- Konu Sahibi ilkeilkem11
-
seni yarı yolda,üstelikte sevmediğini söyleyerek bırakan bir kişi için hala acı çektiriyorsun kendine...bu kendin için yaptığın en kötü şey bana kalırsa...
sandığın şey sevgi değil ona duyduğun alışkanlık,
sürekli arkasına bakan kişi önünü göremezmiş...
seni seven ve senden sıkılmayacak insanlar mutlaka vardır canım,yeterki sen onları görmek iste...
tekrar bir araya gelseniz bile mutlu olamazsınız gibime geliyor,nedeniyse sen ona kırgınsın ve güvenin zedelenmiş...acaba bir daha beni bırakırmı diye içinde hep bir şüphe olacak,buda ilişkinizi ne kadar sağlıklı yapar bilinmez...
ahh be güzelimm bende çok kısa süre önce tıpkı senin yaşadıklarını yaşadım ve herkes şahitti benimde mutluluğuma. 5 yıl beraberdim onunla ve evliliğe ramak kalmıştı herşey çok güzel gidiyordu sorunsuz bir ilişkiydi ve herkesin gıbdayla baktığı bir ilişkimiz vardı, ben çevreme onu sözlüm diye tanıştırıyordum ablam ve eniştemse damadımız diye tanıştırıyordu yani anlicğın çok benimsedikk ailemin içine girdi bende ailesinin içine girdim herşey çok güzeldi taki haziran ayında ailesi tanışmaya geldiği güne dek.. olmadı ve bitti tam herşey işte sonlanıyor işte adı kondu konucak derken tepetaklak olduk ve 5 ay önce ani bi kararla ayrıldık bizde..
Şuan çok pişman verdiği karardan dolayı ve kapıın önüne geliyor bana ulaşmaya çalışıyor ama ben hattımı değiştirdim msn adresimi değiştrdim olmadı faceden ulaşamaya çalıştı ordanda engelledim fakat kapımın önüne gelip benim balkona yadaca çıkmamı bekliyor ama iş işten geçti çünkü ben 5 yılboyunca ona ömrüm dedim güvenle sırtımı dayadım ona fakat o bir çırpıa ani bi kararla bitirdi bense kötü oldum doktorlara kadar düştüm düşün ve 1 ay uzaklaştım bu şehirden.. şimdimi nasılsım toparlandım çok şükür ve artık geri adım atmamak adına bende bazı şeyler yapıyorum beni bir çırpıda silen kişi için oturup ağlicağıma bende hayatıma yön verdim ve aktivitelere katıldım başka uğraşlar buldum kendime ve yeni yeni kişilerle tanışıyorum artık bende..
Demem şuki hayat devam ediyor kimse için oturup üzülmeye değmez zaten, ağlamanı üzülmeni istemeseydi şuan yanında olurdu öyle değilmi? evet yaşanılanlar kolay değil yıllardan bahsediyoruz aşktan sevgiden bahsediyoruz unuttum bitti gitti desek kendimizi kandırmaktan başka bişi değildir eğer unuttum bitti gitti diyorsak demekki okadar büyük aşk sevgi yaşamamışızdr..evet içimizde bi yerlerdee kaldı ve her iç çekişimizde her dinlediğimiz bişilerde yada gittiğimiz yerlerde anıları vardır ama zamanla üstesinden gelicez ben buna inanıyorum böyle avutuyorum kendimi ve düşünmemek adına elimden ne geliyorsa yapıyorum .. Hayatına yön vermelisin ama kendini hazır hissediyorsan tabii..
gerçekten benzer şeyler yaşamışız.o da aynı şeyler denedi sonrasında.ama beni kızdırmak aratmak için yaptımesela benim arkadaşlarımdan biri ile birlikte olmak ve ortak şarkımızı o kıza söylemek gibi klava: ben görünce çıldırdımm ayrıldığımızda bu kadar yıkılmadım.o gün nefret ettim ondan.4 yılı hiçe sayıp hiç yaşanmamış gibi anısı yokmuş gibi nasıl o şarkıyı kirletti anlayamıyorum.şimdi sürünse de güvenimi kazanamaz.
ayy yine aklıma geldi o gecemafoldumben
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
eğer bitiremiyorsan sen bitersin
yeni insanlar tanı
dünyadaki bir iyi insan o değildi, seni mutlu edebilecek tek insan o değil...
onnun yaptıklarıyla ilgilenme bırak kime ne şarkısını söylüyorsa söylesin... gitmiş.. seni hak etmiş mi? hayır :umursamaz:
lüzumsuz insanlar için güzel vakitlerini harcamaya değmez
boşver tatlım unutmaki her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır.. bizim hayır sandıklarımızda aslında şermiş.. düşünsene birde şu yönden baksana ya imzayı attıktan sonra 1 2 ay sonra ben seni sevmiyorum evliliği yürütemicez dediğini bir düşünsne tatlım? ozaman çok dah zor çok daha ağır şeyler yaşardın böylelikle yılların ayların günlerin sevgin gitmiş oldu peki ya öbür türlü olsaydı??
Bende düşünüyorum bezan diyorum yok yere ayrıldık ortada yalan yok aldatma yok ihanet yok diyorum ama nasip kısmet böyleymiş demekki yaşadıklarımızdan ders alma vakti gelmiş tecrübe oldu buda bizim için ve artık hayatımıza giren kişileri hayatımızın merkezine sokmamayı öğrendik ( ben hayatımın merkezine soktum ömrüm dedim onsuz adım atmadım kendimden çok onu düşündüm işte iyi halt ettim sonucu elimde) .. Tatlım sana diyeceğim tek şey şu onunla ilgili herşeyi kaldır ortadan ve evdekilere söyle onu hatırlcak cümleler sarfetmesin ve onu hatırlatan ortamlara girme gerekirse onunla ilgili kon uaçan arkadaşlarını bile bi müddet ziyaret etme senin acın hafifleyip alışana kadar.. ve unutma Karanlığa inat nekadar cılız olursa olsun mum yak ve o mum hiç sönmesin aydınlatsın seni tatlım.. Dimdik ol sen bişey kaybetmedin aksine karşı taraf kaybetti ve sana ulaşmasına kesinlikle izin verme...
bende ömrüm demiştim( ben ayrıldığımız gün kaldırdım herşeyi.kimse adını bile anmıyor.zaten en büyük tesellim evlenmeden bunları yaşamak.kötü ayrıldık derken bunları tartıştık zaten.evlensek bile boşanırız kabul ediyorsan illa evlenelim diyorsan eninde sonunda ayrılacağız bunları bil dedi o yüzden diyorum ya tamamen güvenimi kaybetti diye:çok üzgünüm:
şimdi tek istediğim ondan,onun etkilerinden ve anılarından kurtulmak ve temiz bir sayfa açmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?