hayat tuhaf

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
liseye giderken birine aşık oldum hemde çok deli gibi biz 3 yıl flört ettik tam öss öncesi beni terk etti ve ortadan toz oldu sonra duydum ki evlenmiş ve yurt dışına yerleşmiş ben onun acısını bir türlü unutamadım ve hergün hergün ağlıyordum depresyona girdim 6 ay boyunca evden adımı atmadım sınavıda kazanamadım zaten babam beni ingiltereye göndermeye karar verdi işlemler uzun sürecekti bu süre zarfındada kafam dağolsın diye işe girdm ben daha sonra eşimle tanıştım ing. gideceğim için bir ilişki istemiyordum ne kadar reddettiysemde peşimi bırakmadı bende 2 ay takılır sonrada giderim dedim dedim ve benim işlemlerimde aksilik çıkınca bir süre daha tr de olmak zorunda kaldım bu süreçte eşimi tanıdıkça aşık oldum v evlenmeye kara verdik ve ben ing. gitmedim tekrar sınavlara hazırlandım okula girdim eşimle evlendim. bütün bunların hepsi 1,5 yıl içerisinde oldu beni terk eden adamı unuttum ve çok mutluyum. sonra beni terk eden eski sevgilim beni buldu facebbok tan ben çok şaşırdım. bana uzunca bir mesaj atmış derin hi değişmemişsin hala çok güzelsinn ben saa layık biri olmadığım için kaçtım başkası ile evlendim ama hiç mutlu olamadım boşadım işlerim hep ters gitti seni zöledim falan fistan birşeyler yazmış baktımm baktım resmine 7 yıl önce ardından köpek gibi ağladığım çok acı çektiğim depresyonlara girdiğim onun acısını untmak için ülkeyi terk etmeyi düşündüğüm adama hiçbirşey hissetmiyordum ne nefret ne öfke hiçbirşey yoktu öylesine biriydi benim için artık, sonra mesaj attım kendisine inan alattıklarının hiçbir önemi yok benim için 4 yıl önce evlendim çok mutluyum herşeyi sana borçluyum iyi ki gitmişsin umarım mutlu olursun sende. dedim tekrar cevap yazmış kendimi affetmeyeceğim seni kaybettiğim için sen mutluluğu hak eden birisin demiş. düşündüm ve güldüm enteresan... hiçbirşey hissetmiyordum ne nefret ne öfke ne de başka birşey..... hiçbir şeyyyyyy..................

kendin mutlu olamadın madem kızı rahat bırak.nasılda karıştırıyor kafanıçok sevsen kaçmazdın...bence takmamaya devam et en iyisi bu

Bence de tuhaf!
Dün canımızı yakanların bugün izi bile durmuyor..
Zavallılar ne sanıyorlarsa kendilerini?

konu açmaya bile değmez
bence muhabbetini fazla uzatma cevap falan da atma
ilkten böyle deyip sonra aşkı depreşenler olabiliyor, sende de öyle olur demeiyorum ama işi sağlama almak gerekir neticede hiçbişey imkansız değil
kaldı ki eşin öğrenirse kötü olabilir
salla gitsin

hala ağlayarak onu beklediğimi sanıyordu galiba izi bile kalmadı belleğimde şaşırdım gerçekten bırakan kendi giden kendi arayan yine kendi enteresan
eşime anlattım kızdı ama bana değil ona kızdı bir daha mesaj atarsa ben ilgilenirim sen cevap yazma dedi.

Ben evliyken yaşamıştım bunu..
Face değil telefon görüşmesi olmuştu..
Kocama anlatmadım bile.. Kendim çözebilirim sorunlarımı..
Kocam niye uğraşsın ki?

yyo benim ve eşimin arasında gizli birşey olmaz önemsemediğim için anlattım yoksa tabi bende baş edebilrim.... ama doğal olarak tepki gösterdi....zten bir daha rahatsız edeceğini sanmıyorum. kafam karışmaz çünkü eşimi seviyorum.

bende bugün eski sevgilimi resimlerini gördüm facebookda...
yaninda kiz arkadasi vardi...
baktim baktim ve hic bir sey hissetmedim...
aynen senin dedigin gibi bu muydu benim ugruna günlerce hic bir sey yemeyip hayatdan küstüren insan dedim sadece...

Kacan balik büyük olur tabi onu zamaninda düsüncekti,ne yapmanizi umuyordu acaba vah vah cok üzüldüm dertleselim falan demenizi herhaldeBazilari kendini bulunmaz hint kumasi saniyor gerci bazi hemcinslerimiz buna sebep ya neysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…