- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
gezmeyi eğlenmeyi gülmeyi hayatı deli dolu yaşayan ben, son 1senedir ne içten gulebiliyorum ne tam anlamıyla sinirlenebiliyorum ne de insanlar umrumda açıkçası. Çok zor durumlar atlattım şuan her insanın menfaat ve çıkar ilişkisinde olduğunu yasadigim her güzel anın gelip geçici olduğunu ben iyiyken herkesin iyi olup düştüğümde darbe yiyeceğimi biliyorum. Kendi adıma değil herkes herkese karşı aynı bende dahil hayat şartları beni de duygusuzlastirmaya başladı eskiden fazlaca merhametliydim bu huyumu körelttim. Dışardan kendimi salmış durmuyorum bakimliyim gülüyorum falan ama ben artık eskisi gibi insanların gerçek yüzünü bilsemde onlarla mücadele etmek tartışmadan keyif almak yapmacık insanlarla aynı ortamda bilsemde gülüşlerimin samimi olmasını istiyorum. Evet bunu isteyince yapıyorum ama dönemsel olarak herkesten nefret ediyorum. Umarım anlatmak istediğimi anliyorsunuzdur arkadaşlar. İnsanlara fazla değer verme gibi yorumlar gelicek, evet samimi olduğum kişiye değer veririm ama bana nankörlük yapsa şaşırmam pesinden koşmam yolu verir tartışmaya bile girmem. Ama önceden böylemiydim.