• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

Lütfen dualarınıza dikkat edin.bir tanıdık hep böyle dua ederdi.tüp bebekle cocuk sahibi oldu ancak eşini kaybettti.sonra geçirdiği depresyonla işini de kaybetti.allahım hayırlısıyla tez versin

9 yıllık evlilik 1asilama 2tup denemesinden sonra olan ikizlerim yoğun bakımda!! Ben kime isyan edeyim :KK43: haşa isyan etmem şükür Rabbime..
...Bu arada şu yorumumu gören herkes meleklerime dua etsin nolur :KK43:
Rabbim cuma günü yüzü hürmetine inşallah şifalarını verir tez vakitte dua edeceğim çok geçmiş olsun.

Bu yazdığını 8 ay önce anlayamazdım. Daha ne emek verdin de ne istiyorsun falan diye umarsızca yazabilirdim Ama şimdi başka bişey yazcam:) bi çocuk sahibi olmak isteyen bir kadını asla yargılayamam. Beklemek zor , olmasını doğmasını büyümesini vs. Kişilik farkı işte bazılarının 10. Yılda yaşadığı stresi bazıları 1. Yılda yaşıyor.

Ben herkesın aynı sıddette anne olmayı arzulamadıgını savunuyorum
Olabılır acı cekıyor olabılırsınzı pekala bende cok uzuluyordum 3 senede geldı yavrum, ama sonuc olarak 3 senelık acı baska 20 senelık acı bambaska
Kız Cute sene bitmeden yetiştirmişsin bebişi , cidden hamilemisin ?

Ben senin sorununu anladım sanırım. Ben de öğretmenim. Sanırım sınıf öğretmenisin ve velilerle fazla haşır neşir olmuşsun. Araya mesafe koy. Hamilelik senin özelin. Ne hakla soruyorlar?
Ben de ogretmenim ve velilerle bu tarz bir iliskinin dusuncesi bile sinirlendirdi beni. Bence hos degil ama belli ki konu sahibi açmış bu yolu velilere.
Ayrica ben de pco hastasiyim uzun zamandir. 2 bebegime de korunmayi bıraktığım ay hamile kaldim.
Pco hastalarinin cocugu olmayacak diye sartlama kendini. Ultrason ciktilarinda gorulen kistleri sayamazdim bile o kadar coktu. Ama Rabbim hic aratmadi cok şükür.
Kafandaki düşüncelerden kurtulmalisin once.

Burda olumsuz yorum yapanlara yorumlarını iade ediyorum...olumsuz yorum yapanlar (sizi takmıyorum):halay:
Mune Mune konumu kapatır misiniz...ben küçük bir üslup hatası yapsam ceza veriyorsunuz. Lütfen konusu okuyup sert üslup kullananlara cezalarını verir misiniz...

Ben de ogretmenim ve velilerle bu tarz bir iliskinin dusuncesi bile sinirlendirdi beni. Bence hos degil ama belli ki konu sahibi açmış bu yolu velilere.
Ayrica ben de pco hastasiyim uzun zamandir. 2 bebegime de korunmayi bıraktığım ay hamile kaldim.
Pco hastalarinin cocugu olmayacak diye sartlama kendini. Ultrason ciktilarinda gorulen kistleri sayamazdim bile o kadar coktu. Ama Rabbim hic aratmadi cok şükür.
Kafandaki düşüncelerden kurtulmalisin once.
Aynı fikirdeyim. Arada mesafe olması şart.

Allahtan çevremde senin gibi bir insan yok, yoksa asla görüşmezdim. 2 3 aylık evlilikte şimdiden "beeeen bebek istemiştimmmm hayaaaaat" diye bağrış çağrış yapacaksan daha erken evlenseydin! Arabeske bağlanmaya ne meraklısınız!
Konuya öyle uyuz oldum ki, boğazıma şöyle bir düğüm takıldı!!!
Aynen... böyle şımarık insanlarla gorusme ek en iyisi hiç mi inançları yok diye düşünüyor insan. Aslında benimde yazacak o kadar çok şeyim var ki ama konu sahibi anlamaya kapalı düz bir duvar gibi . Belliki el bebek gul bebek yetişmiş hayattan hiç ders almamış ..

Garip bir insansın vesselam ne saygı ne sevgi var belli ki içinde ayrıca seviye de sıfır . İnsan bi okur anlar der ki demekki veliler bile böyle saçma sapan soru soruyorsanız ben seviye nedir bilmiyorum der ibra düşünür eşim niye beni ciddiye almıyor der. Sonra tekrar düşünür hayat mi verecek bana çocuğu der. Sonra bir daha düşünür. Bu kadar evlat hasreti çeken insan var burada acaba bunlara ayıp mi ediyorum beni parcalarlar mi diye bi kez daha düşünür ve der ki haklısınız cook yersiz bi tepki verdim hatta saçma oldugunun da farkına vardım diye ama insan düşünür...

bu forum, işinize gelen cvpları alacağınız bir yer değil hanımefendi.! burada binlerce üye var herkesin görüşü farklıdır. katlanamıyorsanız, beğenmiyorsanız konu açmayın kimseye danışmayın En Büyük KK
Tabiki herkesin düşüncesi farklı...
Ama farkındaysanız kişiliğimi kadar hakaret edildi hanımefendi En Büyük KK

Kimsede kimsenin simarikligina katlanmak zorunda degil. Derdin dert olsa herkes dua eder içini rahatlatmaya çalışır ama insanların sinir kat sayılarını yükseltme bi çoğumuz burda sana yaptığının yanlış olduğunu söyledik. Sen gerçekten anlamaya kapalisin ki esin de seni takmiyormus doktoru nda öyle. Birazcık kendini aç etrafındaki insanlara gerçeklerle yizles yoksa bu kadar arabekse kimse tahammül etmez

Kimsede kimsenin simarikligina katlanmak zorunda degil. Derdin dert olsa herkes dua eder içini rahatlatmaya çalışır ama insanların sinir kat sayılarını yükseltme bi çoğumuz burda sana yaptığının yanlış olduğunu söyledik. Sen gerçekten anlamaya kapalisin ki esin de seni takmiyormus doktoru nda öyle. Birazcık kendini aç etrafındaki insanlara gerçeklerle yizles yoksa bu kadar arabekse kimse tahammül etmez
kendine iyi bak diyorum boş boş konuşuyorsun hala

Tabiki herkesin düşüncesi farklı...
Ama farkındaysanız kişiliğimi kadar hakaret edildi hanımefendi En Büyük KK

burada bunca insan sizin gereksiz isyanınıza, bir sürü sizden daha kötü durumda olan üye varken böyle konuşmanıza tepki verdi hala anlamıyorsunuz! e siz de saçma cvplar verdiğinizde kişiliğinize laf söylettiniz kendi ellerinizle. madem öyle o zaman ilk yazdığınız yazıyı güncelleyip güzelce açıklama yapsaydınız bu kadar şeyden sonra. başlık değişmiyordur belki ama içeriği düzenleyebilirdiniz. bu sebeple cvplardan şikayet etmeyiniz.

Back
X