Hayat Size Ne retti?

istemediğim birşeyi başkaları mutlu olsun diye yapmamayı.
başkaları için kendimi parçalamamam gerektiğini,
pek çok şeyi oluruna bırakmayı ve olayın kendi kendine çözüldüğünü..
insanların ne düşüneceği veya ne diyeceği için yapmak istediğim şeylerden vazgeçmemem gerektiğini,
relax olmayı (tam olmasa da)
öğretti..

Herkes bir gün gidebilir. Kendinden çok ,karşındaki insana değer vermene rağmen,geriye kendin kalırsın.Bu yüzden ilk önce kendi değerini bilmelisin

toplum içinde rol yapmayı,
özel alanlarımda ve yalnızken ise bütün insan saçmalıklarından sıyrılmanın -en tabu en dogma olan şeylerden bile- en doğrusu olduğunu,
ve bu bedelsiz özgürlükle gerçek mutluluğa ulaşabileceğimi, öğretti:81:

Sabretmeyi ogretti. Kimseye guvenmemeyi. Hayallerinin pesinden kosmayi birakmayi. Kimsenin mutlulugu icin kendini feda etmemeyi. Seni harcamak isteyenlerden uzak durmak gerektigini. Kendine deger vermezsen kimsenin bu degeri sana vermeyecegini. Susmayi...

asla büyük konuşmamayı, kimse için!hayallerimden, yaşantımdam vazgeçmemem gerektiğini...

Bende katılıyorum cogunuza.hayat bana ınsanların cok guvenılmez olduklarını ne dkr seversem okdr aglayacagımı ogrettı....yeniden inanmak istiyorum ben bunun yanlıs olduguna.iyilerde her zaman vardır cunku....

hayat bana kendinden başka hiç kimseye güvenmemen gerektiğini öğretti....
hayat bana hiç kimseyi çok sevmemem gerektiğini, sevdiysem de belli etmemem gerektiğini öğretti...

Hayat bana aillemin ne kadar önemli ve özel olduğunu öğretti
Onlar olmadan hayat ne kadar yarım ne kadar anlamsız ve kadar eksik
Rabbim hiç kimseyi sevdiklerinden ayırıp eksik bırakmasın

Hayat bana, bu hayatta her şeyin mümkün olduğunu öğretti...

hayat bana olmazların olur olduğunu...hiç birşeyin garantisi olmadığını öğretti ....

yaşamanın ama herşeye rağmen yaşak gerektiğinin önemini öğretti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…