- Konu Sahibi rzy11092011
21 yaşındayım 2 yıllık dışarda üniversite okudum ailem çok para döktü yurttu harçtı derken bunun yanı sıra tıp sekreterliği bilgisayar ingilizce ve tiyatro sertifkalarıda aldım bitirdim geldim cv bıraktığım hiçbi yer beni almıyor..geri cevap gelmiyor...evde oturdum sıkıldım gitiim kursa yazıldım ehliyet aldım bu arada cvler verilmeye devam yine cevap yok hiçbir yerden. sonra özel bi kurstan eğitim aldım yine bi ton para döktü annem. ve ben güzellik uzmanı oldum.okulumu 4 yıllığa tamamlamak istemedim.nişanlıyım evlenicem yazın ve bukadar yaptırdığım masrafın üstüne çalışıpta ben aileme para verceğme hala çocuk gibi harçlık veriliyo elime ara sıra 5-10tl.. çeyizimi yine annem alcak onlar gocunmuyo allah razı olsun görevimiz bu bunun için çalıştık çabaladık diyolar ama ben kendime yediremiyorum.en uyduruk bi satış elemanı ilanına bile cevap vermiyolar..4 yıllık bitirsem yine aynı olcaktı.ablam bitirdi durumu ortada bitirenlerinde durumu ortada.21 yaşına geldim ve daha 1 ay bile çalışmadım bi yerde 1 ay bile maaş almadım benim mesleğim ne ben napıyorum napacağım..annemin yüzünü kara çıkartmak istiyorum.. oturcan koca evinde bu gidişle diyor.aslında şuan belgelenmiş 5 tane mesleğim var elimde
bilgisayar operatörüyüm,güzellik uzmanıyım,tiyaro oyuncusuyum,tıp sekreteriyim ve yönetici asistanıyım... ama şuan hiçbiriyim... hayat gerçekten zormuş be anne..:tomato:.
bilgisayar operatörüyüm,güzellik uzmanıyım,tiyaro oyuncusuyum,tıp sekreteriyim ve yönetici asistanıyım... ama şuan hiçbiriyim... hayat gerçekten zormuş be anne..:tomato:.