• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATA GERİ DÖN !

Puprple000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
182
71
28
gezmeyi eğlenmeyi gülmeyi hayatı deli dolu yaşayan ben, son 1senedir ne içten gulebiliyorum ne tam anlamıyla sinirlenebiliyorum ne de insanlar umrumda açıkçası. Çok zor durumlar atlattım şuan her insanın menfaat ve çıkar ilişkisinde olduğunu yasadigim her güzel anın gelip geçici olduğunu ben iyiyken herkesin iyi olup düştüğümde darbe yiyeceğimi biliyorum. Kendi adıma değil herkes herkese karşı aynı bende dahil hayat şartları beni de duygusuzlastirmaya başladı eskiden fazlaca merhametliydim bu huyumu körelttim. Dışardan kendimi salmış durmuyorum bakimliyim gülüyorum falan ama ben artık eskisi gibi insanların gerçek yüzünü bilsemde onlarla mücadele etmek tartışmadan keyif almak yapmacık insanlarla aynı ortamda bilsemde gülüşlerimin samimi olmasını istiyorum. Evet bunu isteyince yapıyorum ama dönemsel olarak herkesten nefret ediyorum. Umarım anlatmak istediğimi anliyorsunuzdur arkadaşlar. İnsanlara fazla değer verme gibi yorumlar gelicek, evet samimi olduğum kişiye değer veririm ama bana nankörlük yapsa şaşırmam pesinden koşmam yolu verir tartışmaya bile girmem. Ama önceden böylemiydim.

Calimero gibi bir izlenim bıraktınız bende
Teselli değil beraber gülelim
Kim her anlamda kusursuz mutlu yaşıyorki
images.jpeg

gezmeyi eğlenmeyi gülmeyi hayatı deli dolu yaşayan ben, son 1senedir ne içten gulebiliyorum ne tam anlamıyla sinirlenebiliyorum ne de insanlar umrumda açıkçası. Çok zor durumlar atlattım şuan her insanın menfaat ve çıkar ilişkisinde olduğunu yasadigim her güzel anın gelip geçici olduğunu ben iyiyken herkesin iyi olup düştüğümde darbe yiyeceğimi biliyorum. Kendi adıma değil herkes herkese karşı aynı bende dahil hayat şartları beni de duygusuzlastirmaya başladı eskiden fazlaca merhametliydim bu huyumu körelttim. Dışardan kendimi salmış durmuyorum bakimliyim gülüyorum falan ama ben artık eskisi gibi insanların gerçek yüzünü bilsemde onlarla mücadele etmek tartışmadan keyif almak yapmacık insanlarla aynı ortamda bilsemde gülüşlerimin samimi olmasını istiyorum. Evet bunu isteyince yapıyorum ama dönemsel olarak herkesten nefret ediyorum. Umarım anlatmak istediğimi anliyorsunuzdur arkadaşlar. İnsanlara fazla değer verme gibi yorumlar gelicek, evet samimi olduğum kişiye değer veririm ama bana nankörlük yapsa şaşırmam pesinden koşmam yolu verir tartışmaya bile girmem. Ama önceden böylemiydim.
Kesin bişey oldu ama ne oldu kimse bilmiyor gibi bişey var ortalıkta. Pandemi süreci diye düşünüyorum herkes polyannalığı bırakıp çat çat gerçekleri gördü ve insanlardan soğudu sanırım. Bende de öyle oldu mesela bir dönem gülüp eğlendiğim insanın bana karşı yapmacık olduğunu bilir yine de yanında gülebilirdim. Şimdi yolda görsem karşı kaldırıma geçerim öyle bir nefret geldi bana. Belki de hayatımızı sosyal medya böyle yaptı. Orda herkes sürekli kusursuz, mutlu, dostluklar aşırı gibi duruyor insan kendisine bakınca abi ben ot muyum ya diyor.

Bende çook yaşıyorum, insanların tavırlarına üzülüyorum, kararlar alıyorum ama kim tutmayı beceremediğimden hemen aynı duygularla gidiyorum. Bu da beni yoruyor. İşte tam bu zamanda herkes bana nasıl geliyorsa bende öyle gidiyorum.. Gerçekler üzüyor
Gerceklerin farkında olup yine guvensek yine sevsek veya onlar gibi rol kesmeye halimiz olsa diyorum.

Sanki beni anlatmışsınız. Ben de önceden böyle değildim ama pandemi insanları bir miktar depresiflestirdi sanırım.

Malesef bende aynı durumdayım şaşırmam hiç birşeye , duygusuz duygusuz yaşıyoruz günümüz insanı böyle oldu, ( oldurulduk ) hani diyorlar ya ben o kadar duyguyu ,duygusuz birine dönüşmek için mi yaşadım, aynen öyle oldu gömdüm herşeyi içime ot gibi yaşıyorum .

Aynı beni anlatmışsınız sanki.bu ara bende öyleyim hayatımda yapmacık davranan samimi gelen herkesi çıkardım ve kimseyle samimiyet kurmuyorum inanmıyorum içimden gelmiyor.çok keyifsiz anlamsız bir boşluğun içine düşmüş gibiyim.23 yıllık dostumu bile silip hayatımdan çıkardım.yalnızım mutlu değilim ama insanlar varken de değilim.bunu çok sorguluyorum ama bir fayda yok.insanların samimiyetsizliği ve bisim çok dürüst olmamız diye düşünüyorum

Back
X