Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Canim progestani 1 kutu yazdi dr bana.zaten icinde 6 tane vardi.yok canim test gununden once bitti.igne bitene kadar jeli gunde 1 kez uyguladim,igne bitince sabah aksam yaptim,hala da devam ediyorum jele.ALLAH'a sukur hic kanamam olmadi.

Tamam canım banada 1 kutu yazdı yarın bitiyo iste..az önce aradım hemsireyi çok istiyorsanız iğne alın tekrar dedi:)) ama sen de kulllanmamisin bende jeli 2 ye cikaraym jeli aksam sabah saat kacta yapiodun peki..

eşimin morfolajisindeydi bende 9 yumurta topladılar 7 .tane döllendi 1 koydular digerlerini donturduk bakalım nasip senin sorun neydi

Canim masALLAH hic umudunu yitirme derim.opuda 6 ymurtam toplandi 5 i dollendi 2 tane trafnsfer edildi ama gerisi dondurulmadi bile.inan korkuyordum olmazsa tum igne ilaclara tekrar baslanacak diye ama cok sukur.insALLAH saglikli bi sekilde devam eder de gerek kalmaz.

Tamam canım banada 1 kutu yazdı yarın bitiyo iste..az önce aradım hemsireyi çok istiyorsanız iğne alın tekrar dedi:)) ama sen de kulllanmamisin bende jeli 2 ye cikaraym jeli aksam sabah saat kacta yapiodun peki..

Sabah 9:30, 10 gibi yapiyorum aksamda 8 de.aksami igneye gore ayarladim canim aynende oyle devam ediyorum.yani progestan varken onu 8 de yaptiriyordum.igne bitipte jel 2 olunca ignenin ayni saatinde jele devam ettim

Canim masALLAH hic umudunu yitirme derim.opuda 6 ymurtam toplandi 5 i dollendi 2 tane trafnsfer edildi ama gerisi dondurulmadi bile.inan korkuyordum olmazsa tum igne ilaclara tekrar baslanacak diye ama cok sukur.insALLAH saglikli bi sekilde devam eder de gerek kalmaz.

nasip ama keşke sende dondursaydın ileride gene lazım olacak bakalım bu olmasa donmuş bebişleri koyturacam

nasip ama keşke sende dondursaydın ileride gene lazım olacak bakalım bu olmasa donmuş bebişleri koyturacam

Canim dondurmamak bizim degil drumuz ve embriyologlarin tercihiydi.-178 derceye donacak, tekrar tedavi icin cozulecek kalitesinde sorun yasayabiliriz o yuzden dondurmayi dusunmuoruz dediler.

Canim dondurmamak bizim degil drumuz ve embriyologlarin tercihiydi.-178 derceye donacak, tekrar tedavi icin cozulecek kalitesinde sorun yasayabiliriz o yuzden dondurmayi dusunmuoruz dediler.

dogru doktor duruma göre donturuyor benimkileri doktor dondur dedi ziyan olmasınlar iyi kalite dedi ...

canım igne kan sulandırıcımı

Sabah crinone jel (embriyolarin tutmasi icin rahmi hazirliyormus) + estroferm
Oglen clexane(kan sulandirici) + elevit ( kalsiyum,magnezym ve vitamin destegi)
Aksam progestan ( progestan bitince crinone jel) +estroferm

Pespese ilac almak istemedim canim o yuzden her ogunde 2 ilac alacak sekilde boldum

Sabah crinone jel (embriyolarin tutmasi icin rahmi hazirliyormus) + estroferm
Oglen clexane(kan sulandirici) + elevit ( kalsiyum,magnezym ve vitamin destegi)
Aksam progestan ( progestan bitince crinone jel) +estroferm

Pespese ilac almak istemedim canim o yuzden her ogunde 2 ilac alacak sekilde boldum

Bana folic verdi ama Elevit vermedi

Evet tam bir tevafuk..ben okuyordum ama yazmıyorum pek yazdığım gun sen beni buldun..belki beklerken falan karsilasmisizdir:)

Bnde okup yazmayanlardandim ama sayfanin ismi o kadar hosuma gitti ki dayanamadim sonrada seni gorunce birlikte olalim istedim.kimbilir canim dedigingibi belkide karsilasmisizdir.nasilsa dr gunlerimiz belli olunca burdan yaziyoruz belki bi tevafuk daha olur sahsen tanisiriz.

Bana folic verdi ama Elevit vermedi

Canim ikiside vitamin mineral destegi zaten

merhaba hanımlar ben bugün test günümdü yaptım maalesef sonuç negatif nasip değilmiş demek ki bir dahaki sefere inşallah...

Bnde okup yazmayanlardandim ama sayfanin ismi o kadar hosuma gitti ki dayanamadim sonrada seni gorunce birlikte olalim istedim.kimbilir canim dedigingibi belkide karsilasmisizdir.nasilsa dr gunlerimiz belli olunca burdan yaziyoruz belki bi tevafuk daha olur sahsen tanisiriz.

Eğer nasip olur sa gelirim karyseriye bulurum sizi heee :=)

Bende hep okur yazmazdım ama
Kelebek lerim konunca güç aradım resmen çünkü bu yoldan geçmeyen Ãnlamıyor bizi ne olursa olsun
İyiki burdasınız :)

Bende zaten Kayseri'den birilerini buluym istemistim.:) Allah rastgetirdi..tabi insallah..biliyomusun belki görmüşumdur ama tekerlekli sandalyede br erkek ve bir bayan geliyordu bı iki defa karsilastim..tup bebek icin geliyorlardir heralde die tahmin ettim ve onlarada hep dua ediyorum sende et..umut o kadar büyük bı hissiyatki..Allah umut eden sabreden herkese karşılığını verir insallah

merhaba hanımlar ben bugün test günümdü yaptım maalesef sonuç negatif nasip değilmiş demek ki bir dahaki sefere inşallah...

Ne dersem diyeyim uzuntunu geciremem biliyorum.RABBIM tez vakitte kavustursun bebeklerine insALLAH.

Bende zaten Kayseri'den birilerini buluym istemistim.:) Allah rastgetirdi..tabi insallah..biliyomusun belki görmüşumdur ama tekerlekli sandalyede br erkek ve bir bayan geliyordu bı iki defa karsilastim..tup bebek icin geliyorlardir heralde die tahmin ettim ve onlarada hep dua ediyorum sende et..umut o kadar büyük bı hissiyatki..Allah umut eden sabreden herkese karşılığını verir insallah

Valla inanamiyorum.o arkadasla ayni gun yapildi transferimiz inan bende cok dua etmistim onlar icin.hatta gercek ask bu olsa gerek diye dusundum

Oyy yaaa uzuldüm şimdi ama hep diyoruz ya hayırlısını ver rabbim diye.....

Deger direk kaç çıktı
Kaçıncı gün baktın şimdi
Birde kaç embriyoydu

Back
X