Hayata kirgin vede küskünüm...

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Merhabalar.. Arkadaslar ben eskiden cok umut dolu yasamayi güzel yasatmayi cok seven biriydim. Ailemi seviyorum ama resmen onlarin bazi hatalari hayatimi bitirdi. Sanirim birazda sanssizim. 30 yasinda bekarim. Calisiyorum bi temizlik firmasinda. Balik burcu ve cok duygusalim. Gelip gecici gerceklik payi olmayan bi kac iliskim oldu.ama beni seven benim özelliklerimi farkeden kimse olmadi . Yani neye attiysam elimi kurudu resmen. Aileme cok kizginim. Bilhassa psikolojik hasta ablam var beni cok yipratti. Bende nerdeyse onun gibi oldum artik. Ne iyilesiyo nede cabasi var. Son haftam sürekli kahfe sigara ile gcti ve yatak. Is saatleri disinda tabi. Yani kaynana görümce elti dertleri okuyozya. Evlenmeyince anne kizkardes ve yenge dertleri cekiyoz degisen bisi yok. Hayata kirgin küskünüm. Dua bile etmiyorum artik. Bazen diyom bu saatten sonra mutluluk gelse neye yarar hayatimin 30 yili geride kaldi sikintilarla. Cok yanlizim. Icimi dôkmek istedim.

Allah karşınıza doğru insanı tez zamanda çıkarsın. Umudunuzu kaybetmeyin.

Off canım ya yazdıklarına birebir katiliyorum bende nerdeyse senin yaşina yakinim sanki dua ederken bombosum bazen hatta edemiyorum sen gibi çok zor bi dönemden geciyorum allah bize yardim etsin :(

Off canım ya yazdıklarına birebir katiliyorum bende nerdeyse senin yaşina yakinim sanki dua ederken bombosum bazen hatta edemiyorum sen gibi çok zor bi dönemden geciyorum allah bize yardim etsin :KK43:
Allah ikinizin de yardımcısı olsun. Umudunuzu kaybetmeyin.

Seni anlıyorum lütfen umudunu kaybetme hayat korkarak veya erteleyerek geçmiyor bunu anladım şu 20 yıllık hayatımda parada kazanıyormuşsun gez toz :)

Bende evli ve cocukluyum ama yinede yanliz hisediyorum kendimi. Buda dunyanin Sonu demek degil.Kendine ayri bir dunya kur ve Boyle mutlu olmaya calis.Bu arada yascada senden cok cok fazlayim:))mutluluk ve yanlizlik insanin ic dunyasiylada alakali.Sahip olduklarinla mutlu olmaya calis.

Back
X