24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Kızlar hepinize selamlar bende bugun tüp bebek doktoruna görüşmeye gittim benden rahim filmi istedi eminim aranızda çektiren vardır süreç nasıl ilerliyor ağrılımı sonuçlar hemen çıkıyor mu

Evet ben çektirdim biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Çokta uzun sürmüyor. Sonucu ben çeken kadına sordum açık tüpün dedi. Sonra maile attılar raporu

Kızlar hepinize selamlar bende bugun tüp bebek doktoruna görüşmeye gittim benden rahim filmi istedi eminim aranızda çektiren vardır süreç nasıl ilerliyor ağrılımı sonuçlar hemen çıkıyor mu
Sonuç hemen çıkıyor. İstanbul’da yaptırıyorsanız yaptıracağınız yeri önerebilirim?

evet istanbulda yaptırıcam pendik medikalde tedavi görüyorum film içinde doktorum kadıköyde bir yer önerdi siz nerede yaptırmıştınız
Haha bana da Pendik medikalde Şule hoca rahim filmi çektirmemi söylemişti. Siz Şule hocada mı Semra hocada mı tedavi görüyorsunuz? Benim tüp bebek tedavim onlarda değil ama onlar da alanında çok iyi. Rahim filmini Kadıköy Sonomed’te çektirdim. En iyisi orası bence. Hemen söğütlüçeşme Marmaray durağının arkasında.

Haha bana da Pendik medikalde Şule hoca rahim filmi çektirmemi söylemişti. Siz Şule hocada mı Semra hocada mı tedavi görüyorsunuz? Benim tüp bebek tedavim onlarda değil ama onlar da alanında çok iyi. Rahim filmini Kadıköy Sonomed’te çektirdim. En iyisi orası bence. Hemen söğütlüçeşme Marmaray durağının arkasında.
Aa bende şule hocayla görüştüm banada kadıköy sonomed de rahım filmi çektir dedı rahim filmine göre hareket edicez sırasıyla ilaç tedavisi olmazsa aşılama en son çare tüp bebek dedi

Aa bende şule hocayla görüştüm banada kadıköy sonomed de rahım filmi çektir dedı rahim filmine göre hareket edicez sırasıyla ilaç tedavisi olmazsa aşılama en son çare tüp bebek dedi
Siz kaç yıldır deniyorsunuz? Ve yaşınız kaç?Şule hoca tüp bebeğe yönlendirmiyor hemen, doğru. Bana da aynılarını söylemişti. Siz akışa bırakın kendiliğinden olacak demişti. Ama bir buçuk yıl oldu ve ben sabredemedim artık tüp bebeğe başladım. Şule hoca mümkün mertebe büyük sorunlar yoksa tüp bebeğe başlamıyor. İyi de yapıyor aslında. Önce her yolu deniyor. Ben bir kez aşılama yaptırdım tutmadı. Sonra 7 ay daha bekledim doğal yöntem denemeye devam ettik. Olmayınca tüp bebeğe başladım.

Siz kaç yıldır deniyorsunuz? Ve yaşınız kaç?Şule hoca tüp bebeğe yönlendirmiyor hemen, doğru. Bana da aynılarını söylemişti. Siz akışa bırakın kendiliğinden olacak demişti. Ama bir buçuk yıl oldu ve ben sabredemedim artık tüp bebeğe başladım. Şule hoca mümkün mertebe büyük sorunlar yoksa tüp bebeğe başlamıyor. İyi de yapıyor aslında. Önce her yolu deniyor. Ben bir kez aşılama yaptırdım tutmadı. Sonra 7 ay daha bekledim doğal yöntem denemeye devam ettik. Olmayınca tüp bebeğe başladım.
2 yıldır deniyorum 26 yasındayım gecen sene doğal yolla gebe kaldım ama 6. Haftada kalbi durdu sonra da hiç olmadı zaten bende polikistik var eşimde sperm hızı biraz düşük inşallah sizin sonucunuz da pozitif olur sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsiniz

Kızlar bu arada dün ve bugün inanılmaz yumurtalıklarım ağrıyor. Hatta kalçam çok fena ağrıdı gece. Üzerine yatamadım resmen. Sizde de var mı bu durum?
Canım naptın ağrıların ne durumda?
Ben de yaşıyorum özellikle geceleri giriyor bu ağrı, öyle bir kasılıyor ki rahmim gözümden yaş geliyor. Arveles atıyırum artık :/ benim karnımda da sıvı birikmesi olmuş zaten 4 gündür serumlarla düzeltmeye çalıştılar. Bugün bir tık daha rahat şişkinliğim

Kızlar bugün aradılar 3 tane embriyodan 2 tanesi 3. Güne ulaşmış. Onları da dondurmuşlar. 2 regl sonrası inşallah transfer olabileceğim. Biran sürecin başına geri döneceğim sanmıştım. 5. Güne ulaşması daha iyidi ama ben bu haberlede çok mutlu oldum. Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin evlatlarımızı
Maşallah rabbim hayırlı güzel bebişler nasip etsin canım 🥹

Canım naptın ağrıların ne durumda?
Ben de yaşıyorum özellikle geceleri giriyor bu ağrı, öyle bir kasılıyor ki rahmim gözümden yaş geliyor. Arveles atıyırum artık :/ benim karnımda da sıvı birikmesi olmuş zaten 4 gündür serumlarla düzeltmeye çalıştılar. Bugün bir tık daha rahat şişkinliğim
Ağrılarım geçti neredeyse. Doktor da azalacağını söylemişti. Arveles içebilirsin bu arada. Doktorum ağrın olursa iç demişti. Ama şu an iyiyim çok şükür 🙏🏻

Kızlar selamlar, ne durumdasınız? Geçti mi ağrılar? Donduruldu mu embriyolar?transferleriniz hakkında bilgi verildi mi? Kimler adet oldu? Ben hala olmadım. Bugün 1 hafta oldu yumurta toplanalı. Ne zaman olacağım acaba? Yine normal döngümdeki tarihi mi beklemeliyim acaba?

Kızlar selamlar, ne durumdasınız? Geçti mi ağrılar? Donduruldu mu embriyolar?transferleriniz hakkında bilgi verildi mi? Kimler adet oldu? Ben hala olmadım. Bugün 1 hafta oldu yumurta toplanalı. Ne zaman olacağım acaba? Yine normal döngümdeki tarihi mi beklemeliyim acaba?

Selamm ;) hafifledi ağrılarım ilk regliyle de tamamen kesilir heralde. Bence herkesin değişiyordur regl günü ama en geç normal döngüde oluruz. Senin 5.gün embriyp sonucun noldu aradılar mı?

Evet canım aradılar. 7 tane 5. Gün embriyosu donduruldu🙏🏻 transfer tarihi adet olduğumda kontrole gittiğimde belli olacak.

Back
X