Hayat Size Ne retti?

hayat bana savaşmayı öğretti kimseye değer vermemeyi öğretti sabırlı olmayı öğretti azim etmeyi öğretti daha pozitif bakamayı öğretti hiçbişey için üzülmemeyi hayatın kısa olduğunu öğretti hayat sıkı sıkı sarılmayı hayatı sevmeyi öğretti

Aynen,iste budur!opuyorumnanaktan

Hayat bana :

Ne yaşarsa yaşa dimdik ayakta durmak zorundasın yoksa bu hengamede yokolur gidersin i öğretti....

Canını neye sıkarsan,kafanı neye yorarsan onu %90 yaşarsın ı öğretti...

Ne olursa olsun hayattaki tüm acıların geçici en azından ilk anki kadar içini yakmadığını öğretti...

Çaresiz tek derdin ölüm olduğunu öğretti...

Nasıl bakarsan onu alırsın ı öğretti...

İnsanlar hakkında ne düşünüyorsan bir gün onun başına gelebileceğini öğretti...Bu yüzden insanları kınamamayı öğretti...

ohooo daha çokkkkk :içelim::enbuyukkk:

hayat bana her kötülüğün üzüntünün içinde mutluluğun olabileceğini öğretti
ağlarken gülmeyi gülerken ağlamayı öğretti
acılarla daha sıkı bir karaktere sahip olmayı öğretti
insanlara güvenmemeyi aynı zamanda güvenmeden yaşanılamayacağını ve bu ikisi arasından gidip gelmeyi öğretti
sevmediğim insanların yüzüne bakmayı onlara sabır göstermeyi öğretti
her zorluğun ardından bir kolaylık geliri
ne yaparsa insanın kendine yağtığını bu yüzden diğerlerini pekde önemsememeyi öğretti

Bugün için ;

Süpriz yapmamam gerektiğini, kargoya güvenmenin yanlış olduğunu çok iyi öğrendim.

hayat bana kimseye kendinden daha çok değer vermemem gerektiğini ; veririsem kendilerini bişe sanıp beni eziceğini..
hayat bana kimseye güvenmemem gerektiğini ama bunu belli etmemeyi..
hayat bana asla kötü yönlerini başkasına anlatmamayı; mutlaka aleyhine kullanabileceklerini
hayat bana kimseyi çok takmamayı kimsenin benden daha önemli olmadığını
hayat bana kimseye sır vermemeyi
hayat bana dost diye bişe olmadığını
hayat bana iyilik yapıp denize atmayı
veeee
hayat bana aşkın ve ailenin tek gerçek olduğunu öğretti..

zamanın en acı ve en etkili ilaç olduğunu öğrettti..

hayat bana hayvanlarla dostluk kurmayı bir köpeği kediyi mutlu etmenin vermiş olduğu duygu tarif edilemez bunu öğretti..

ve bol bol takdir edip sabretmeyi öğretti

Beklentisiz kalmak gerektiğini, her beklenti sonucunda bir kere daha yıkıldığını öğretti !!

sırrını kimseye söylememek gerektigini..
en iyi dostumun annem ve kardeşlerim oldugunu ..

Hayat bana insanlari kendin gibi görmemeyi ögreti en cok o aci verip gec kararlar almayi gecikdirdigini ögretti
hayat bana insalara zeytindali uzatsan bile iyi niyetden yoksun insanlar var oldunu gösterdi
hayat bana söyedikleri ile yaptiklari bir olan insanlarin nadir oldugunu gösterdi
Hayat gururu 2.inci plana atip kendi istegi olsun diye gözünü kapatip cirkinlesen (insan denmez)gösterdi
moralim bozuldu

böle insanlarin bizim toplumumuzda olmasi beni daha cok üzüyor..neyse olumlularida yazim bari :)

Hayat bana hayvanlarin en sadik dost oldugunu gösterdi
Hayat bana sartsiz kosulsuz seven sadece aile oldugunu gösterdi
Hayat bana ufak seylerle mutlu olmayi kücük yasimda ögretti
Hayat yinede herseye ragmen insanlari ve hayvanlari sevmeyi birakmamayi ögreti
Hayatda ask sadece sevgili yada ese olan duygu olmadigini
Hayat ben kendime sadece deger vermeyi nasil ögrencem bilmiyorum?:uhm:

hayat bana hiç yapamam dediğim şeyleri yapmayı öğretti,
ve en öenmlisi her koyun kendi bacağından asılırmış...
bu sözün doğruluğunu öğretti.
ve her zaman ki gibi mücadele olmazsa hayat olmazmış bunu öğretti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…