• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil

Daha çok yeni evlisin. Fakat pko varsa tedaviye şimdiden başla bence. Fazla kilon varsa ver. Dr ilaç verecektir düzenli kullan kendine tedavi için zaman ver ve sonra akışına bırak. Bende de pko vardı. Hayatımı sadece 2 ay düzene soktum ve gebelik fikrini kafamdan attım. Korunmaya başladım. Ve korunmayı unuttuğum ilk ay hamile kaldım. Lütfen kendini üzme pko hamileliğe engel değil.

yanlış hatırlamıyorsam soğan kürü iyi geliyor diye biliyorum pro için. kafanıza takmayın oluruna bırakırsanız hiç beklemediğiniz bir anda hamile olduğunuzu öğrenirsiniz belli mi olur.

Daha çok yeni evlisin. Fakat pko varsa tedaviye şimdiden başla bence. Fazla kilon varsa ver. Dr ilaç verecektir düzenli kullan kendine tedavi için zaman ver ve sonra akışına bırak. Bende de pko vardı. Hayatımı sadece 2 ay düzene soktum ve gebelik fikrini kafamdan attım. Korunmaya başladım. Ve korunmayı unuttuğum ilk ay hamile kaldım. Lütfen kendini üzme pko hamileliğe engel değil.
Doktor kilomun yerinde olduğunu söyledi...yürüyüş ve bol su içmem gerektiğini söyledi. Sadece folikasit verdi.simdilik bunu kullan 1 ay sonra gel dedi.1 ay sonra gittiğimde vajinal muayene edecekmiş.simir testi (yanlış yazmış olabilirim ) yapacak....doktorum iyi çok moral veriyor. Çok şükür o konuda rahatım. Bana kendisi de dedi zaten.madem erken davranmak istiyorsun ona göre hareket ederiz dedi..

yanlış hatırlamıyorsam soğan kürü iyi geliyor diye biliyorum pro için. kafanıza takmayın oluruna bırakırsanız hiç beklemediğiniz bir anda hamile olduğunuzu öğrenirsiniz belli mi olur.
Bende soğan kürünu duydum.ama şuan için doktoruma soramıyorum. İlk kontrolde nasıl uygulamam gerektiği hakkında bilgi alacağım..teşekkür ederim fikirleriniz ve iyi dilekleriniz için

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
15 yıldan sonra aldım kucağıma ben kızımı tup bebek dur ne bu acele sizin gibi eğitim almış kişiler bu şekilde konuşursa vay halimize bundan 15 sene önce eşime senin çocuğun olmaz demişti doktorlar aradan 15 yil geçti tekrar gidelim dedik doktora umut sıfır üç gün üç ayrı doktora gidelim dedim eşime oda mecburi kabul etti 1. Doktor kesinlikle olmaz 2. Doktor seni ameliyat edelim ama şans pek yok 3. Doktora gittik testleri verdik yemek yemeye gittik yemekler gelmeden telefon geldi doktor geri çağırdı bizi test sonuçları çıkmış ne oldu diye merakla gittik doktor sizin çocuğunuz olur deyince sok olduk 3. Tup bebek denememizde kızımız oldu allah size fazla aratmadan kucaginiza almayı nasip etsin

Bu kadarı abartı ve haksızlık. Yillarca bebek hasreti çekene bir sürü acı dolu tedavi süreci geçirene haksızlık. Öğretmen olmuşsun hayat sana bir iş imkanı vermiş. Sevdiğin insanla hayatını birleştirmişsin. Hayat senden bebek istedim vermedin diye isyan etmek -hem de bu kadar kısa sürede olmadı diye- elindekilerinin kıymetini bilmemek demek.
Normalde isyankar bir tavrım asla yoktur...dediğim gibi başlık evet abartı olmuş. Ama o an o kadar kötü bir andı ki.kendiki buraya attım.yillardjr tedavi görenlere sonsuz saygım var.Allah yardımcıları olsun....

15 yıldan sonra aldım kucağıma ben kızımı tup bebek dur ne bu acele sizin gibi eğitim almış kişiler bu şekilde konuşursa vay halimize bundan 15 sene önce eşime senin çocuğun olmaz demişti doktorlar aradan 15 yil geçti tekrar gidelim dedik doktora umut sıfır üç gün üç ayrı doktora gidelim dedim eşime oda mecburi kabul etti 1. Doktor kesinlikle olmaz 2. Doktor seni ameliyat edelim ama şans pek yok 3. Doktora gittik testleri verdik yemek yemeye gittik yemekler gelmeden telefon geldi doktor geri çağırdı bizi test sonuçları çıkmış ne oldu diye merakla gittik doktor sizin çocuğunuz olur deyince sok olduk 3. Tup bebek denememizde kızımız oldu allah size fazla aratmadan kucaginiza almayı nasip etsin
Amin çok teşekkür ediyorum...maşallah...sizin adınıza çok sevindim :nazar::nazar: Kızınızla mutlu huzurlu bir hayatınız olsun inşallah :KK36:

değil mi ne yazsam ne yazsam diye düşünüp duruyordum
7 yıllık evli 2 aşılama 4 tüp yapıp olumlu sonuç alamayan biri olarak :kahve:
9 yıllık evlilik 1asilama 2tup denemesinden sonra olan ikizlerim yoğun bakımda!! Ben kime isyan edeyim :( haşa isyan etmem şükür Rabbime..
...Bu arada şu yorumumu gören herkes meleklerime dua etsin nolur :(

allah istedikten sonra her türlü verir genetik polistik over vs. olunca oluyor bu kadar isyan neden daha bu kadar yeniyken üstelik.

9 yıllık evlilik 1asilama 2tup denemesinden sonra olan ikizlerim yoğun bakımda!! Ben kime isyan edeyim :KK43: haşa isyan etmem şükür Rabbime..
...Bu arada şu yorumumu gören herkes meleklerime dua etsin nolur :KK43:
Rabbim acil sifalar versin.Tez zamanda bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza insallah.size ve bebeklerinize dua edicem insallah.

evleneli daha bir kaç ay oldu demişssiniz
şimdiden olmuyor olmuyor demeyin bence
başlığı görünce ben de yıllardır ugrasıyosunuz da olmuyo sanmıştım
biraz sabredin
ki evliliğiniz yeni şimdiden çocuk düşünmek ne kadar doğru
önce evliliğinizin tadını çıkarın
sonra zaten kısmetse nasipse olur
ama şimdiden böyle isyan ederseniz ...

Seni cok iyi anliyorum.Daha çok yeni deniyorsun kadin dogum uzmanina gittin mi? Biraz daha sabirli olmak lazim çok istedikçe gecikiyor.Ben 18 aydir uğrasiyorum.Benimde psikolojim bozuldu yapicak bisiy yok nasip boyleymis elbet olur diye dua etmekten başka bir şey elimden bişiy gelmiyor.Tipta herşeyin çaresi var.Çok takma kafana yeni evlisin evliğin tadini çıkar.

Yıllarca uğraşıp hamile kalamayan sorunsuz kadınlar var.Pkoslular hamile kalamaz diye bir bilgi yok, aksine kolay tedavi edilen bir sorun.Hiç tedavi olmadan bu kadar üzüntü yersiz.Burda bebeklerini kaybetmiş anneler var herşeyin hayırlısı istenmeli.Ben bir buçuk senedir uğraşıyorum, hayırlısı olmayacaksa ,ben çok kötü bir anne olacaksam Rabbim nasip etme diye dua ediyorum.

Bebeği size nasip eden hayat değil Rabbim.kardeşim bu şekilde sitem ederseniz Rabbim sizi bebekle imtihan eder sabredin dua edin zamana bırakın hem daha yeni evlisiniz olur inşallah

Back
X