• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

Onu bunu bosverin.yeni evlisiniz sanirim.tadini cikarin evliliğin.gezin tozun beraber sinemaya gidin.sadece esinizi sevdiğiniz icin sevisin.bol bol dua edin en hayirli zamanda en hayirlisini versin rabbim

Yani su koca gokkubeyi ayakta tutan,evreni idare eden Allah dilerse 10 cocuk verir,bu kadar kendinizi hirpalamayin.
Benim herhangi bi saglik problemim olmadigi halde ilk bebegime 6 ayda hamile kalmak nasip oldu..
2-3 aylik evlisiniz,bugunlerin tadini cikarin,ben esimle basbasa gecirdigimiz gunleri ozluyorum.
gezin tozun,sevginizi gostermek icin birbirinize dokunun,bebek olsun diye degil.

Birkaç aylık evlilikte "hayat senden sadece bebek istemiştim" diye drama dönüştürecek kadar ne yaşadınız?
Lütfen...
Stresi ve bu umutsuzluğu bir kenara bırakın, evliliğinizin tadını çıkarın.

İki tane pkolu arkadaşım var, ikisi de doğal yollarla hamile kaldı, doğumlar yaptı.

Stresi hayatınızdan çıkarmazsanız," hiçbir sorunum yok, yine de hamile kalamıyorum" dersiniz. Çünkü öyle oluyor.

Hayata degıl Allaha ısyan edıyosun. Dua et sabret,elbet olucaktır,teyzenızın olmamıs ama annenızın olmus sonucta. Daha cok yenı evlısınız.

En doğal hakkın bebek istemek,inşallah en kısa zamanda isteğine kavuşursun,olumsuz yorumları da dikkate alma lütfen,klavyesi olan yazıyor işte...

Birkaç aylık evliyken çocuk için zaten erken, akışına bırakıp evliliğin tadını çıkar eşinle başbaşa. Hayırlı zamanda olsun inşallah. Velilerin bu konuda yorum yapmalarına da hep gıcık olmuşumdur.

Nasıl hemen insanları yargılama potansiyeline sahipsiniz ? ( saygı sınırını aşarak yorum yapanlar) hayat da gerçekten mutlu musunuz ?
Hemen üzerime gelip eleştiriyorsunuz. Kendimi uçurum kenarında hissediyordum belki bir iki kelime yazarlar rahat hissederim dedim.
Burayı kendime yakın görmüştüm ama iğrenç yorumlar yapıldı. Yargılandım. Neyse sizi bu yorumlarınızla baş başa bırakıyorum
Canım burası sanal bir platform. Hepimiz elimizde telefonlar veya ekran karşısından atıp tutuyoruz işte:) internette binlerce kişinin okuduğu bir yerde yargısız infazla karşılaşırsın çok normal. Buraya yazmayı seçen sensin. İnsanlardan sen onların ablası veya kardesiymişsin gibi sağduyulu ve özenli yorum beklemen büyük saflık. Aşırı hassasiyete gerek yok.

Cocuk istemeye karar verdikten sonra ki gunden başliyo heycan bir gun bile kaybetmek istemiyo insan tedirginlikler yasayabiliyo etrafimda ki cogu insanda gozlemledigim ve kendi duygularimda bu yöndeydi.
İlk önce şunu belirtmek istiyorum bebeği hayattan değil Rabbimden istemen lazım yaşadığımız şu hayata bu gibi nitelikler yuklemeniz 'bana gore' doğru değil..
Bu kadar fazla kafaya takmamaya çalışın ki bunyenizde bundan etkilenmesin stres yaptikca vucut tepki veriyo kendisini kapatiyo ve olmuyo olumlu dusunmeye ozen gosterin kötü örnekleri gözardi etmekte her zaman fayda var , doktorlar 1 yil boyunca olmamasini cok normal karşiliyo bunu dusunun durumunuzun cok normal oldugunu kabullenin ve hayatiniza normal devam edin cocuk fikrini kafanizdan bi cikarin evliligin tadini cikarmaya calisin siz zaten gorceksiniz ki regl doneminiz gecmis ve hamile kalmissiniz :) simdiden bu kadar aşırı tepkiler verirsen eger daha cok işin var regl gecmesini bekliyceksin sonra hcg duzenli yukselmesini sonra kese sonra kalp atisi somra bebek derken ooo :D hamile kalsan bilr bu kadari bebege zarar :*

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
polikistik olman gebelige engel degil. önce bir sene dolsun birbirinize bir alışın cocugunuz oılur.

Canim allah yardim etsin anna olmak hemde yeni gelinken o hevesi yasamak istiyon olacan da inaniyorum benim onca cabama rağmen olmadi ama insallah senin olur rabbim büyük en azindan meslegin var calsiyon ya surekli evde oturup gece gunduz dusunsen yada senle birlikte evlenimpte 2 cocugu olupta basina kakalayan olan olsa en azindan seninki veliler bennce bunlarida dusun simdiden kendine sıkıntı yapma

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Benimde 2.5 senedir olmuyor senin kadar isyan etmedim hiç olmuyosa vardır zamanı belki daha erken belki hiç olmayacak acele etme sabret tedavi ol gerekirse boşa kafana takarsan böyle hiç olmaz yani rahat ol

Bu kadarı abartı ve haksızlık. Yillarca bebek hasreti çekene bir sürü acı dolu tedavi süreci geçirene haksızlık. Öğretmen olmuşsun hayat sana bir iş imkanı vermiş. Sevdiğin insanla hayatını birleştirmişsin. Hayat senden bebek istedim vermedin diye isyan etmek -hem de bu kadar kısa sürede olmadı diye- elindekilerinin kıymetini bilmemek demek.

1 negatif asilamam ve bugun aldigim bir negatif sonucum var.3. Tup denememden negatif aldim.yine de diyorum ki cok sukur elhamdulillah.doktorlarin en iyisine gittik gucumuz yettigince.ilaclarimizi dogru kullandik.Rabbim kabul ederse el birligince duamizi ettik.arkadaslarim ailem dostlarim hep dua ettiler.Allah razi olsun hepsinden.cok sukur isyan etmedim.elhamdullillah bugun bir damla gozyasi dokmedim.niye biliyormusun Kurban oldugum Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.takdiri karsisinda boynumuz kildan ince.sabir goster tevekkul et.Rabbim neyi sinav olarak verir bilemezsin.Bugun hastanede sonucumu beklerken 3 yasinda bir cocuk vardi.beyninde tumor.yapacak hicbisey kalmamis.basucunda olumunu bekleyen ailesi.gunleri sayili.dedimki belki Rabbim vermeyerek dualarimi kabul ediyor aslinda.meslektasimsiniz ayrica.siteminiz degil beni kizdiran ama hem herkese acik bi platformda duygularinizi paylasmis hem de en sona kimsenin haddine dusmez sorgulamak demissiniz.buraya yazarsaniz herkes sorgular.o zaman icinizde yasayin.bu kadar da stres yapmayin.zaten bu stresle olmaz arkadasim.

Böyle karamsar olursanız süreci uzatırsınız.. Pcos diye üzülüyorsunuz pcos olan 3 yakın arkadaşım da evlat sahibi. Benim sorunum yok ama 2 seneyi geçti olmuyor! Stres yapamayın

İnsanlar 2-3 yıl deneyip tutturamıyorlar. Gayette sağlıklılar.
Bende zannettim yıllarca bebeğiniz olmuyor başlığı okudum üzüldüm.
Stres olmayın, geçmiş olsun. Tez vakitte "hayırlı" evlat versin Allah.
Bal+çörek otu+ tarçın kürünü deneyip hamile kalanlar varmış. Ne kadar doğru,sağlıklı bilmiyorum bir araştırın isterseniz.
Üzülmeyin onunda doğru zamanı vardır.

Back
X