Adı üstünde hayat. hayat asla bir sirk değil. herkese adaletli aslında ama insanlar elindeki kıymeti bilemiyorlar. Asla başkalarının hayatıyla kıyaslamalısın kendi hayatını çünkü senin yol çizgin sana neler sunacak bilemezsin. Belki başlangı. noktan çok şansız olacak ama yükselmen için kamcın budur. Belki çok sanlsı olacaksın çok mükemmel bir hayatın olacak ama bir anda elinde hiçbirşeyin kalmayacak sonra çıkmaza gireceksin..
Herkes çıkmaza da girecek çok da mutlu da olacak bu hayatta ama mutlulukdan anlayışın önemli..
Hayatın sahne olduğunu düşünmüyorum. Sahnede rol sergilersin. hayatta belki bir rolün var evet ama yaşadıkların gerçek. Acı olmasa mutlulukların kıymetini bilemezsin. Mutlu olmanın değerini de kıymeti de senin elinde ... Mutluluk aslında herkesin kendi elinde sen ben herşeyi yaşadım diye düşünürsen hayatın anlamı olmaz tabi. HAyatta daha bambaşka hikayeler olabilir çok acı da yaşayabilirsin ama hepsi unutluyor. Sen unutmak istersen unutursun. Zihin neleri siliyor aslında sen fark etmeden...
Çok uzun oldu