• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata tutunmaya calisan minicik bir yavru

ALLAH'ım yar ve yardımcısı olsun.Şİfa versin yaradanım.Çok üzüldüm hayatta en çok bebek ve çocuklara çok üzülüyorum..

:43::43:
arkadaslar ayetel kursi hatmi yapalimmi??
666 adet okunacak..bin derde deva..katilmak isteyenler okuyup yazabilirlermi sayisini..haydi bebek icin niyetlenip okuyalim

Cok iyi olur arkadaslar bebegin adi naz ahsen herkes kac tane okuyabilirse yazsin allah razi olsun hepinizden

Canim benim cok uzuldum ya;( Allahim sifa versin suan adetliyim olmasam 999 kere ben bile okurdum ama adetim bitsin okuycam yazarim buraya

Allahimm acil sifalar versin cok kotu oldum onurken :(((

Benimde yigenim 3-4 aylikken kalp deligi ameliyati oldu. Simdi cok sukur cok iyi tamamen iyilesti.. Ama onun oyle sorunlar cikmamisti.. Ahh tr de hic biseye dikat etmiyorlar kii..ameliyat olan tum hastalar illaki enfeksiyon kapiyirr.. Annem aylar once ameliyat oldu ameliyattan cekmedigi kadar enfeksiyondan cektii :((( Allah anne babaya sabir versin insallahh..

Allahimm acil sifalar versin cok kotu oldum onurken :(((

Benimde yigenim 3-4 aylikken kalp deligi ameliyati oldu. Simdi cok sukur cok iyi tamamen iyilesti.. Ama onun oyle sorunlar cikmamisti.. Ahh tr de hic biseye dikat etmiyorlar kii..ameliyat olan tum hastalar illaki enfeksiyon kapiyirr.. Annem aylar once ameliyat oldu ameliyattan cekmedigi kadar enfeksiyondan cektii :((( Allah anne babaya sabir versin insallahh..

evet canim doktor prof.ve ciger filmine bakmadan almis ameliyatina ameliyattan cikinca da cigerlerinin bu halde oldugunu bilseydim ameliyata almazdim demis.Suan hem kalp gorevini goren hem de akciger fonksiyonlarini yerine getiren 2 cihaza bagli...Ayetel kursi okuyabilecek arkadaslar yok mu aranizda 6666 tane 1500 okundu simdiye kadar

Yanlis okumusum 666 kereymis adetliyken okunurmu kizlar

Canim benim cok sagol allah razi olsun adetliyken cok zor durumlarda dua niyetine okunuyor sanirim ama bence adetin bitince oku bende okuyamiyorum suan 2 gun sonra okuyacam insallah

ben 10 tane ayetel kürsi gönderdim arkadaşım

%1yaşama şansına %99da rabbim katar iyileşir inşallah

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:emir_bebek:

evet canim doktor prof.ve ciger filmine bakmadan almis ameliyatina ameliyattan cikinca da cigerlerinin bu halde oldugunu bilseydim ameliyata almazdim demis.Suan hem kalp gorevini goren hem de akciger fonksiyonlarini yerine getiren 2 cihaza bagli...Ayetel kursi okuyabilecek arkadaslar yok mu aranizda 6666 tane 1500 okundu simdiye kadar

cnm onun sayisi 666 adet yani hatmi bitirmissiniz..daha yeni yaptik komadaki bir hasta icin cok sukur uyandi..insallah allahim o bebegede yardim etsin..eger mumkunse hatim duasini yaninda yada yakinlarinda yaaparsaniz hatim basucunda okunmus gibi oluyor

cnm onun sayisi 666 adet yani hatmi bitirmissiniz..daha yeni yaptik komadaki bir hasta icin cok sukur uyandi..insallah allahim o bebegede yardim etsin..eger mumkunse hatim duasini yaninda yada yakinlarinda yaaparsaniz hatim basucunda okunmus gibi oluyor

ben 6666 anlamisim niyetide oyle ettik ne olcakki simdi kabul olmazmi ama onemli olan niyet sonucta okuyanlara okuyacaklara cok tesekkur ederim allah razi olsun

ben 6666 anlamisim niyetide oyle ettik ne olcakki simdi kabul olmazmi ama onemli olan niyet sonucta okuyanlara okuyacaklara cok tesekkur ederim allah razi olsun

niyet bebek icin yapilir sayisida 666..sen yinede bir hocaya sor istersen ama bence hatim tamamlanmis allah kabul etsin..tabiki fazla okununca zarar deil..malum bir ayetel kursi bin derde deva..bende musait deilim ama dedigim gibi okunuyor zannediordum..hoca dedi okuduklarin dua olarak kabul olur bebege ama hatime katilamazsin okuduklarin hatim icin sayilmaz dedi.keske musait olsamda 40 yasin hatmide yapsak..sen bizi habersiz koyma..insallah haftayada isteyenlerle beraber yasin hatmide yapariz

niyet bebek icin yapilir sayisida 666..sen yinede bir hocaya sor istersen ama bence hatim tamamlanmis allah kabul etsin..tabiki fazla okununca zarar deil..malum bir ayetel kursi bin derde deva..bende musait deilim ama dedigim gibi okunuyor zannediordum..hoca dedi okuduklarin dua olarak kabul olur bebege ama hatime katilamazsin okuduklarin hatim icin sayilmaz dedi.keske musait olsamda 40 yasin hatmide yapsak..sen bizi habersiz koyma..insallah haftayada isteyenlerle beraber yasin hatmide yapariz

annesiyle gorustuk biraz once cok sukur sisligi inmis bobreklerinde sorun kalmamis kalbi de iyiye gidiyormus ama cigerleri ayniymis annesini sokmuslar yanina pamuklarla sariliymis heryeri burnundan beslemeye baslamislar ana yuregi dokunamamis yavrusuna ama gormek bile yetmis morali duzelmis biraz.doktor % 1 sansla ameliyata girdik elimden geleni yaptim diyebilmek icin ama artik umutluyum cok uzun bi sure de olsa iyilesme sansi var demis.Insallah canim haftayada yasin hatimi yapalim allah senden razi olsun cok duyarlisin

rabbim anne babasına bağışlasın inşallah...çok üzüldüm...ne kadar şükretsek az evlatlarımızın sağlığı için...
sen ailesine bağoşla allahım..yavrularının be yavrularımızın cılarını yaşatma...amin..

Back
X