece kerim için ağladı zaten derdi bebek olsaydı doğum yaparken pazarlik yapmazdı bence. Bende hulyaya sinir oldum çok fentli kerimle uyustular bence en güzel karakter melek.valla dizi gayet heyecanlı sardı beni.ama bazı mantıksız şeyleri görünce de sinir oluyorummesela hülya kerimi kandırdığı zaman yok filiz bebeği istemedi, bana verdi, para istedi, her ay yemedim içmedim ona para yetiştirdim falan derken kerim demiyormu bu kadınla neden para üzerinden anlaştınız.çocuğu mecbur doğuracaktı bakmak istemezsede ben alırdım zaten diye...
ya da hani kerim filize bebeği bırakıyor ya,10 gündür bebeğinin hasretiyle yanıp tutuşan filizin eline böyle bir fırsat geçmişken kerimle neden anlaşmıyor, bebek bende kalsın ama yanımdaki adam(sevgilisimidir nedir) beni polise şikayet etmesin sussun diye paramı da ver diye.hatta geçen bölümde de aynı hatayı yaptı hamileyken hülyayla anlaşmak yerine paşalar gibi doğur çocuğunu kendin besle büyüt bir yandan da kerimin ailesinden paraları indirçok salak yeminle
hayır bir sahnesinde ağlıyordu bebeği istiyorum diye hatta o sevgilisi de eğer bebeği alırsan seni polise şikayet ederim parayla çocuğunu satmaktan hapse girersin diye tehdit etti.o da vazgeçti.doğururken sıcağı sıcağına anlamadı da sonradan oturdu bebek özlemi içine zağarFilizin derdi kerimle bebeği özlediğinden ağlamadı sadece kerim için ağladı zaten derdi bebek olsaydı doğum yaparken pazarlik yapmazdı bence. Bende hulyaya sinir oldum çok fentli kerimle uyustular bence en güzel karakter melek.
Melek tecavüze ugramadi ki.Bende izledim bende kendi gözlemlerimi yazayım .
Öncelikle hülyayı anlamıyorum arkadas bı suru fılm cevırdın allem ettın kallem ettın harıfı kendıne yalvarttın parkta adam almaya gıttı hulyayı tamam dondu buda sonrakı sabahta cok cool ıdı ılgılenmedı kerım acıklama yaparken gundelık ıslerıyle alakalı amaa sonrakı sabah ben 1 ay sonra gıdıyorum bakıcı bulucam dıyor. e hulya bebegıde sevıyor zaten kendı bebegını olmus sanıyor sanırım rahımıde alınmıs bıseyler olmus ama sonra bebegı bakıcıya bırakabılecegım dıyor. yanı o sonrakı hamleyı yapmasa zaten bıseyelr yoluna gırer dı ama sureklı oyun sureklı entrıka fazla degılmı acaba?
Mesela o fılızın sevgılısıyle ıs bırlıgı yapıyor neden ne gerek var ?
Filiz bebegı gerı nasıl verdı orayı bende anlamadım mantıksız buldum.
Meleğe gelince bence oda az anasının gozu degıl, kerim olmadı hüseyin olsun e tecavüze ugradım dıye kaya'ya hala trıp atıyor kerime almayan huseyınemı alacak melegı ayrıca?
Oraya bı sınır oldum mesela huseyın geldı dedıkı hadı hazırlanın kızıda al evımı gosterıcem ama melek hııc kızını almaya yeltenmıyor bıle kaya ben yemegını verırım baharın dıyor.
Bayram ağa ve karısı arsındakı muhabbetı sevıyorum :)
Hulyanın mımıklerını sevıyorum
ay kızlar benden bu kadar
Tamamda huseyıne karsı tavrı o ya o olaydan sonra fılan dıyor sık sık konuslarında ne oldu kı o olayda kendını bu sekılde anlatıyor , hem sonrada hıseyıne yanasmaya calısıyuor ay melegı cok antıpatık buldumMelek tecavüze ugramadi ki.
Bir sahnesindede o sevgilisi elinden fotoğrafı aldi senin derdin kerimle dedi ve gercekten kerim bebegi ona berdi o benmi bakacam bu bebege ne olacak benmi bakacam dedi o yuzden dedim filizin derdi aslinda kerimhayır bir sahnesinde ağlıyordu bebeği istiyorum diye hatta o sevgilisi de eğer bebeği alırsan seni polise şikayet ederim parayla çocuğunu satmaktan hapse girersin diye tehdit etti.o da vazgeçti.doğururken sıcağı sıcağına anlamadı da sonradan oturdu bebek özlemi içine zağar
Hülyanin mimikleri ve sevinme sekilleri benimde hosuma gidiyor ama yaptiklari cok yanlid ozellikle ablasi onu cok severken onun kerim icin ablasini harcamasi cok yanlis ve bence kerime cocuklugumdan beri asigim diyor ama asik falan degil sadce cocuklugu fakir gecmis hirs yapmis sadece o sevseydi universiteye gittiģi zaman baskasina bakmazdi ve cocuk yapmazdiTamamda huseyıne karsı tavrı o ya o olaydan sonra fılan dıyor sık sık konuslarında ne oldu kı o olayda kendını bu sekılde anlatıyor , hem sonrada hıseyıne yanasmaya calısıyuor ay melegı cok antıpatık buldum
Hülya'nın tüm entrikalarının ortaya çıkmasını dört gözle bekliyorum.Kerim de aşık olmasın ona.Gıcık kız.
Hülya'dan daha masum olduğu kesin.Sanki kerimde sütten çıkmış ak kaşık
Hülya'dan daha masum olduğu kesin.
Hülya'dan daha masum olduğu kesin.
Sonuçta çocuk şu an onunla.Hatası da anlardı zaten Hülya sahip çıkmasaydı.Ayrıca kalbi de kötü değil Hülya gibi.Ablasını bile harcadı bir erkek için.Düşman başına gıcık şey.Bu durumda anne olamıyacak kızı hamile bırakması ve çocuğu al demesi daha alçakca , hülya sahip çıktı
Sonuçta çocuk şu an onunla.Hatası da anlardı zaten Hülya sahip çıkmasaydı.Ayrıca kalbi de kötü değil Hülya gibi.Ablasını bile harcadı bir erkek için.Düşman başına gıcık şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?