- Konu Sahibi rzy11092011
-
Canım kızma ama dost acı söylermiş, kursa gidip sertifika almayla iş bitmiyor yani o meslekleri olamıyorsun sadece kursa gitmekle.. Bunun için o bölümlerin okulunu okuman gerekiyor. Benim de bilg. operatörlük sertifikam var ama işe yaramıyor... Okulunu okuduğum halde, iş bulamıyorum çünkü ya tecrübe istiyorlar,mezun musun diye soruyorlar,hangi okuldan mezun olduğunu soruyorlar liste uzuyor da uzuyor...Bu tecrübe de sanki manavdan,bakkaldan alınıyor! Siz bize iş vermzseniz biz tecrübeyi nereden edinebiliriz dimi ama? Üzülme canım,senin nasibin de vardır zamanı gelmemiştir henüz. Sağlık olsun, Allah Kerîm..:teselli:
Kurslarda işe yaramıyorsa o cv lere niye aldığınız kurslar sertifikalar diye bir bölüm koyuyorlar bence muhakkak işe yarar da bizim ülkemizde zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar, okula gitsen tecrüben yok diye almazlar, 2 yıllık okuduysan niye 4 yıllık okumadın dediğin gibi liste uzar da uzar...
Yıllar önce gittiğim bir iş görüşmesinde 2. kez çağırmışlardı bende umutlanmıştım yapacağım iş tam bana göreydi ve uygundum, sonra benim tecrübem yerine yeni okulu bitirmiş farklı bir bölümde okumuş bir kişiyi tercih ettiler benneyaptımki
Şimdi ben eğitimimi 4 yıla tamamlasam, İngilizcemi geliştirsem bu seferde yaş faktörü çıkar önüme :çok üzgünüm:
Neyse inşallah sende iyi bir iş bulursun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?