Hayat yaşamaya ve eğlenmeye değer :)) kendi değerini bilen hanımlar buyrun :)

belki onlarca defa okudum bu hikayeyi,kaç kez denk geldim..
şimdi bikez daha okudum..ilk defa okuyor gibi,her satırı tek tek..

çok duygusal..çok güzel,çokta anlamlı..
cidden gözlerim doldu..

şu an isyan şarkısını dinlemek istiyorum ama ayda mı ne var ya o kızdan

Kendını tanıt bakalım inmisin cinmisinkac yasında ne iş yaparsın evlımisin bekarmısn cok soru sordum

hemen tanıtayim
26 yaşındayım,5 sene bankacılık yaptım sonra evlilik tazminatımı alıp ayrıldım şu an çalışmıyorum ama iş bakmaya başladım..
1,5 yıllık evliyim henüz çocuk yok ama istiyoruz bir tane düşüğüm var

hobilerim,müzik bovling sinema kitap okumak internet vs.. bide S.Ortaç
hehehehhe

İns. En kısa zamanda bebeşiniz olur canım Allah nasıp etsın ıns. Saglıkcakla bır bebişişsizlik zor bende evde işsizlikten deliriyorum

İns. En kısa zamanda bebeşiniz olur canım Allah nasıp etsın ıns. Saglıkcakla bır bebişişsizlik zor bende evde işsizlikten deliriyorum

ilk 3 ay süperdi,hayat umrumda değildi
sonraki 4-6 ay arası bunaltıcı oldu,her gün aynı
ve şimdi 7.aydayım artık bunaldım çok bende delirmiş olabilirim yani

Guıett maasın nekadar zengın oldun artıkkk

yok kıs nerde zengin oldum dha net yatmadı maaş yarım ay full yarısı part yattı
zaten bes yaptım kendime sendika falan olunca kırpılcak bakalım ne kadan olucak bende beklemedeyim
yalnız yemek çok yattı harcıyom harcıyom bitmiyo

kan çekiyo bacım meslektaşız
evlilik tazminatı kaç sipali aldın bnde yaparım belki

oooo bankacımısın? allah kolaylık vere,zor iş ne diyim daha doğrusu allah kurtarsın ben 5 yıllık çalışmayla 14,000 tl aldım cnm,tabi bürütün önemli ona göre hesaplanıyo

oooo bankacımısın? allah kolaylık vere,zor iş ne diyim daha doğrusu allah kurtarsın ben 5 yıllık çalışmayla 14,000 tl aldım cnm,tabi bürütün önemli ona göre hesaplanıyo

ben gözü kara atladım valla seviyorum bankacılığı zaman nasıl geçiyo anlamıyosun ya çko eğlenceli yani ben başka meslek yapamam öle söliyim
bide operasyondayım çok eğlenceli bence

ben gözü kara atladım valla seviyorum bankacılığı zaman nasıl geçiyo anlamıyosun ya çko eğlenceli yani ben başka meslek yapamam öle söliyim
bide operasyondayım çok eğlenceli bence

ben bireysel kredideydim,gerçekten lanetçeydi..bıktırıyolar insanı,bidahamı allah göstermesin bana..
ama masa başı tarzı ya da evrak mevrak,operasyon olsa bende severim..zaten ilk tercihim tekrar banka ama başka bölüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…