Hayat Size Ne retti?

yalanlara gulup gecmeyı oğretti
dost denen seyın bi elin parmağından az olduğunu oğretti
hayatın çok pahalı olduğunu oğretti
anı yasamak gerektiğini oğretti
kıymet bilmeyi oğretti

hayat bana az konuşmak çok dinlemek gerektiğinş öğretti diycem ama hala öğrenemedim.
bi de çalışarak elde edilen başarının çok güzel bişey olduğunu öğretti.
ve de bizi en çok düşünen kişilerin ailemiz olduğunu hehe

hiçbirşeyin benim algıladığım gibi olmadığını bi de
herşeyin insanın algıladığı kadar olduğunu...

ammada felsefik oldu ama öyle.

Ne kadar anlatsan da karşındakinde kapasite yoksa asla anlaşılamayacağını...akannehir

hayat bana karşımızdaki insanla yaşadığımız aşkın asla tek başına yeterli olamayacağını.. o adamın ve ailesinin erdemli olması gerektiğini.. insana değer veren insan sevgisiyle dolu bi aile olması gerektiğini öğretti... yıllarca emek verdiğimiz aşkımızın ayrılıkla sonuçlanması durumunda iki tarafın da ailesinin bunu olgunlukla kabul edip kararımıza saygı duyması gerektiğini.. 2 yüzük parçasının peşine düşecek kadar küçüldüklerini görünce anladım.. yapıcı olmak dururken 150 lira değerindeki bi yüzüğün peşine düştüler çingene gibi.. ve bana "bu adamı mı sevmişim.. bu aileye mi gelin olacaktım.. ben ne aptalmışım" dedirtti.. oğullarını terketmem onlara o kadar koydu ki.. dünyayı dolansa oğlumuz gibisini bulamaz diyebilecek kadar küçüldüler.. evet hanımefendi.. dünyayı dolanmama gerek kalmadan oğlunuzdan çok da yüreklisini çok daha adamını buldum.. acaba siz dünyayı dolansanız benim kadar alçak gönüllü benim kadar sabırlı benim kadar vefalı bi gelin bulabilecek misiniz.. acaba o pırlanta ! gibi oğlunuza alacağınız gelin, oğlunuzun psikopatlıklarına kaç gün dayanabilecek ? çok merak ediyorum..

Saf olmanın iyi bişey olmadığını,
İyi olacağım diye çabalamanın boşa zahmet olduğunu,
Üzülmemeyi,
Gamsız olmayı öğretti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…