Hayat Size Ne retti?

Hayat bana beklemeyi öğrettti,,, 15 aylık bekleme mecburiyetini verdi 6sı gitti9u kaldı

En önemli şeyin saglık oldugunu ve hayatın bir pamuk ipligine baglı oldugunu öğretti...Bir de kalbi tertemiz ve iyi olan insaları Allah'ın yanına biraz erken aldıgını....

hayat bazen anlam taşıdı bazen anlamını yitirdi..
lafla peynir gemisinin yürüyemeyeceğini
küçük şeylerden mutlu olmayı
sabırlı ve tahammüllü olmayı
kimseye yaranılmadığını
zamanın çabuk geçtiğini
acı çekmeyi ve umut etmeyi
Kocaman bir boşlukta olduğumu gösterdi ve
bu boşluğu doldurmak için sabretmem gerektiğini öğretti
alışmayı
ön yargılı olmamam gerektiğini
pişmanlığın iyi bir şey olmadığını
velhasıl kelam
Yeter ki iyi ve analayabilen anladıklarından ders çıkarabilen bir öğrenci ol
Kimisi hayatın ne kadar anlamsız olduğundan dem vurur kimisi de tam tersi hayatın ne kadar anlamlı olduğundan bahseder
Onun için hayat anlamlı bir şekilde yaşanırsa bir fayda sağlar

Son düzenleme:
hayat bana bu dünyada benden daha değerli biri daha olmadığını öğretti,
bu hayatın bana ait olduğunu öğretti,
ideallerim için savaşmam gerektiğini öğretti,
tökezlesem de asla durup geri dönmemem gerektiğini öğretti,
öğrenecek daha çooook şeylerim olduğunu öğretti...
yaşayıp görelim o zaman.

Hayat bana uygulamada başarılı olamadığım bir çok şey öğretti. Bugünlerde; işime kimseyi karıştırmamam gerektiğini ve verdiğim kararların sadece beni ilgilendirdiğini, doğrularımla yanlışlarımla kendime güvenmem gerektiğini öğretiyor... Keşke hayatın bana öğrettiği tüm şeyleri uygulayabilsem, o zaman çoook başarılı olurdum...

sevdiğinnn tam arkandayken ona dönüp boynuna sarılamamanın ne demek olduğunu ona aşkım diyememenin ne acı olduğunu öğretti... Sanırım buna dayanma gücünü de öğretecek...

dul kaynananın oğluyla evlenmenin aslında önünüzdeki hayatınızı son derecede olumsuz etkıleyebılecek birşey oldugunu geç de olsa öğrendim.
o imzayı attığınızda eşinizle evlenmekten çok annesinin sorumluluğunu hayatınızın baş köşesine aldığınzı unutmamanız gerektiğini ve her an onun verdiği duyguyla hareket etmenız gerektiğini ve bunun çok ama çok ağır bişey oldugunu öğrendim. :95:

iyi dileklerimi kendime saklamam gerektiğini...insanlar artık o kadar fesat ki,karşılarındakilerde öyledir zannedip öküzün altında buzağa aramayı marifet sayıyorlar..

her ne yaşanılırsa yaşansın,üzerinden zaman geçmiş olsa da sıkı dostlukların ara sıra aşınsada asla silinmediğini...:13:

tek başına mücadele etmeyı, kımseye ınanmamayı öğretti

herkesin kendi çıkarı kendi mutlulugu peşinde oldugunu ögretti. kimse için gözyaşı dökülmicegini ögretti. birgün herkesin hayatından bi anda yok olcagını ögretti

hayatta herkesin kendini düşündğünü kimse kimseyi düşünmediğini hiç kimseye güvenilmeyeceğini öğretti daha bir çok şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…