- Konu Sahibi ilkeilkem11
-
bunu aynen bende düşündüm...bu saatten sonra olmayacak biliyorum bir araya gelsek daha büyük sorunlar yaşayacağız. geçen 1,5 yılı unutmayacağız unutturmayacağız birbirimize biliyorum.herşeyin farkındayım.ama yeni bir hayat kurmak için de çok korkuyorum.biliyorum asla kıyaslama yapmamam lazım ama karşımdaki insanlara tahammül etmiyorum onun yaptıklarını yapacaklar korkusundan.ilk yanlışlarında çekip gidiyorum arkama bakmadan pişmanlık bile duymadan:çok üzgünüm:
valla güzel demişsin ağzına sağlık.ben hiç muhattap olmadım.yokmuş gibi davrandım karşılaştım gözgöze geldim bir alışveriş merkezinde tanımıyormuş gibi kafamı çevirdim yürüdüm.bir de selam veremezdim herhalde hiçbişi olmamış gibi...
bir insana verilecek en güzel ders sessiz kalmaktır derlerdi.gerçekten öyleymiş:)))
Seviyordun madem beni sensizlik kadar...Bensizliğinle hoşçakal) de olsun bitsinnn :)))
tek kelime ile süper...kaydirigubbakcemile5
şu anıların pençesinden kurtulsamm başka bişi istemiyorum. sanırım o da başka birini tanımadan olmayacak.yeni anılar eklensin ki eskiler derinlerde kalsın...
kendimi işime verdim fakat etrafımdakiler eskisi gibi olmadığımı mutsuz göründüğümü içten mutlu olmadığımı söylüyorlar.sürekli birilerini tanıştırmak için uğraşıyorlar.sanırım bunlarla tanışmakla başlamalıyım.en azından durum ne kadar vahim anlayayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?