- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Siz eşinizle mutkuysanız ona odaklanın. Aileler kırıcı yıkıcı olabiliyor. Bir arkadasım da geçmişi ve bugünü takı tı haline getire getire psikolojisini bozdu. Eşiyle de arayı bozdu en sonunda ailenin yanına da gidemiyor arada kaldı.
Çoğumuz da var bu sıkıntılar. Bende de kat kat fazlası var,evlenince ilişiği i kestim anne babayla zaten ayrılar ve umurlarında degildim. Eşim gibi birini bulduğuma ve şuanki hayatıma şükrediyorum. Tek derdim bu mutluluk bozulmasın. O yüzden siz de böyle şeyleri çok irdeleyip üzmeyin. Mutlu anlarsınız varsa onlara odaklanın. Kötü şeyler düşünmek insanı iyileştirmiyor aksine takıntı haline getirmesine sebep oluyor.
Yillardir bunu yapiyorum zaten pozitif olmak adina. Umrumda degilmis gbi uzerinde dusunmuyorum bile hic takmiyorum. Ama iste tup bebek doneminde oldugumuzu biliyorlar ufacik birsey istedim ya o kadar ufak ki maddi flan da degil. Babam yapmadi. Hani sey gbi baba canim cikolata istedi gelirken alirmisin gibi birsey o kadar kucuk minik birsey. Ama yapmadi ya yapmadi. Ne yorulacakti ne bisey ama deger 0 yapmadi. Cok moralim bozuldu