Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ayetel kursi hatmi yapalimmi??
666 adet okunacak..bin derde deva..katilmak isteyenler okuyup yazabilirlermi sayisini..haydi bebek icin niyetlenip okuyalim
ALLAHIM şifasını versin anne babasına bağışlasın.
Yanlis okumusum 666 kereymis adetliyken okunurmu kizlar
Allahimm acil sifalar versin cok kotu oldum onurken((
Benimde yigenim 3-4 aylikken kalp deligi ameliyati oldu. Simdi cok sukur cok iyi tamamen iyilesti.. Ama onun oyle sorunlar cikmamisti.. Ahh tr de hic biseye dikat etmiyorlar kii..ameliyat olan tum hastalar illaki enfeksiyon kapiyirr.. Annem aylar once ameliyat oldu ameliyattan cekmedigi kadar enfeksiyondan cektii(( Allah anne babaya sabir versin insallahh..
Yanlis okumusum 666 kereymis adetliyken okunurmu kizlar
evet canim doktor prof.ve ciger filmine bakmadan almis ameliyatina ameliyattan cikinca da cigerlerinin bu halde oldugunu bilseydim ameliyata almazdim demis.Suan hem kalp gorevini goren hem de akciger fonksiyonlarini yerine getiren 2 cihaza bagli...Ayetel kursi okuyabilecek arkadaslar yok mu aranizda 6666 tane 1500 okundu simdiye kadar
cnm onun sayisi 666 adet yani hatmi bitirmissiniz..daha yeni yaptik komadaki bir hasta icin cok sukur uyandi..insallah allahim o bebegede yardim etsin..eger mumkunse hatim duasini yaninda yada yakinlarinda yaaparsaniz hatim basucunda okunmus gibi oluyor
ben 6666 anlamisim niyetide oyle ettik ne olcakki simdi kabul olmazmi ama onemli olan niyet sonucta okuyanlara okuyacaklara cok tesekkur ederim allah razi olsun
niyet bebek icin yapilir sayisida 666..sen yinede bir hocaya sor istersen ama bence hatim tamamlanmis allah kabul etsin..tabiki fazla okununca zarar deil..malum bir ayetel kursi bin derde deva..bende musait deilim ama dedigim gibi okunuyor zannediordum..hoca dedi okuduklarin dua olarak kabul olur bebege ama hatime katilamazsin okuduklarin hatim icin sayilmaz dedi.keske musait olsamda 40 yasin hatmide yapsak..sen bizi habersiz koyma..insallah haftayada isteyenlerle beraber yasin hatmide yapariz