- 16 Haziran 2020
- 5.574
- 13.483
- 248
- 29
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.521
Hepimiz burdayız sıkma kendini dünya boş şeyler e üzülmeye değmezTeşekkür ederim dostum, anlatmak istersem, peki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz burdayız sıkma kendini dünya boş şeyler e üzülmeye değmezTeşekkür ederim dostum, anlatmak istersem, peki![]()
Teşekkür ederimHepimiz burdayız sıkma kendini dünya boş şeyler e üzülmeye değmez![]()
Sadece memeleriyle doymak gibi saçma salak okumakSadece mezeleriyle doyar insan çok memnunuz burdan ama memlekete uzak ve sıcakk![]()
Yaaa mucize aplam naptınSadece memeleriyle doymak gibi saçma salak okumak![]()
Karacı ne len örtmen miNow karacıyız biz![]()
Yok kara kuvvetleri jandarma ayrı kara kuvvetleri ayrı hava kuvvetleri ayrı onu demek istedim belki yasaksa bu tür konuşmalar o yüzden açık yazamadımKaracı ne len örtmen mi![]()
Bu kadar da olmamalı yaSadece memeleriyle doymak gibi saçma salak okumak![]()
Apban beyni çorbaYaaa mucize aplam naptın![]()
Hadi Allah kabul etsin ablamApban beyni çorbahade ben namaza gediyom gari by
![]()
PYok kara kuvvetleri jandarma ayrı kara kuvvetleri ayrı hava kuvvetleri ayrı onu demek istedim belki yasaksa bu tür konuşmalar o yüzden açık yazamadım![]()
Aşk olsun küstümBu kadar da olmamalı yaaklından neler geçiyor da fikrin zikrine öyle yansıdı bakalım
![]()
![]()
Hadi hadi git kıl da gel pekliyozP
Üfff bilmece bildirmece hadi bunu buldurmaca
Aşk olsun küstüm![]()
Yooo hayır ama sen ıı ıı küsemezsin banaAşk olsun küstüm![]()
Hıı geldim nolcak hııHadi hadi git kıl da gel pekliyoz![]()
Ooo yooo noooo he tamm tammYooo hayır ama sen ıı ıı küsemezsin bana![]()
herkes gitti yine yavHıı geldim nolcak hıı
Ooo yooo noooo he tamm tamm![]()

Ben de yemah yiyem bari@
herkes gitti yine yav![]()
Ye bakam afiyet olsun geç kalmışsın öyle olmaz mideye oturur aplacımBen de yemah yiyem bari
karnımhalaağrıyor.com