Hayata tutunmaya calisan minicik bir yavru

mehruu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
405
2
116
36
Merhaba hanimlar, arkadasimin 4 aylik bebegi 3 gun once kalp ameliyati oldu dogustan kalbinde 2 delik vardi ve doktorlar 4 kilo olmasini bekliyordu sarilik oldu ilk sonrada cigerleri enfeksiyon kapmis yaklasik 1 aydir hastanede yatiyordu,ancak durumu kotulesince ameliyata almak zorunda kaldilar...Doktor ameliyattan cikinca %1 ihtimal vermis kalbinde sorun kalmamis yalniz cigerlerdeki enfeksiyon bi turlu gecmiyormus suan ameliyat yarasi bile acik halde makinalara bagli yasiyor sizden tek istedigim dua etmeniz annesi babasi perisan bi halde...

Allah şifa versin kuzucuğa. Annesine babasına bağışlasın rabbim, en kısa zamanda güzel haberleri paylaşırsın umarım...

Oyy kuzumaa..
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.
O daha küçücük ya..

Bobreklerinde de sorun olmus sismis bebek vucudundan su cekiyorlarmis allahim dusmanima bile evlat acisi vermesin

Allahim sen sifa ver o kucuk yavrucaga....
anasinin babasinin yuzunu guldur....
hicbir anne babaya evlat ciger acisi tattirma rabbim (amin)....

ALLAH(C.C) şifa versin o kuzucuğa ve tüm hastalarımıza... (amin)

Son düzenleme:
Rabbim omur versin sifa versin hayata dort elle tutunsun yavrucak insallah Allah anasina babasina bagislasin dualarimiz onunla

Telefondan giriyorum suan resim yukleyemedim o kadar guzel bir bebekki insanin icini sizlatiyor.Benim de kizim var 9 aylik asi yapilirken o aglamaya baslayinca benim basim donmeye basliyor,ailesi icinde cok zor

Yüce Allah şifasını versin gerçekten üzüldüm

çok üzüldüm gözlerım doldu anne olunca anladım kı evladının basına bırsey gelecek dıye ödü kopuyormuş insanın meger sureklı bır korku var içimde kımbılır arkadaşın ne haldedir RABBİM yardımcıları olsun mınık bebişe acil sifalar versin inşallah

Son düzenleme:
Rabbim sifalar versin insallah..
Tez zamanda iyilessin, anasina babasina gulucukler atsin dilerim..
Allahim tum hastalara "Ya safi" isminle sifalar ver insallahhhh.. Aminnnn.

arkadaslar ayetel kursi hatmi yapalimmi??
666 adet okunacak..bin derde deva..katilmak isteyenler okuyup yazabilirlermi sayisini..haydi bebek icin niyetlenip okuyalim

Rabbim o meleğe şafi isminde şifasını versin inşallaahh

Allah yardimcilari olsun.kolay bir durum degil icim acidi kurban olayim ben ona minik kuzu

Allah o bebeciğe ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…