Hayat

berna003

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
6
1
3
32
Yurt dışında iyi bir okulda okuyorum ve okulumun bitmesine iki seneden az kaldı. Ailemden arkadaşkarımdan uzakta olmak inananın çok zor okul bitince geri dönecek olsam bile çok zor. Yurt dışında okulu bitirmem kendi geleceğim açısından çok iyi ama herşeye değer mi bu zor günler onu bilemiyorum. Burda pek fazla arkadaşım yok ve yakın zamanda uzun vadeli ilişkimin bitmesi beni çok yıprattı. Kendime zarar bile vermeyi düşünür oldum. Şöyle ki acaba ben yurt dışında olmasaydım böyle olur muydu düşünceler artık beni çıldırttı. Şimdi okulu bırakırsam bunca zaman burda kaldığım ve okuduğum günler boşa gider ve böyle fazla kimsenin eline geçmediği fırsatı boşa harcamış olurum. Bana kızan çok böyle bir durumda nasıl mutlu değilsin yurt dışındasın diye ama böyle ağır bir depresyonun içinde mutlu olmaya çalışmak bile mümkün değil. Herkes abarttığımı düşünüyor ama artık kafayı yemek üzereyim. Bir ayrılığı fazla mı abartiyorum cidden diye düşünür oldum. Birisinden ayrılmak cidden hayatımızı bu kadar etkiler mi. Psikolojik tedavi yardım eder mi? Veya başka neler yapabilirim biraz yaşama sevinci kazanmak için...

abartmışsın gerçekten bir psikoloğa gitmeye ne dersin ölmeye değer mi,insanlar neler yaşıyor.

. Bir ayrılığı fazla mı abartiyorum cidden diye düşünür oldum. Birisinden ayrılmak cidden hayatımızı bu kadar etkiler mi. Psikolojik tedavi yardım eder mi? Veya başka neler yapabilirim biraz yaşama sevinci kazanmak için...

Şöyle ki acaba ben yurt dışında olmasaydım böyle olur muydu düşünceler artık beni çıldırttı.

Olmazdın şekerim, tek başına olmak zor.
t

Şimdi okulu bırakırsam bunca zaman burda kaldığım ve okuduğum günler boşa gider ve böyle fazla kimsenin eline geçmediği fırsatı boşa harcamış olurum.

Haklısın:KK66::KK66:Sonra kafanı taşa vurma?

Bana kızan çok böyle bir durumda nasıl mutlu değilsin yurt dışındasın diye ama böyle ağır bir depresyonun içinde mutlu olmaya çalışmak bile mümkün değil. Herkes abarttığımı düşünüyor ama artık kafayı yemek üzereyim.

Ben de tamı tamına aynı durumdayım, mesleğim var,27 yaşındayım .Yazdığın her şeyi anlıyorum,sende gariplik yok,zayıf değilsin.

Son düzenleme:
Okulunu bırakmak sevgilini geri getirecekmi? Ya da okulu bırakınca daha mı mutlu olacaksin? Emin ol daha beter bir depresyona girip daha mutsuz olacaksın. Değer mi bir erkek için?

Sakin birakma okulunu. Psikolojik tedavi gor ve biraz gez yeni seyler ogren . Sevgilin okulunu etkilemesin

Canım yazdiklarindaan anliyorum ki sen çok düşünceli ve akıllı bir insansin. Sorgularin sorularin çok mantikli. Ancak cevabini bulmak için sürekli bu dusuncelerle debelenmek ve sonuçta hicbirine kendini ikna edecek cevap hulamaman dahilinde bu kasvet sürüyor gidiyor. Benim hayattan anladigim bu oldu busiralari.
YYalnızım demişsin. Inan cogu insan yalniz şu devirde. Ailenin ve arkadaslarinin trde olmasi sen kendini iyi hissetmek istemediktenn sonraa burda da acı cekerdin erkekk arkadasimdan ayrildim diye..

Hayat sana yurt disinda okumak gibi sevdiklerinden ayri kalmak gibi erkek arkdasindan ayrilmak gibi yollar çizmiş. Bu çizilen yolu okulunu bırakarak daha kötü baska yollarin çizilmesi ne

De sebep olabilir. Kaçmak demek bazen birseyleri birakmak.
Okulunu okuduğun bölümü sevdigini de dusunuyorsan ki muhtemelen seviyosundur içinde bulundugun acidan uzuntuden yalnizliktan dolayı asla bırakmaya degmez.
Bu dönemleri asacagin kanaati uyandirdin ben de.

Yurt dışında iyi bir okulda okuyorum ve okulumun bitmesine iki seneden az kaldı. Ailemden arkadaşkarımdan uzakta olmak inananın çok zor okul bitince geri dönecek olsam bile çok zor. Yurt dışında okulu bitirmem kendi geleceğim açısından çok iyi ama herşeye değer mi bu zor günler onu bilemiyorum. Burda pek fazla arkadaşım yok ve yakın zamanda uzun vadeli ilişkimin bitmesi beni çok yıprattı. Kendime zarar bile vermeyi düşünür oldum. Şöyle ki acaba ben yurt dışında olmasaydım böyle olur muydu düşünceler artık beni çıldırttı. Şimdi okulu bırakırsam bunca zaman burda kaldığım ve okuduğum günler boşa gider ve böyle fazla kimsenin eline geçmediği fırsatı boşa harcamış olurum. Bana kızan çok böyle bir durumda nasıl mutlu değilsin yurt dışındasın diye ama böyle ağır bir depresyonun içinde mutlu olmaya çalışmak bile mümkün değil. Herkes abarttığımı düşünüyor ama artık kafayı yemek üzereyim. Bir ayrılığı fazla mı abartiyorum cidden diye düşünür oldum. Birisinden ayrılmak cidden hayatımızı bu kadar etkiler mi. Psikolojik tedavi yardım eder mi? Veya başka neler yapabilirim biraz yaşama sevinci kazanmak için...

bence seni en çok etkileyen şey ayrılığın değil yalnızlığın
ve yalnızlık gerçekten çok zor
bence hiç de kızılası durumda değilsin ama kendine zarar vermek düşüncesi fazla

insan kendini en çok ne zaman huzurlu ve mutlu hissediyor biliyor musun (aşktan başka)
birilerine yardım edebildiği zaman
bir çok ülkede bizde olduğundan daha profesyonel teşkilatlar var
senin orada da öyleyse
bir yardım kurumuna gönüllü ol
insanlara veya hayvanlara yardım et
hem biraz çevre edinirsin hem de kalbine öyle bir huzur dolar ki
kalan 2 seneyi de daha kolay geçirirsinHoppa

psikolojik destek al..
yalnız kalmamaya çalış..

ayrilik acisindan dolayi nerde olursan ol bir sure mutsuz olacagin durumdasin. yurt disinda da icinde de marsta da olsan bu degismeyecek. bu surecin gecmesini bekle, gelecegini kendi ellerinle yok etme. hepsi geride kalacak, elinde kalan gelecegine dair hayatina dair bir diplome, anahtarin olacak. ona odaklan.

Back
X