- 28 Kasım 2015
- 246
- 203
- 23
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Daha çok yeni evlisin. Fakat pko varsa tedaviye şimdiden başla bence. Fazla kilon varsa ver. Dr ilaç verecektir düzenli kullan kendine tedavi için zaman ver ve sonra akışına bırak. Bende de pko vardı. Hayatımı sadece 2 ay düzene soktum ve gebelik fikrini kafamdan attım. Korunmaya başladım. Ve korunmayı unuttuğum ilk ay hamile kaldım. Lütfen kendini üzme pko hamileliğe engel değil.