• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata tutunmaya calisan minicik bir yavru

annesiyle gorustuk biraz once cok sukur sisligi inmis bobreklerinde sorun kalmamis kalbi de iyiye gidiyormus ama cigerleri ayniymis annesini sokmuslar yanina pamuklarla sariliymis heryeri burnundan beslemeye baslamislar ana yuregi dokunamamis yavrusuna ama gormek bile yetmis morali duzelmis biraz.doktor % 1 sansla ameliyata girdik elimden geleni yaptim diyebilmek icin ama artik umutluyum cok uzun bi sure de olsa iyilesme sansi var demis.Insallah canim haftayada yasin hatimi yapalim allah senden razi olsun cok duyarlisin

benide haberdar edin canım bende okurum yasin seve seve....

benide haberdar edin canım bende okurum yasin seve seve....

Canim sen okuyabiliyosan ilk yasini okuyabilirsin bebegin adi naz ahsen niyetini de yapabilirsin okumak istersen ben 3 4 gun sonra okumaya baslayabilirim ancak buradan sayilari yazalim cevremizde de okuyabilecek olanlara soyleyelim.Insanin ici parcalaniyor ya bebek olunca herkesin kalbine bi yara dusuyor.Allah evlatlarimizi korusun her turlu kotulukten hastaliktan

Gozlerim doldu nasil.uzuldumm icim eridi resmen:((((
o minicik melegi birden o halde gozumun onunde canlaninca
Allah anasina babasina coookk cookkk sabir dayanma gucu versin....AMİNNN
Minicik meleklerinide onlara bagislasin insallahh
kelimeler yetmiyor nasil dugum dugum oldu.birsey.bogazimda ;(((

Canim sen okuyabiliyosan ilk yasini okuyabilirsin bebegin adi naz ahsen niyetini de yapabilirsin okumak istersen ben 3 4 gun sonra okumaya baslayabilirim ancak buradan sayilari yazalim cevremizde de okuyabilecek olanlara soyleyelim.Insanin ici parcalaniyor ya bebek olunca herkesin kalbine bi yara dusuyor.Allah evlatlarimizi korusun her turlu kotulukten hastaliktan

Bende okurum yasin seve seve hatta yeter ki kucugum iyilessin :5:
hatta simdi bile hemen acip okuyim...haftaya mi baslamak istiyorsunuz siz:26:

annesiyle gorustuk biraz once cok sukur sisligi inmis bobreklerinde sorun kalmamis kalbi de iyiye gidiyormus ama cigerleri ayniymis annesini sokmuslar yanina pamuklarla sariliymis heryeri burnundan beslemeye baslamislar ana yuregi dokunamamis yavrusuna ama gormek bile yetmis morali duzelmis biraz.doktor % 1 sansla ameliyata girdik elimden geleni yaptim diyebilmek icin ama artik umutluyum cok uzun bi sure de olsa iyilesme sansi var demis.Insallah canim haftayada yasin hatimi yapalim allah senden razi olsun cok duyarlisin

ya bittim ben yaaaa:43::43:
allahim ana babasina sabirlar versin..o minicik vucuduyla bu acilari ceken bebegimizede guc kuvvet saglik versin insallah..tmm cnm insallah daha iyi haberlerini bekliyoruz..ben etrafimada soracagim..okundugu zaman sayisini yazarim..ben musait deilim ama belki musait birisini bulursam baslanir hatim

biz anca haftaya baslariz cunku musait deiliz..sen okuyabilirsen basla kardesim..allah kabul etsin insallah

Hemen de baslayabiliriz ama ben regl donemindeyim.Bebegin annesiyle gorustum simdi burada destek olan dua eden herkese istesinler canimi vereyim allah razi olsun hepsinden diyor

Hemen de baslayabiliriz ama ben regl donemindeyim.Bebegin annesiyle gorustum simdi burada destek olan dua eden herkese istesinler canimi vereyim allah razi olsun hepsinden diyor

Kul kula yardimini esirgedikten sonra ne fayda eder nefes almamiz:((
Allah.cumlemizden razi olsun insallah

Ben hatime katilmadim daha.simdiye kadar aslinda
niyet edip baslanmasi.disinda baska.birsey okunmasi gerekiyor mu
hemen basliyacagim ....:50:

sali aksami hatim duasi yapilsin haydi hanimlar..ben 30 tane topladim sali ya kadar..11 kaldi..kim kac tane okuyabilir

Kul kula yardimini esirgedikten sonra ne fayda eder nefes almamiz:((
Allah.cumlemizden razi olsun insallah

Ben hatime katilmadim daha.simdiye kadar aslinda
niyet edip baslanmasi.disinda baska.birsey okunmasi gerekiyor mu
hemen basliyacagim ....:50:

yok cnm bebege sifa niyetine niyet et bir elham uc kulhu baska bisi yok..11 kaldi sali bitirelim nolur..sen kac tane okuyabilirsin

yok cnm bebege sifa niyetine niyet et bir elham uc kulhu baska bisi yok..11 kaldi sali bitirelim nolur..sen kac tane okuyabilirsin

Canim ben simdi 2 tane okuyabilirim ama saliya kadar kimse cikmazsa bile 11 tanesinide.okurum saliya kadar

ben topladim 10tane kuran kursuna soylemisler okuyacaklarmis bu aksam cok sukur ya nasil yapalim simdi sali mi olsun duasi

Sagol allah razi olsun

her 41 yasin okunup bittiginde yapin duasini..sali gunu yapilacak hatim duasi sirf kk nin yasinleri olsun..sen kuran kurslarininkini topla..eksik cikarsa onuda tamamlariz bizde musait oldugumuz zaman..hatim duasi baya uzun biliomusun varmi kitabi falan yoksa yazayimmi

ben topladim 10tane kuran kursuna soylemisler okuyacaklarmis bu aksam cok sukur ya nasil yapalim simdi sali mi olsun duasi

yeni anliyorum ben bu mesaji..zanettimki 10 ayri kuran kursuna soylenmis..evet sali yapin cunku sali gunu bitecek benim topladigim 30

Hanimlar ben 1 tane okudum geldim
topladik sanirim 41 tane :26:

tamam canım eşime de söyledim...biz okuyabildiğimiz kadarınca okumaya başlayalım....sen sayıları yazarsan bana da bildir...
elimizden geldiğince eşimde bende okuruz...rabbim kabul eder inşallah..hepimizin başına gelebilir allah muhafaza...
ne demek elbette okuruz seve seve hemde...o yavrucağı ailesine bağışlasın inşallah rabbim yüzlerini güldürsün...

Back
X