• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

Daha dün Pco lu bir arkadaşım (doktor kesinlikle hamile kalamazsin evlenir evlenmez gel tedavi edelim demisti) aradi 9 haftalik hamileymis hemde hic tedavi olmadan sabretmelisin bi de takma kafana bu kadar en az 1 yil korunmadan hamile kalmazsan o zaman düşünmeye başla... tabi yaş faktörü yoksa.

Aslında sizi anlıyorum 4 yıllık evliyim, 8 gün önce aşılama yaptırdım sonucunu bekliyorum. Zaman zaman küçük çocuklara ve hamilelere benim de iç çektiğim oluyor. Anlattığınız kadar yoğun olmasa da ben de bazen yaşadım o hisleri. Ama isyan etmeye cesaret edemiyorum, neden demeye yüzüm yok, sadece anne olmak istedim çok mu diyecek kadar yetkin hissetmiyorum kendimi.
Çünkü veren Allah.. başka hiç bir etken yok aslinda.
O yüzden sadece dua ediyorum ve en önemlisi hiç bir zaman ısrarcı olmadim,olmayacağım. Hayirlisini hayirlisiyla versin, en büyük duam bu.
Çocuğum olmamasina isyan edersem, Allahin gadabina dokunur da büyük bir dert gonderir diye korkuyorum
Size de hayırlısından versin rabbim. 2 yıl önceki halimi gördüm.

bende de var kist.. çağımızın hastalığı yani . üstelik bobrekletimde ve karaciğerim de de var . nişanliyim hamile olmamak korkusu var ama umutsuz olmak yerine çözüm aramayı tercih ettim .
bitkisel çaylar denemeyi düşünüyorum. forumda bunlarla ilgili konular var . sende bir bak istersen . Rabbim hepimize acil şifalar versin . herkese evlat sevgisini yaşatsın ❤

sakin olmalısın ve bir sorun olabileceğini dusunuyorsan surekli doktor kontrolunde olmalısın.

Rabbim sana da bana da tüm isteyenlere de versin ben de 22yaşndaym ve 6 senedir istiyrm

Bikaç aylık evliyken bu haftasonu nereye gitsek,nezaman tatil var nereye gitsek,bu gece nerde takılsak gibi planlarım vardı. Bence çok acele ediyorsun,hayat sadece çocuk demek değil.

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Bu kadar aşırı stres sana destek değil köstek olur canım.. Allah en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallah ama kendini de bu kadar yıpratma bence olur neden olmasın?

Amin canım teşekkür ederim.. Ben de şu an tüp bebek tedavisindeyim.. Allah kimseyi bu noktalara getirmeden evlatlarına kavuştursun tek dileğim artık :KK33:
İnşallah canım arkadaşım :) aşılama olacak galiba benim de :) aman gelsin şu veletlerde başka bişey istemiyorum :)

Allahtan çevremde senin gibi bir insan yok, yoksa asla görüşmezdim. 2 3 aylık evlilikte şimdiden "beeeen bebek istemiştimmmm hayaaaaat" diye bağrış çağrış yapacaksan daha erken evlenseydin! Arabeske bağlanmaya ne meraklısınız!
Konuya öyle uyuz oldum ki, boğazıma şöyle bir düğüm takıldı!!!

Allahtan çevremde senin gibi bir insan yok, yoksa asla görüşmezdim. 2 3 aylık evlilikte şimdiden "beeeen bebek istemiştimmmm hayaaaaat" diye bağrış çağrış yapacaksan daha erken evlenseydin! Arabeske bağlanmaya ne meraklısınız!
Konuya öyle uyuz oldum ki, boğazıma şöyle bir düğüm takıldı!!!
İnsanların kendilerini ifade ediş biçimleri farklı olabilir bence bu kadar sinirlenmeye kırıcı konuşmalara gerek yok..

Ne desem şimdi bilemedim gerçekten ,
Benimde 3 aşılama negatif sonrasında rapodoskopi sonucu rahim kanalarının ikiside tamamen kapalı açılmıyor ve çocuk konusunda tamamen umudunu yitirmiş ben ve kocam biz ne yapalım şimdi .

Tabiki hepsi bambaşka...ama şuan en çok kendi acımı hissediyor olmam tuhaf mi?
İyi de ortada acı çekecek bir durum yok ki , daha sadece bir kaç ay olmuş evleneli neden bu panik? Bu kadar stresle zaten işleri daha da zorlaştırırsın. Hayat ben senden sadece çocuk istemiştim diyorsun da olmaması gibi bir durum da Yok ki neden vermedin diye üzülesin..

Biz kadınlar gerçekten mutsuz olmak için olmadık bahaneler üretiyoruz sanki , bir rahat ol evliliğin yeni , aşık olduğun adamla daha 2-3 aydır birlikte yaşıyor ve sevişiyorsun, bunların tadını çıkarsana.. Olursa olur olmazsa 1 sene sonunda gidersiniz eş olarak doktora. Gerekenleri yaptırırsınız.

Polikistik over tek başına çocuk olmasına engel bir durum değil ki , biraz bak araştır sen en iyisi. İnfertilite de teyzeden yeğene geçen genetik bir hastalık falan değil:deli:

Öğretmensiniz böyle anlamsız panik yapıp hayatı kendinize zehir etmektense açıp birkaç siteden araştırma yapıp gerçekleri öğrenebilecek kapasitedesiniz. Ayrıca velilerine ne senin çocuk istediğinden. Ne münasebetsiz laflar. Yeni evlileri strese sokma komitesi iş başında.

Takmayın kimseyi , hayatınızın tadını çıkarmaya bakın ;)

depresif bir karaktersin sanirim. tup bebek annesiyim amh 0.01 arastirirsan amh in ne oldugunu gorursun 3. tedavide bebegim geldi Rabbim gonderdi. bu kadar depresif olmak sana zarar verir.
bu halin bile hamilelige engel.

Back
X