canım ya benden bahsetmişsin tesadüf eseri gördüm çok mutlu oldum çünkü hiç tanımadıgım birinin hayatında bu denli etki yapmak gerçekten ço sevindirdi ben

benim yasadıklarımıda biliyosundur belki...daha öncesinde 3 yıılık bi ünv aşkı sonu kötü biten...hayal kırıklıkları..
okul bitti ve ünvdede yasayamadıgım mutluluğu bundan sonra yasayacagım galina diyerek en verimli anımda akrsıma çıkan ve işte hayatımın aşkı bu dedğim kişiyle 1 yıl içinde nişanlanmamaız....
evimiz,düğün tarhimiz herseyimiz hazırken,nikah işlemlerinide hallettğimz günün ertesi kendisini başka bi şehrde sevgilisinin yanında oldgnu öğreniyorum veo kızla konstıgımda kendine evlilik düşündüğünü,benden ayrıldgnı söylemeleri...vs...vs...
koskoca bi hayal kırıklığı daha...
biliyomusun 1 hafta toplasan üzülmüşümdür..
belkide bunyem hayal kırklığı yasamaya alıştı bilmiyorum ama seninle ortak yönlerimiz çok...
bu açtığın konuda bende hayatımda ilgli her yeni başlangıçta iyi bişeyler olacak umuduyla yasıyorum o anı..ünv hayatınada öyle başlamıştım..
benimde yasım 24.ve 2 yıldan bu yana ücretli öğretmenlik yapıyorum.
ve nişanım şubatta bitti...
1 hafta sonra silkelendim..onunla ilgli hayatımda ne varsa çıkardım,odamın şeklini,şemalini değiştirdim,yeni kıyafetler aldım,yeni saç şekli,yeni nevresimler,yeni aksesuarlar,odama yeni tablolar yaptım(resimciyim)
ve evet daha önced eoldugu gibi yine yenilendim...
ve herkes bana pskolojik destek al dedğinde bile asla kötü oalbilceğimi düşünmedim...ilaç bendim ve düşüncelerim...
en önemliside dualarım...
ve 2 yıldır askıya aldıgım kpss sınavı(atanabilmek için) kolları sıvadım ve suan senin gibi geceli gündüzlü bende derslerime verdim kendimi...ve derslerime çalıştıgımdan bu yana inan bana geçmişle ilgili hiçbirsey düşünmüyorum...
bua rada nişanlımdan ayrıldıktan sonra ünv aşkım dedğim şahıs baan facden msj attı,geri dönmek istedğini vs vs....değiştini falan söylemiş...umursadımmı hayır!
çünkü biten bi kitabı tekrar okumaya hiç niyetim yoktu!
yeni hedeflerim,ideallerim ve hayat felsefem 'güzel günler beni bekler,benim hala umudum var' ..
ile içimdeki tarfini bilmedğim mutlulukla yoluma devam ediyorum...canım suanki hayatım şöyle..haftanın 3 günü okula gidiyorum,direk eve geliyorum,diğer 4 günde hep evdeyim markete dahi çıktıgım yok derslerim,odam ve ben...
bişeyleri değiştirmek bizim elimizde...
oturup eski nişanlımın bana yasattıklarını daha fazla düşünerek daha fazla zamanımı çürütmedim onu düşünerek dahi olsa...
yarın ne oalcagını bilmeden yasıyoruz..
ve inan bana sende azimli istekli birisn,hayatını sekle semale sokmaya çalışan birisn...
ama sanki yanlış yoldasın canım...
o 7 yıldır hayatında olan kişi senin omuzlarında tamamen yuk olmus durumda,önünü,ideallerini kesmiş durumda...
gerekirse aileni bile düşünmeden o yuku at omuzlarından....
daha fazla eğme kendini...inana bana attıgın an ne kadar çok yorldugunu anlayacaksın...
fotosentez seni çok çok iyi anlıyorum,ama o kişi senin yapacakalrına herdaim engel....
onunla göresemek için uğraş...sert tepki göster...
bitir gerçekten...
ünvdede bölümün ne bilmiyorum,eger önü açık b

mslek okuyosan tekrar össye girme bence,alese hazırlanabilrsin yuksek lisans yapmak için..hem daha kolay senin için...yada asistanlık sınavlar vs...
tabi istedğin,okumak istedğin başka bi bölüm varsa içinde kalan,pes etme,devam et yoluna diyicem...
ben sitedğim kadar yazayım sen istedğin kadar oku...
unutma hersey snein elinde...
o hayat senin sen nasıl istersen öyle şekil alır..
bunu hiç unutma.
en yakın arkadaşım var,çok feyz alır benden,onunda 1 yıılk ilşkisi bitti 6 ay önce..hala aysananları özler durur.kendini derslerine veremedği için okulu 1 yıl uzadı...
nişanım biteli 2 ay olacak ve nasıl basardın bunu nasıl bukadar güçlü olabiliyosun diyo bana...
onada aynı bu cevabı vermiştim..'hersey benim elimde,bu hayat benim nasıl isityosam o şekle sokuyorum ,o kadar 'demiştim..
ya yasananlara üzülüp kahrolup,kendimi odalara kapatıp,niçin aldatıldım diye gece gündüz düşünüp hem kendimi hem ailmi üzecektim hemde hayatımı yapacakalrımı daha çok etelemiş olacaktım...
ama inan bana ders çalştıkça hedeflerime yaklaştıgımı düsnüp daha çok motive oluyorum...
daha çok ilerledğimi düşünüp arkama bakmıyorum,bi süre sonra hiç düşünmedğimi farkettim...
çok uzun yazdım yine ama eminim okuyacaksın tüm bunları...seni önemseyip yazdım tüm bunları..gerçekten iyiy olmanı siityorum ve hayatındaki sıfatı bile belli olmayan sahsı tamamen silmeni isiyorum...anneni,aileni dahi düşünme....
yeterince fedakarlı yaptın...
daha fazla çürütme kendini...bırak kim ne derse dedin...lütfen geleceğini kurtar...