Hayata karşı çok karamsarım...

vıdeo ızledım çocuk annesinin elınden tutarken,dedesinin elinden tutarken kaçırmaya çalışıyorlar.kaldıki serbest bırakalım.

ecrin minik kuzum 1,5 yaşında savunmasız,dunyadan bır haber tek derdi karnım doysun altım değişsindi...onuda anası olacak rezil yapmıyormuş zaten.çok iğrenç şeyler...
öyle bır hal aldık ki ALLAH ım sadece ölmüş olsun dıye dua eder olduk...içinde tecavüz işkence olmasın ama sadece ölmüş olsun diye dua eder olduk.yoksa o minik beden o minik can çok çok kötü düşünmesi. anne olarak ben buradan dayanamıyorum ama anası olacak mahlukatta zerre üzülme belırtısı yok..karnındakı bebeğe acıyorum.bu pislikleri kısırlaştırcaksın ki anne gıbı kutsal duyguyu tadamasın,bu duyguyu hiç yaşayamasın.haketmıyorlar!

Bir oğlum var canı sağolsun ama çok pişmanım çocuk yaptığıma. Gerçekten bu iğrenç dünyaya çocuk getirmek bir hata bence. Nede olsa yaşayıp yaşayıp sonrada ölüp gitmiyor muyuz? Çocuklu veya çocuksuz... Ama ilkel dürtülerimiz bizi ele geçirmiş bikere, üremek zorundayız! Artık parklarda sürekli gözüm etrafta, şüpheli biri var mı? Diğer çocukların anne babaları başında yok acaba evleri yakın mı? Vs.

Başlığı okuyunca konunun Ecrin meleğe geleceğini anladım nedense. Sanırım haberi yeni alışımdan kaynaklı..

Sorumsuz, bir çocuk ve insan yetiştirmeye kesinlikle uygunsuz bir ailede daha fazla eziyet çekmeden melek oldu yavrum.
Anne denecek mahlukat tekrar hamile. Allah o bebeğin yüzüne baksın da bir şekilde o ailede kalmasın inşallah. Bu saatten sonra tek temennim bu.

Kendi çocuğumun doğduğu çağdan her daim endişeliyim zaten. Allah korusun hepimizin evladını..

Gayet haklısın ve inan genelimiz aynı düşüncede.
Dün sitenin kapısında bir kadin bağıriyordu çocuklarıma ekmek alın vb şekilde şeyler söyleyerek ve inan çıkıp birşeyler vermekle vermemek arasında bocaladım.
Bir yandan şunlar var evde toparlasam çıkıp versem derken öte yandan 9.5 aylık bebeğim var,acaba hırsızlar mı,birşey olur mu ,bize bir zarar verirler mi diyordum.
Güvenemiyor insan kimseye. Öyle pis ,öyle kötü bir devir ,iyi ile kötüyü ayırt edemiyor insan.
Arabada ışıklarda duracaksam camları kapatıyorum artık,arkada oğlum var ya camdan biri gelip birşey yaparsa diye.
Parka giderken kızımı sıkı sıkı tembihliyorum sakın uzaklaşma bak bebek arabasıyla geliyorum hızlı yürüyemem görebileceğim yerde ol diye.
Kimsenin rahat olabileceğine inanmıyorum artık eskisi gibi. Bizim çocukluğumuzdaki gibi değil artık hicbirşey.

Gecen yil parktayiz kadinin biri o zaman oğlumla yasit bir kizi birde yeni dogan bebeği vardı
Kizin yaşı 2-2,5
Kiz ortlaikta dolaniyor anasi kafasini bir an bile telden kaldirmadi ya...biz oglum ve o kizla 1 saat oynadik gofret yedik kadin kaldirmadi ya kafasini dakkikalarca
neler neler

Ben şu son 3 yılda bir parkta nasıl hala bir ebeveyne! saldırmadığıma şaşırıyorum.

Oğlumla oynarken milletin çocuğuna da biz dikkat etmek zorunda kalıyoruz.

Çocuk 1, 1,5 yaşlarında başıboş serseri mayın gibi ortada. Salıncakların dibine kadar giriyor, kaydırakta kendi başına, anası laklak ve çekirdek peşinde. Kadını kaç defa uyardık.
Yok valla bazılarının çocuğu şans eseri hayatta.

Hele biri ayakkabısız sadece çorapla geziyordu. Kıyıda köşede cam kırıkları var basacak diye o çocuğu gözetledim.. :KK34:

Ben sinirlenip uyarınca çok agresif oluyorum. Onların umursamazlığı yüzünden biz geriliyoruz.

Oğlum elimi bırakıp bir kaç metre uzaklaşınca kalp atışlarım hızlanıyor benim. Biz sabahtan akşama dışarıda oynardık. Ne çöplük bir yer oldu burası..

Küçükken annemin yaptıkları acayip abartı geliyordu. Of ya bu kadın niye böyle diyordum :KK53: Mesela büyük kuzenlerimle odaya kapanmamıza izin vermezdi. Eve yatılı misafir gelince odalarımızın kapılarını kilitlememizi söylerdi. Misafir dayım bile olsa. Sitede oynarken sürekli kontrol ederdi. Devamlı tembihlerdi bizi. Bana hep dediği şey “biri sana adres sorarsa cevap verme peşinden gelirse çığlık at kaç”. Bir türlü anlam veremezdim adres soran insandan niye kaçayım:KK70:

10 yaşında okuldan eve yürürken bir adam arabayla yanıma yanaştı ve adres sordu. Ben de tarif ettim. Sonra anlamadım dedi tekrar sordu. Yine tarif ettim. En son “Pek anlayamadım ya arabaya gelip tarif eder misin birlikte gidelim? Hem orada eğlenirsin sana şöyle şöyle şeyler alırız” dedi. Adamın sorduğu yer tam çocukların sevdiği türden bir mekandı aklım çelindi. Arabaya bineyim ya eve çok geç kalmam diye düşünürken aklıma canım anam geldi. OHA KAÇIRILCAM diye düşünüp eve koşmaya başladım. Adam önce arabayla yanımda devam etti konuştu falan ikna etmeye çalışıyor. Sonra baktı ben cevap vermeden koşuyorum dönüp gitti. Hala düşünürüm o gün o arabaya binseydim şu an ne durumda olurdum. Acaba yaşıyor olur muydum?

Eğer benim annem gibi deli anne olursanız çocuğunuz büyüdüğünde minnettar kalır. Şimdi dayı, kuzen tacizlerini duydukça demek annem o yüzden öyle yapıyormuş diyorum. Çocuğunu gözünün önünden ayırmayan anneler çok haklı. Dünya kötü bir yer bunu kabullenip ona göre önlem almak gerekiyor.

Bu kör zihniyeti Allah düzeltsin diyorum sadece.
Çocuğu vıcık vıcık öpenlerden nefret ederim. Kendimde asla öpmem. Hele o bebekleri yanaklarından öpüyorlar ya ben deli oluyorum.
Mikrop geçebilir, çocuğun yanağı tahriş olabilir ve en kötüsü ben iğrenirim ya.
Ama bizim memlekette maalesef vermezsen buldumcuk oluyorsun.
Eğer siz bu kadar set koyabiliyorsanız helal olsun size.

Evet daha yeni dudağında uçuk olan bir akrabası yeni doğan bebeği öptüğü için bebek hastalık kapıp vefat etmişti...
Ben koydum o sınırı çok şükür..
Tabiki çocuklar dünyanın en tatlı şeyi insan görünce yüzüne istemsiz gülümseme geliyor hepimiz seviyoruz cocuklari..
Ama ne başkasının çocuğunu zorla severim nede sevdiririm.
Kimin ne düşündüğü inan umrumda değil zaten ay ayıp olur düşüncesi ile sevdirdikleri için insanlar başkalarının çocuklarına cıvık cıvık davranıyorlar..
Mesela ben çocuğuma biri yiyecek/oyuncak birşey verince teşekkür Edip almıyorum oglumunda dikkatini başka yöne çekip aldırmıyorum veren kişiler arkamdan belki atıp tutuyorlar..
Ama ben bebeğime tanımadığı insanlardan birşey almaması gerektiğini öğretmek zorundayım..
Başkalarına göre bu belki yanlış ama benim doğrum bu..

Küçükken annemin yaptıkları acayip abartı geliyordu. Of ya bu kadın niye böyle diyordum :KK53: Mesela büyük kuzenlerimle odaya kapanmamıza izin vermezdi. Eve yatılı misafir gelince odalarımızın kapılarını kilitlememizi söylerdi. Misafir dayım bile olsa. Sitede oynarken sürekli kontrol ederdi. Devamlı tembihlerdi bizi. Bana hep dediği şey “biri sana adres sorarsa cevap verme peşinden gelirse çığlık at kaç”. Bir türlü anlam veremezdim adres soran insandan niye kaçayım:KK70:

10 yaşında okuldan eve yürürken bir adam arabayla yanıma yanaştı ve adres sordu. Ben de tarif ettim. Sonra anlamadım dedi tekrar sordu. Yine tarif ettim. En son “Pek anlayamadım ya arabaya gelip tarif eder misin birlikte gidelim? Hem orada eğlenirsin sana şöyle şöyle şeyler alırız” dedi. Adamın sorduğu yer tam çocukların sevdiği türden bir mekandı aklım çelindi. Arabaya bineyim ya eve çok geç kalmam diye düşünürken aklıma canım anam geldi. OHA KAÇIRILCAM diye düşünüp eve koşmaya başladım. Adam önce arabayla yanımda devam etti konuştu falan ikna etmeye çalışıyor. Sonra baktı ben cevap vermeden koşuyorum dönüp gitti. Hala düşünürüm o gün o arabaya binseydim şu an ne durumda olurdum. Acaba yaşıyor olur muydum?

Eğer benim annem gibi deli anne olursanız çocuğunuz büyüdüğünde minnettar kalır. Şimdi dayı, kuzen tacizlerini duydukça demek annem o yüzden öyle yapıyormuş diyorum. Çocuğunu gözünün önünden ayırmayan anneler çok haklı. Dünya kötü bir yer bunu kabullenip ona göre önlem almak gerekiyor.
Allahin pisliği ya....bu bile travma sebebi

Ecrin bebeğe o kadar üzüldüm ki
Ne istemişler masum yavrudan ya
Aklım almıyor cidden

çocuk istiyorum zaten olursa da 1 tane, ama doğduğunu ayaklandığını falan düşününce ruhum daralıyor, kafayı yememek elde değil, insan nasıl nereye kadar korur, şimdiden diyorum ki , büyüse bile okula falan tek gönderemem, tek hiçbiryere gönderemem diye düşünüyorum, e ben böyle yaparsam da o çocuk hiç gelişemez problemli olur zaten.
gerçekten çok zor, artık günümüz dünyasında hayatta kalmak, aklı sağlığını koruyabilmek, psikolojini düzgün tutabilmek, herşey çok zor. insan ister isteez takıntılı hale geliyor ve bu şekilde yaşamak çok zor oluyor.
ben hep şunu merak ediyorum, eskiden de bu tarz olaylar bu kadar çok muydu, dünya ve insanlar bu kadar kötü müydü ve o zamanlar sosyal medya , internet tv olmadığı için mi haberi olmuyordu kimsenin birşeyden, yoksa günümüzde mi arttı bu olaylar?

Bence haklısın ben de yığenimin peşinden ayrılmazdım. Şimdi 16 yasında tek mi gitcek diorum ablam guluo valla o yasta bile korkuyorum. Bie insan nasıl yapar bu zulmü aklım almıo benim:KK43:. Çok üzüldüm.
Bu ileriki ben işte :D geçen bir marketteydik. Yeğenimde bizleydi. Biz bir an rafta bir şeye bakarken yanımızdan kaçmış. Sonra ben bildiğiniz bir atak geçirdim. Koşarak bir aradık oyuncak bölümüne gitmiş. Şimdi sepettende indirmiyorum. Ağlasa bile umursamıyorum.

5-6 yıla yakındır televizyon izlemiyorum, haberleri de çok sınırlı takip ediyorum. Cehalet mutluluk getirir hesabı. Bu tür haberleri okumak, görmek, düşünmek istemiyorum. Kaldıramıyorum çünkü.

İki kızım var. Biri 6 aylık, diğer 3,5 yaşında. Üçümüz parka gidiyoruz. Minik kanguruyla kucağımda genelde, büyük kız nereye giderse takipteyim. Bebek arabası bile almıyorum ki, büyüğün peşinden gitmek kolay olsun. Arkadaşlarıyla koşturup duruyor. Bazı çocuklar bazen parktan çıkıyor. Bakıyorum anne babalar gayet rahat, banka oturmuş muhabbet peşindeler. Aynen dediğiniz şey. Yani biri kapıp götürse, saniyelik iş. Sürekli ayakta ve takipte olduğum için şakayla karışık dalga bile geçtikleri oldu bu mahallemizin insanlarının.

Doğrusunu yapıyorsunuz. Evinin önünde oynarken kayboldu cümlesini kaç haberde okuduk bir düşünün. Çocuklarımızın hayatını paranoyaklığımız koruyacaksa, öyle davranmamızın hiçbir mahsuru yok. İş işten geçtikten sonra telafisi olmayan şeyler çünkü. Allah hepsini korusun yavrularımızın.
Aynı şekilde bana da çocuğu rahat mı bıraksanız falan diyorlar. Hiç oralı olmuyorum ama gerçekten sinir oluyorum ya.
Kendileri gibi pervasız olmak zorundayız sanki...

Bende her bayram burukluk yaşıyorum. Eskiden bizler şeker toplardık. Artık bir cocuk bile şeker toplayamıyor. Her bayram bekliyorum ama kapıyı çalan bir çocuk yok. Özellikle bir olay vardı. Kayserideydi yanılmıyorsam; şeker toplayan çocukları içeri alıp öldüren adamdan sonra iyice kesildi haklı olarak.
Bu yazınız bana bayramda şeker toplayan 3 çocuğu hatırlattı. Biliyorsunuz başlarına geleni.

Şimdi gördüm bende kaj,
Minik ecrin melek oldu :(
Anne olmaya korkar oldum bu olaylardan sonra :(
Çok üzgünüm, kim bilir neler yaşadı o minik beden :(:KK61::KK61::KK61::KK61:

Burasi turkiye degil galiba ama, tuyler diken diken.. sondaki kiza helal olsun.. eger gercekse..

Çocukla zaten tetikte yürüyordum kafamda türlü senaryoyla artık savunma sanatı öğrenmek ve öğretmek de farz oldu belli ki.

Artık bırak tek bir kişiyi pedofili çeteleri oluşmaya başladı.
İnternet ortamında kolaylıkla kendi gibilerle iletişim kurup beraber hareket edebilirler..
Her daim biber gazı, elektroşok cihazı falan bulundurmak lazım.

Zaten tamamen bencil hislerle, sırf annelik/babalık yaşamak için çocuk sahibi olduğumuz yadsınamaz bir gerçek.
Biraz mantık sahibi kimse bu dünyaya çocuk falan getirmez..

vıdeo ızledım çocuk annesinin elınden tutarken,dedesinin elinden tutarken kaçırmaya çalışıyorlar.kaldıki serbest bırakalım.

ecrin minik kuzum 1,5 yaşında savunmasız,dunyadan bır haber tek derdi karnım doysun altım değişsindi...onuda anası olacak rezil yapmıyormuş zaten.çok iğrenç şeyler...
öyle bır hal aldık ki ALLAH ım sadece ölmüş olsun dıye dua eder olduk...içinde tecavüz işkence olmasın ama sadece ölmüş olsun diye dua eder olduk.yoksa o minik beden o minik can çok çok kötü düşünmesi. anne olarak ben buradan dayanamıyorum ama anası olacak mahlukatta zerre üzülme belırtısı yok..karnındakı bebeğe acıyorum.bu pislikleri kısırlaştırcaksın ki anne gıbı kutsal duyguyu tadamasın,bu duyguyu hiç yaşayamasın.haketmıyorlar!

Ecrin bebeğe ne olduğu inşallah tez zamanda çıkar. Çünkü olay sürekli başka yöne çekilmeye çalışılıyor. Hele o yaşlı kadın yok mu ? Yalandan ağlayana Allah onu sularda boğsun cidden ya. Her şeyi bilip susuyor...
Bir oğlum var canı sağolsun ama çok pişmanım çocuk yaptığıma. Gerçekten bu iğrenç dünyaya çocuk getirmek bir hata bence. Nede olsa yaşayıp yaşayıp sonrada ölüp gitmiyor muyuz? Çocuklu veya çocuksuz... Ama ilkel dürtülerimiz bizi ele geçirmiş bikere, üremek zorundayız! Artık parklarda sürekli gözüm etrafta, şüpheli biri var mı? Diğer çocukların anne babaları başında yok acaba evleri yakın mı? Vs.
Böyle düşünen bir annenim kötü evlat yetiştirme şansı olmadığını düşünüyorum. İyi ki doğurmuşsunuz bence. Dünyanın iyi eğitim görmüş çocuklara çok ihtiyacı var.
Başlığı okuyunca konunun Ecrin meleğe geleceğini anladım nedense. Sanırım haberi yeni alışımdan kaynaklı..

Sorumsuz, bir çocuk ve insan yetiştirmeye kesinlikle uygunsuz bir ailede daha fazla eziyet çekmeden melek oldu yavrum.
Anne denecek mahlukat tekrar hamile. Allah o bebeğin yüzüne baksın da bir şekilde o ailede kalmasın inşallah. Bu saatten sonra tek temennim bu.

Kendi çocuğumun doğduğu çağdan her daim endişeliyim zaten. Allah korusun hepimizin evladını..
Yanlış bilmiyorsam ikizlere hamile hemde. Çocuğa her şeyi yapmışlar , kim bilir neler yaşadı? Gerçekten düşüncesi bile içimi kıyır kıyır ediyor.

Of çok üzücü bir olaymış gerçekten. Bende bir benzerini yaşamıştım. Ve eğer bende onunla gitmiş olsaydım benim de başıma çok kötü şeyler gelecekti ama ben çok korkak bir çocuktum :)) ondan dolayı hiç gitmeyi bile düşünmedim. Nasıl sapık bir zihniyettir bu...
Bu arada annelerimiz aynıymış:D benim annemde aynen böyle şeyler söylerdi. Hatta annem babamın yanında altımı bile açmazmış. O derece dikkat edermiş. Şimdi geldiğimiz durumda gayet haklı olduğunu görüyorum.

Back
X