Hayata sıfırdan başlamak :)

AdukeT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
371
4
0
- Yurtdışı
Öncelikle daha önce açtığım konulara cevap yazamadığım için herkesten özür dilerim. 5 aylık evliyim. Evliliğim eşimin ailesi ile aynı evde yaşayarak başladı. İlk günden başlayan sorunlar her geçen gün daha da çoğaldı en sonunda dayanılmayacak hale gelince ailem beni o evden gelip aldı. Eşimle boşanma kararına bile varmıştık ama birbirimizi çok sevdiğimiz için yapamadık. Çok şükür sonunda evimizi ayırdık onun ailesinin isyanlarına beddualarına rağmen o evden kurtulduk. Ayrı yaşamamıza sıcak bakmadıkları için yeni yaşamımıza hiç bir şekilde destek olmuyorlar. Hayata gerçekten sıfırdan başladık. Acil ihtiyaçlarımızı bozdurduğum bileziğimle karşıladık. Eşim şehir merkezinde işe başladı burdan ev tuttuk daha önce köyde yaşıyoduk. Herşey o kadar hızlı oldu ki vaktimiz kısıtlı olduğu için bulabildiğimiz en uygun evi bir gün içerisinde tuttuk. Eski ve ahşap bir evde yaşıyoruz çoğu kişinin kesinlikle kalamayacağı bi evdeyiz ama çok şükür ki artık bu evde huzurumuz var o yüzden burası bize o kadar güzel o kadar şirin bi yuva oldu ki...

Eşimle bu 5 ay zarfında da birbirimizi çok yıpratmıştık. Yuvamız ayrıldı ya artık hem birbirimizin yaralarını sarıyoruz hem de hayata sıfırdan tutunmaya çalışıyoruz. Sonunda nefes alabildiğimi hissettim. Sonunda ayrı bi evim oldu ya şükürler olsun Hamd olsun. Sonunda kurtuldum ELHAMDÜLİLLAH....

Hayata sıfırdan başlayıp, bir takım sıkıntılar bile yaşıyor olsanız,
evliliğinize ve birbirinize sahip çıktığınız için aslında 1-0 galipsiniz.
Ne isterler bazı aileler bilmem ki;kendilerini mutsuzluğun sebebi haline getirmekten haz mı alırlar.
Bu kadar mı kör eder gözlerini benim dediğim olacak hırsı.
Siz yeni evinizde, yeni bir başlangıçla eskileri gömün, bir dahada geriye dönüp bakmayın bile.
Mutluluğun ve huzurun tadını çıkarın.

sana karşı kötümüydüler yoksa ayrı eve çıkmak istemenmiydi sorun

Bana karşı kötüydüler canım onlar iyi olasalardı biz ayrı eve çıkmak istemezdik zaten. Hergün bir öncekinden dahada fazla üzüyorlardı beni. Kendimi parçaladım ama yine de yaranamadım hala aklım ermiyo neden bana böyle davrandılar diye oysa ki onlara hiç kötülüğüm dokunmamıştı faydamdan başka. Ama olmadı işte ne yaparsam yapayım hep kötüye çektiler en sonunda ayrıldık. Onlar eşimden ayrılmak istemiyolardı çünkü eşim onların her işini hamal gibi görüyodu ben de öyleydim tabi beni istemeseler de her türlü işlerinde yardımcı oluyodum belki de bu yüzden ayrılmamızı istemediler kim bilir. İşlerini görüyorduk ya bedava iki hamalı kaybettiler.

Hayata sıfırdan başlayıp, bir takım sıkıntılar bile yaşıyor olsanız,
evliliğinize ve birbirinize sahip çıktığınız için aslında 1-0 galipsiniz.
Ne isterler bazı aileler bilmem ki;kendilerini mutsuzluğun sebebi haline getirmekten haz mı alırlar.
Bu kadar mı kör eder gözlerini benim dediğim olacak hırsı.
Siz yeni evinizde, yeni bir başlangıçla eskileri gömün, bir dahada geriye dönüp bakmayın bile.
Mutluluğun ve huzurun tadını çıkarın.

Şuanda çektiğim sıkıntı 5 ayda çektiklerimin yanında devede kulak kaldığı için artık vız geliyo :)

çok sevindim. eski konularından hatırlıyorum.
Allah bundan sonra sıkıntı yaşatmasın:46:

Back
X