hayat sarmıyor

Emri vaki konuşma yapabiliyolar. Yaptığım önerileri genelde kabul etmiyolar. Bu yıl annmi kaybwttim ve bir Allahın kulu eve başısağolsuna gelmedi akraba dediklerim tel açıp nasılsın demedi
anlayacagınız hakikaten zorlu yaşıyorum
Sen de geri adım at uzaklaş.Çevreni değiştir.
Başın sağ olsun.

Tesekkur ederim.
Çevre dediğin bunları yapan akraba ve iş yeri. 2 side değişmiyor bilirsin

Tatlım o zaman ya düşünce yapında bir sorun var ya da aynı görüşlere,aynı bakış açısına sahip değilsiniz.Uzak durup mesafeli olman,kendi bakış açına uygun insanlarla görüşmen daha mantıklı.

Toplumda gözlemlwdiğim şu oluyor insanlar aynı görüşte olmasalar bile birbirlerine karşı bi agırlıkları saygınlıkları var.
Aynı hayat yapısına sahip olduğum kişiler bile beni saymayabiliyor. Benden kaynaklanan düşünce yapımdan kaynaklanan bozukluklar da vardır kabul ediyorum ama 1 insan da herzaman herzaman haksız kötü kavgacı olmaz ki

Geçenlerde başka bir konuya daha yazdım.

İş çevresi olsun, akrabalar olsun herkesin sevip saydığı tipler genelde ağzı iyi laf yapan, herkese yerli yersiz iltifat eden ama onları arkasından çekiştiren ve laf taşıyan kimselerdir yani sosyal anlamda popülarite herkesin gönlünü hoş etmekten geçiyor, derdinize bu kadar takılıp çözmek için psikologa gitmiş, kitaplar okumuşsunuz, demek ki ince düşünceli bir insansınız ve maalesef sizin gibiler kolay kolay ortamın gözde insanı olamazlar.

Örnek vereyim...

Cıvık şakalara prim verebilir misiniz?

Biriyle dalga geçilirken keyifle eşlik eder misiniz?

Sizinle paylaşılan sırları meraklı ağızlara malzeme eder misiniz?

İnsan içinde sizinle espri adı altında alay edilmesine göz yumabilir misiniz?

Cevabınızın hayır olduğu belli yani siz toplumun neredeyse tamamının sahip olduğu cıvık eğlence ve "güzel ortam" anlayışına uygun değilsiniz.

İyi ve kötü günde yalnız olmanıza gelince...

Bu sizin eksikliğiniz değil çevrenizin ayıbı.

En kötü insan bile en azından kötü gününde merhameti hak eder, anlattıklarınıza bakılırsa sizde bir sorun yok, çevreniz empatiden yoksun ve duyarsız insanlardan oluşuyor.

Eğer ille de kendinizde bir problem arıyorsanız siz de onları olduğu gibi kabul edemeyecek kadar içli ve hassas birisiniz ve bu onların umrunda olmaz ama size zarar verir.

Evet herkesin sevip saydığı insanlar ağzı iyi lafyapan sohbeti iyi olan insan oluyor. Öbür türlü iiyilik adına agzınla kuş tutsan insanların nefslerine egolarına hitap etmeyince sıkıcı oluyorsun bi de sessiz sakin gibiysen hakkını korurken koruyamaz duruma düşüp ezik kalabiliyosun ortada..
sorduğunuz soruların cevabı dediğiniz gibi hayır gerçekten. Ancak şu da var ki biriyle dalga geçilirken o kişiyi koruyamamak da sıkıyor beni. Bi ağırlığım olsa hemen müdahale eder yaptırmak istemezdim mesela..
Evet kötü günümde ((annemi kaybettim) gerçekten yalnız kaldım ve dediğiniz gibi bunu insanların ayıbına düşüncesizliğine sevgisizliğine veriyorum bi kaç gündür..
Hakikaten çok çok içli ve hassas biriyim ve bu bana üzülmekten yalnızlıktan başka hiçbirsey getirmedi. Bugun facede bi yazı okudum. Diypr ki :
Mutlu ol çünkü üzüntün kimsenin umrunda değil.

Milletin ne düşündüğünü çok takıyorsun
Valla bence herkes kendi hakkında düşünüyor kimse başkası hakkında öyle derin bir inceleme irdeleme yapmıyor bile
Saygı duyulmasknı istiyorsan üstlerine oyna direk saygısızlık yapma ama sana saygısızlık yaptıklarında uyar ya da sen de aynısını yap en kısa zamanda ki anlasın hatasını

Milletin ne düşündüğünü çok takıyorsun
Valla bence herkes kendi hakkında düşünüyor kimse başkası hakkında öyle derin bir inceleme irdeleme yapmıyor bile
Saygı duyulmasknı istiyorsan üstlerine oyna direk saygısızlık yapma ama sana saygısızlık yaptıklarında uyar ya da sen de aynısını yap en kısa zamanda ki anlasın hatasını

Nasıl yani?

Ben de aynı durumları yaşıyorum lafım geçmiyor ve saygı duymuyorlar bana.
Ama bu büyük ihtimalle ince düşünmem den ve herşeyi kabul etmekten kaynaklı .

Kişisel algılama lütfen ama ben çoğu kişinin psikolog denedim olmadı lafını yanlış buluyorum. Çünkü her psikolog her psikojik problem üzerine engin bilgi sahibi değildir. Gidenlerin çoğunun gittiği psikologun kof olduğunu düşünüyorum çünkü okuduğum ve terapi sürecinde edindiğim tecrübeye göre psikologlarda danışmanlarıyla görüşürken kendini geliştiriyor büyük ölçüde. Sen bir daha psikolojik destek almayı düşünürsen internet üzerinden çalıştığı vakaları araştır. Bir çoğunun yorumu da mevcut nasıl bir yol izlemiş sana uygun mu bir bak. Allah'a şükür bunlar çözülmeyecek problemler değil..

Kişisel algılama lütfen ama ben çoğu kişinin psikolog denedim olmadı lafını yanlış buluyorum. Çünkü her psikolog her psikojik problem üzerine engin bilgi sahibi değildir. Gidenlerin çoğunun gittiği psikologun kof olduğunu düşünüyorum çünkü okuduğum ve terapi sürecinde edindiğim tecrübeye göre psikologlarda danışmanlarıyla görüşürken kendini geliştiriyor büyük ölçüde. Sen bir daha psikolojik destek almayı düşünürsen internet üzerinden çalıştığı vakaları araştır. Bir çoğunun yorumu da mevcut nasıl bir yol izlemiş sana uygun mu bir bak. Allah'a şükür bunlar çözülmeyecek problemler değil..

Yapıcı yorumun için çok sağol. Dediklerin doğru tek psikolog denedim demekle olmaz

ben devlete de gittim 2 kere özele de gittim hatta son gittiğim hakkında yüzlerce olumlu yorum almış biriydi ve seansa başlamadan önce sorunumu çözecegini söyleyip durdu. Yaşı büyük ve meslek olarak epey deneyimliydi. Hep bilgi edinerek gitmiştim

Yapıcı yorumun için çok sağol. Dediklerin doğru tek psikolog denedim demekle olmaz

ben devlete de gittim 2 kere özele de gittim hatta son gittiğim hakkında yüzlerce olumlu yorum almış biriydi ve seansa başlamadan önce sorunumu çözecegini söyleyip durdu. Yaşı büyük ve meslek olarak epey deneyimliydi. Hep bilgi edinerek gitmiştim

Canım rica ederim. En son bir tanıdıkla beyaz masadan aldığı randevuyu konuşmuştuk. Çok deneyimli vs demişti ama yetersiz gelmiş. O doktorda yaşlıymış. Çok yaşlı olanlarda bilgili oluyor evet ama yine de kuşak farkı yüzünden faydalı olur mu bilemiyorum..Benimde aklımda çok gitmek istediğim psikolog var maalesef fiyatı yüksek.. Benim eski psikologum birini tedavinin en olumlu sonucu vermesi için yönlendirmişti. Yani iyi ve deneyimli olanlar bazen başka meslektaşlarına yönlendirebiliyorlar yarar sağlaması için sürecin..

Canım rica ederim. En son bir tanıdıkla beyaz masadan aldığı randevuyu konuşmuştuk. Çok deneyimli vs demişti ama yetersiz gelmiş. O doktorda yaşlıymı. Çok yaşlı olanlarda bilgili oluyor evet ama yine de kuşak farkı yüzünden faydalı olur mu bilemiyorum..Benimde aklımda çok gitmek istediğim psikolog var maalesef fiyatı yüksek.. Veya iyi ve deneyimli olanlar bazen başka meslektaşlarına yönlendirebiliyorlar yarar sağlaması için sürecin..

Evet bnm bu gittiğimin de seans ücrwtleri çok yüksekti ve ben bir umut huzura erecem diye bütçemden fedakarlık yapmıştım

Halen devam etmesine uzuldum bu sorununun.. InsaAllah halledersin.. Daha once de onermistim; istanbulda dr. Ibrahim Bilgen var, cok memnun kalinan biri bildigim kadariyla.. Maddi durumun da iyiymis.. En azindan 1 kez gorus derim..

Halen devam etmesine uzuldum bu sorununun.. InsaAllah halledersin.. Daha once de onermistim; istanbulda dr. Ibrahim Bilgen var, cok memnun kalinan biri bildigim kadariyla.. Maddi durumun da iyiymis.. En azindan 1 kez gorus derim..

Sağol cnm. o seans ücretlerini bişekilde kendimi kısıtlayarak vermiştim Allah ım düzelsin artık umuduyla. Yoksa rahat rahat ödeyebilecegim bi meblağ değildi.

Yaş 33. İyi bi mesleğim var. Ona göre de aylık kazancım var tabii. Maddi yönden şükür bi ihtiyacım yok. Bnm ihtiyacım insan sevgisi onayı. Napiyorum ediyorum insanların bana saygı duynamasına sebep oluyorum. Kendimi kimi zaman ezik göstermekten, kimi zaman 2 lafı bi araya getirirken saçmalamaktan ya da düşüncelerimi toplayamamaktan, insanlarla ilk iletişimi başarılı bir şekilde yapmama ragmen diğer bi araya geldiğimiz zamanlarda yavaş yavaş kendimi daha basite alınmasından saygınlık seviyemi eksilere indirmekten kurtaramıyorum.
dolayısıyla kardeşlerim dahil gelinler akrabalar meslektaşlar kimse adam yerine koymuyor insan yerine saymıyor. Bi ağırlığım yok yani.
Beynimde hep bu derdin verdiği bir ağırlık hissediyorum. Ferah olmuyor beynim. Ve sonuç :
Yalnızım
mutsuzum
kötü günümde de iyi günümde de kimse yok.
Psikolog denedim. İlaç denedim. Kitaplar yazılar okudum. Olmuyor. Şuanda bile beynimde ağırlık hissediyorum halbuki güya tatildeyim. Ve sonuç:
Hayat cidden sarmıyor.
merhaba anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum. 30 yaşındayım ve denemediğim yol kalmadı senin gibi. Hatta 3 aydır psikoterapi ve ilaç tedavisi görüyorum ama hala değişiklik yok hatta daha kötü. Allah yardımcımız olsun.

merhaba anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum. 30 yaşındayım ve denemediğim yol kalmadı senin gibi. Hatta 3 aydır psikoterapi ve ilaç tedavisi görüyorum ama hala değişiklik yok hatta daha kötü. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba
Terapine devam et cnm. Bnm başarısız oldu ama belki iyi doktorlara rasy gelememişimdir hrrnekadar bazılarının reklamı iyi olsa da
senin bu sıkıntın ne zamandır var? Nerede yaşıyosun?

Merhaba
Terapine devam et cnm. Bnm başarısız oldu ama belki iyi doktorlara rasy gelememişimdir hrrnekadar bazılarının reklamı iyi olsa da
senin bu sıkıntın ne zamandır var? Nerede yaşıyosun?
malatya da yaşıyorum canım. valla kendimi bildim bileli var . çoğu kişi bizi anlayamamkta haklı canım çünkü anlaşılması çok zor. bende bir örnek ile katkıda bulunabilirim. Mesela hiç kimse benimle konuşurken asla çekinmez herşeyi rahatlıkla diyebilir isteyebilir. Kayseri de gitmiş olfduğum bir psikolog bunu aura olarak tanımlamıştı. gerçekten çok mantıklı bizlerin aurası o kadar zayıf ki insanlar bizi kaybetmekten asla korkmuyor çantada keklik görüyorlar

malatya da yaşıyorum canım. valla kendimi bildim bileli var . çoğu kişi bizi anlayamamkta haklı canım çünkü anlaşılması çok zor. bende bir örnek ile katkıda bulunabilirim. Mesela hiç kimse benimle konuşurken asla çekinmez herşeyi rahatlıkla diyebilir isteyebilir. Kayseri de gitmiş olfduğum bir psikolog bunu aura olarak tanımlamıştı. gerçekten çok mantıklı bizlerin aurası o kadar zayıf ki insanlar bizi kaybetmekten asla korkmuyor çantada keklik görüyorlar

Kesinlikle çok doğru yazmıssın. Kimsenin beni kaybetmek diye bi endişesi yok. Hatta ne söylerlerse nasıl davranırlatsa ayıpp olur diye bi düşünceleri de olmuyor.
Terapin kayseride mi oluyor?

Kesinlikle çok doğru yazmıssın. Kimsenin beni kaybetmek diye bi endişesi yok. Hatta ne söylerlerse nasıl davranırlatsa ayıpp olur diye bi düşünceleri de olmuyor.
Terapin kayseride mi oluyor?
yo kayseri de değil. bahsettiğimiz dertleimden dolayı kayseri de yasarken de bir psikologa gitmiştin 2012 yılında. ama su an malatya da terapi görüyorum canım. şimdi ki doktorumda diyor ki senin geçmişteki yaşadıklarından dolayı ruhunun fabrika ayarları bozulmuş terapilerle iyileşecek diyor. EMDR tedavisi uyguluyor. diğer insanlara o kadar özeniyorum ki anlatamam. resmen milletin gözünde ezik bir insanım.

Back
X