Hayat

benberrin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
243
239
103
Ankara
Hayat garip şey hakikaten ... İçinde bir sürü yaşanmışlık yıpranmışlık mevcut . Sevgiyi , aşkı, heyecanı,acıyı,üzüntüyü,ölümü, öfkeyi barındıran bi sirk .. Çok insan tanıtıp çok hayat hikayesine tanık oluyorsunuz . Kabul edelim bazen mutlu çoğu zaman mutsuzlukla sizi yaşamak zorunda bırakan bi sahne

Hayat garip şey hakikaten ... İçinde bir sürü yaşanmışlık yıpranmışlık mevcut . Sevgiyi , aşkı, heyecanı,acıyı,üzüntüyü,ölümü, öfkeyi barındıran bi sirk .. Çok insan tanıtıp çok hayat hikayesine tanık oluyorsunuz . Kabul edelim bazen mutlu çoğu zaman mutsuzlukla sizi yaşamak zorunda bırakan bi sahne

Ne yazık ki hiçbir şeyden memnun olamiyoruz her şey biraz eksik gözümüzde o yüzden dreyoruluyoruz fazlasıyla:/

Adı üstünde hayat. hayat asla bir sirk değil. herkese adaletli aslında ama insanlar elindeki kıymeti bilemiyorlar. Asla başkalarının hayatıyla kıyaslamalısın kendi hayatını çünkü senin yol çizgin sana neler sunacak bilemezsin. Belki başlangı. noktan çok şansız olacak ama yükselmen için kamcın budur. Belki çok sanlsı olacaksın çok mükemmel bir hayatın olacak ama bir anda elinde hiçbirşeyin kalmayacak sonra çıkmaza gireceksin..

Herkes çıkmaza da girecek çok da mutlu da olacak bu hayatta ama mutlulukdan anlayışın önemli..

Hayatın sahne olduğunu düşünmüyorum. Sahnede rol sergilersin. hayatta belki bir rolün var evet ama yaşadıkların gerçek. Acı olmasa mutlulukların kıymetini bilemezsin. Mutlu olmanın değerini de kıymeti de senin elinde ... Mutluluk aslında herkesin kendi elinde sen ben herşeyi yaşadım diye düşünürsen hayatın anlamı olmaz tabi. HAyatta daha bambaşka hikayeler olabilir çok acı da yaşayabilirsin ama hepsi unutluyor. Sen unutmak istersen unutursun. Zihin neleri siliyor aslında sen fark etmeden...

Çok uzun oldu :D

:nazar:

Adı üstünde hayat. hayat asla bir sirk değil. herkese adaletli aslında ama insanlar elindeki kıymeti bilemiyorlar. Asla başkalarının hayatıyla kıyaslamalısın kendi hayatını çünkü senin yol çizgin sana neler sunacak bilemezsin. Belki başlangı. noktan çok şansız olacak ama yükselmen için kamcın budur. Belki çok sanlsı olacaksın çok mükemmel bir hayatın olacak ama bir anda elinde hiçbirşeyin kalmayacak sonra çıkmaza gireceksin..

Herkes çıkmaza da girecek çok da mutlu da olacak bu hayatta ama mutlulukdan anlayışın önemli..

Hayatın sahne olduğunu düşünmüyorum. Sahnede rol sergilersin. hayatta belki bir rolün var evet ama yaşadıkların gerçek. Acı olmasa mutlulukların kıymetini bilemezsin. Mutlu olmanın değerini de kıymeti de senin elinde ... Mutluluk aslında herkesin kendi elinde sen ben herşeyi yaşadım diye düşünürsen hayatın anlamı olmaz tabi. HAyatta daha bambaşka hikayeler olabilir çok acı da yaşayabilirsin ama hepsi unutluyor. Sen unutmak istersen unutursun. Zihin neleri siliyor aslında sen fark etmeden...

ne güzel bi yazi olmus keske Hep Boyle positif bakabilsek hayata.. Hersey geciyo hersey unutuluyo ama nedense insan Hep aci veren seyleri daha cok hatirliyo sanki.. Kendimizi cok onemsemekten mi geliyo bu yoksa hayati fazla ciddiye almaktan mi cikaramadim henuz

Haklısın zaten sukretmeyi bilmedigimiz için pozitif olamıyoruz en küçük bir sey de dagiliveriyoruz yani ne yazık ki ben öyleyim. Uzun da olsa güzel okuyuverdim hepsini :))

Teşekkürler :42:

Herkes kendi için pozitif düşünmek zorunda aslında keşke herzaman pozitif olabilsek ama toprlanıp,arada silkelenmek lazım :)

Hayat evet uzun bi yolculuk aslinda sonu belli olan..onemli olan onu dogru yasamak iste.ama ben beceremedim hep hata yaptim pismanliklarim o kadar cokki.zamaninda o kadar guzel firsatlari gencligimin verdigi bilincsizlikle teptim.simdi miii 31yasinda bekar issiz gelicegi belirsiz acaba ilerde beni daha neler bekliyor diye dusunmekle gecen bi hayatim var..ama sans yok artik.hayatta hersey bikez sunulurmus insana ben kacirdim pismanim ve yasamam gerektigi icin yasiyorum iste...negatif oldu biraz evet ama zamaninda kafami kullansaydim simdi yasitlarim gibi iyi bi isimde yuvamda olabilirdi..beceremedim iste..benim tercihim mi oldu kader mi denir buna bilmiyorum????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mesele pozitif bakmak sa !!!! Kendimle gurur duyuyorum . O kadar inanılmaz olaylarla ilgili pozitif davrandım ki . Bakın düşündüm demiyorum , davrandım diyorum . Düşünmekten de ötesi ... Hayata sahne demek kötü birşey değil arkadaşlar , burası hakikaten sahne .. Burda hayat bitince nokta konmuyor , 3 nokta konuyor , çünkü asıl hayat diğer tarafta başlıyor . Benim yaşım biraz büyük , hem yurt dışında hem de Türkiye'de yaşadım işim gereğince .. Çok hayat hikayeleri dinledim , değişik dine , ırka , mezhebe ait olanlardan .. Ve çıkardığım sonuçtu bu . Insanların bir tarafı mutlu ama hüzünlü . Şükür çok önemli . Bunun oluşabilmesi için de sağlam bi maneviyatınızın olması gerekir ... Yoksa nasıl katlanırsınız :somada 1000 liraya 8 saat çalışıp ölen insanlarımıza , baklava çaldı diye 6 yıl hapse mahkum olan çocuklara , kızı tecavüZe uğrayan babanın acısına, Oğlu şehit olan ananın gözyaşlarına ,namus diye kız kardeşini öldüren abinin vicdan azabına ....O kadar örnek var ki !!!!evet Pozitif olalım AMA en önemlisi DUYARLI olalım . Sevgiler

Hayat evet uzun bi yolculuk aslinda sonu belli olan..onemli olan onu dogru yasamak iste.ama ben beceremedim hep hata yaptim pismanliklarim o kadar cokki.zamaninda o kadar guzel firsatlari gencligimin verdigi bilincsizlikle teptim.simdi miii 31yasinda bekar issiz gelicegi belirsiz acaba ilerde beni daha neler bekliyor diye dusunmekle gecen bi hayatim var..ama sans yok artik.hayatta hersey bikez sunulurmus insana ben kacirdim pismanim ve yasamam gerektigi icin yasiyorum iste...negatif oldu biraz evet ama zamaninda kafami kullansaydim simdi yasitlarim gibi iyi bi isimde yuvamda olabilirdi..beceremedim iste..benim tercihim mi oldu kader mi denir buna bilmiyorum????

Ben seni çok iyi anlıyorum ... İnan lafta değil !!! Sana aman boşver , takma kafanı , iyi düşün süper olsun gibi klasik , içi boş , sinir bozucu teselliler vermeyeceğim .. Sana başka insanların hayatından Yada kendi hayatımdan da örnekler vermicem .. Çünkü biliyorum bu olumsuz düşünce ve karamsarlıktan benim ,onun , bunun telkiniyle değil sadece ve sadece kendin keşfederek kurtulabilirsin hem sokma akıl olmaz hem de kalıcı olur .. Senin kitap okuman lazım , (roman , hikaye falan değil ) hayat - kader - din- insan- akıl -yaratılış üstüne . Benim tavsiyem Ahmet Hulusi ile başla . Internetten indirebilirsin . Gidip para verip Alman'a gerek yok ... Umarım bir gün tekrar yazışırız .. Sevgiler

Bu yaşın verdiği bir psikoloji. İnan 30 yaşda herkes senin gibi hayatını sorguluyor ve inan dönüp arkaya pişmanlıklarına bakıyor. İşin olsun olmasın hayatın sana sunduğu fırsatlar birkere olmuyor. Milyonlarca hayat çizgin var olması gereknler birşekilde oluyor. Olmayacak olanda inan olmuyor. İnan bende çok fazla düşünüyorum bu yaşadıklarım bir rüya olsa uyansam söyle 5-10 yıl öncesine diye... ama o zamanda aklım başımdaydı şimdide... gençlik cahillik değil senin seçimin o zaman doğruydu.. şimdi yanlış mı hayır ... o an öyle karar verdin.

Şu anda maneviyatını güçlendirmen gerekiyor sadece biraz zamanla sabırla imkansız dediğin birçok şey olacak. Sadece kendine biraz güven vermen lazım. Elinde ve yanında kimler varsa bence onlarla olan güzel zamanlarını en verimli şekilde değerlendir.

Geriye dönüp bakıyorum da...18 yaşındayken sorsalardı 32 yaşında nerdesin,ne yapıyorsun diye??şimdikinden çoook farklı şeyler söylerdim sanırım..hayallerim basitti aslında ama olmayınca olmuyor, hiiiç aklıma gelmeyecek yok canım benim başıma gelmez dediğim şeyler yaşadım...bugünümüze şükür..hiç bir şey tesadüf değil,her karşılaştığımız olay ve kişiler bizlere bişeyleri öğretmel için varlar..ders çıkarıp anlayabilirsek ne ala...yoksa hayat daha da çekilmez olur...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu yaşın verdiği bir psikoloji. İnan 30 yaşda herkes senin gibi hayatını sorguluyor ve inan dönüp arkaya pişmanlıklarına bakıyor. İşin olsun olmasın hayatın sana sunduğu fırsatlar birkere olmuyor. Milyonlarca hayat çizgin var olması gereknler birşekilde oluyor. Olmayacak olanda inan olmuyor. İnan bende çok fazla düşünüyorum bu yaşadıklarım bir rüya olsa uyansam söyle 5-10 yıl öncesine diye... ama o zamanda aklım başımdaydı şimdide... gençlik cahillik değil senin seçimin o zaman doğruydu.. şimdi yanlış mı hayır ... o an öyle karar verdin.

Şu anda maneviyatını güçlendirmen gerekiyor sadece biraz zamanla sabırla imkansız dediğin birçok şey olacak. Sadece kendine biraz güven vermen lazım. Elinde ve yanında kimler varsa bence onlarla olan güzel zamanlarını en verimli şekilde değerlendir.

Kendimi boslukta gibi hissediyrum bazen.neye elimi atsam kurutuyorum.is artik cikmaz oldu.es desen tanisiyorum kafama uymuyor.adam yasini almis bu yasa kadar evlenmemis benden sonra dogru kadini buluyor sanki kismet aciyormus gibi hissediyorum kendimi.yastan mi bilmiyorum ama bu 1yil icinde kendimi yedim bitirdim resmen.pismanliklarim 1degil2degil..o zaman kader demeli buna ne kadar benim secimimmis gibi gozuksede.keske dediginiz gibi 5yil oncesine uyansam bu ruyadan.ama imkansiz.hayatimin yoluna girmesi icin mucizeye ihtiyacim var.umarim olur.olumlu desteginiz icin cok tskederim.

Kendimi boslukta gibi hissediyrum bazen.neye elimi atsam kurutuyorum.is artik cikmaz oldu.es desen tanisiyorum kafama uymuyor.adam yasini almis bu yasa kadar evlenmemis benden sonra dogru kadini buluyor sanki kismet aciyormus gibi hissediyorum kendimi.yastan mi bilmiyorum ama bu 1yil icinde kendimi yedim bitirdim resmen.pismanliklarim 1degil2degil..o zaman kader demeli buna ne kadar benim secimimmis gibi gozuksede.keske dediginiz gibi 5yil oncesine uyansam bu ruyadan.ama imkansiz.hayatimin yoluna girmesi icin mucizeye ihtiyacim var.umarim olur.olumlu desteginiz icin cok tskederim.

Doğru adamı buldugunu zannedip evleniyorsun ondan sonra farkılı bir süreç içinde yaşıyorsun ..hayat birine eksik birine ağırlık birine yorgunluk veriyorr.BU YAŞIMA KADAR ÇOK MUTLU BİR HAYAT YAŞAYAN görmedim.İNancım bu devirde mutlu bir hayat olmadıgı egolar o kadar çok ki...hayat işte

Back
X