Hayat Size Ne retti?

Hayat bana hiç kimse hakkında "o şöyle bir insandır, asla şunu yapmaz" dedirtmemeyi öğretti, bir insanı senelerce tanısanda o insan gün gelip 180 derece dönebiliyormuş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayat bana hep haddimi bildirdi. Insanlara guvenmemeyi cok iyi niyetli olmamaliyi kimseyi kendim gibi gormemeyi...

Hayat bana "kimseyi kendinden cok sevmemeyi ve deger vermemeyi ogretti boyle olursa uzulen tarafin ve hep fedakarlik yapanin ben oldugumu ogretti..."

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayat bana acımasızlığı öğrettti,her insana güvenilmeyeceğini öğretti,acıyı ,sevinci,mutluluğu,sevgiyi,aşkı öğrettii

Azda olsa kotu olcaksin ki deger kazan baskalarinin gozunde yoksa hep gucsuz sen olursun..kimseyede ederinden fazla deger vermemeli tabii

cok uzuldum yazıılanları okuyunca..
bu kadarmı yenıldık..
kotu olmayı tecıh eder olduk..
pekı o zaman dıgerlerınden ne farkımız kalır..
onlarda bızım gıbı acı cekmış olmazlar mı

Son düzenleme:
Bana kendimi öğretti. Meğer ne kadar sabırlıymışım, ne kadar fedakarmışım. Ama ne kadar korkakmışım, ne kadar aptalmışım! Bunları öğrenmeden önce daha mutluydum ben.

Son düzenleme:
unutulmanın insanın iliklerine kadar acı verdiğini öğretti..

Kimseye hiç bir şekilde güvenmemeyi simski tutulan ellere askla bakan gözlere ve en önemlisi bi erkegin en büyük edeceği söze bile kanmamayi öğretti ne yazikki....

Kimseye hiç bir şekilde güvenmemeyi simski tutulan ellere askla bakan gözlere ve en önemlisi bi erkegin en büyük edeceği söze bile kanmamayi öğretti ne yazikki....
Altına imzamı atarım arkadaşım... Ne yazık ki....

Geç ama çok acı oluyor bunu öğrenmek Rabbim kimsenin başına vermesin Hélède benim ki gibi...

Yapilan hic bi iyilik cezasiz kalmaz...cok cokk dogru...

Ask acisi ceken, kayinvalidesiyle sorun yasayan, arkadaşını sorun eden kisacasi eften puften şeylere canını sıkan insanlar hala bir seyleri idrak edememis. Hayat bu kadar basit degil.

hayat bana zincirleme hataların yol açtığı büyük sıkıntıların acısını çekmeyi öğretti.ama şimdi ise istersek herşeyin olabileceğini öğretti.bencil olmayı,duygusal olmamayı,hırslı olmayı öğretti

Alma mazlunun ahini, cikar aheste aheste..
Hayat bana bunu ögretti. Herkes kalbinin rengine gore yasarmis, ve o rengi bulastirirmis etrafina. Hayattaki tek amacim kimsenin ahini almadan mutlu huzurlu yasamak.

Kimse için o yapmaz yada yapar dememeyi, özellikle senin için hiç bişey yapmamış insanların sahte gülüşlerine inanmamak gerektiği ve en önemlisi bi ailede babanın gölgesinin bile yettiğini

Garantici biri olmanin bi ise yaramadigini aksine bazen bazi seyleri kaybettirdigini ogretti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…