Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

ALLAH yardimci olsun insALLAH iyi haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle.

10. Gun degerimiz 40ti, 12.gun degerimiz 73 cikmis.sonuc kotu degil ama normalde ikiye katlamasini bekliyoruz cuma gunu tekrar bakalim dediler.korkuyorum acikcasi dua edin nolur

Dua ediyoruz canım emin ol.. Inşallah her sey yolunda gidecek.. Kalp atışlarını ne zaman duyabileceksin Allah'ın izniyle..

Dua ediyoruz canım emin ol.. Inşallah her sey yolunda gidecek.. Kalp atışlarını ne zaman duyabileceksin Allah'ın izniyle..

Canim ALLAHin izniyle hersey yolunda giderse haftaya ultrasonla bakacak,kalp atislari ne zaman dinlenecek hicbi bilgim yok

Sanki en başta da dediğim gibi hep benim gibi sadece okuyanlar da iki satır yazıyor
Ve bu beni Cook mutlu ediyor
Hiç yüzyüze gelmediğim insanlar
bebeklerim ve benim için dua ettiğini söylüyor
Bende hiç tanımadığım insanlar ve bebekleri için dua ediyorum ya
Ne güzel mutluluk bu
Saatler geçmiyor
Uyudum uyandım hala akşam...
Yarın umarım sevincimi yazarım size
rüyamda gördüm hamileydim ama tabi nasip
Var mısınız yok musunuz
Diye soruyom ikide bir daha ses yok
Yarın o kağıdı alıcam
Ha bide ordalarsa
10 tanede idrar testi alıcam
sırf çift çizgiye inat :=)
Gönlüm kanıtlandı uçacak gibi
Aşık olunca karnında Kelebekler uçar ya
Bende yeniden içimdeki mucizelerle
aşkı yaşamak istiyorum
Son saatler....

Sanki en başta da dediğim gibi hep benim gibi sadece okuyanlar da iki satır yazıyor
Ne güzel mutluluk bu
Saatler geçmiyor
Var mısınız yok musunuz
Yarın o kağıdı alıcam
Ha bide ordalarsa
aşkı yaşamak istiyorum
Son saatler....
Dımı....hiç bir uzak , duanın erisemeyecegi kadar uzak değildir ..

Islemdeymis canim konusamadim bugun ama yarin arayacagim

Canım sana bisey sorcam, ben bu jeli yaptıktan sonra dolaşıyorum hareket edin dedikleri icin..ama böyle iç camasirima islaklik geliyo akıntı seklinde 1 damla falan yani kati parçacıklar değil sıvı su gibi bisey..korkuyorum acaba embriyolarının bisey oluyo die sende olurmuştu hiç

Canım ya bi de sey soracaktım. Hastaneye 4250 den başka para ödediniz mi.. Toplam ne kadara mal oldu..

Canim bi ilk muayeneye gittigimizde 72 lira odendi,bi de testler icin 92 lira.transfer ucreti olan 4250 liranin disinda baskada odeme yapmadik.ilaclar da toplamda 900 tuttu

Ne güzel mutluluk bu
Saatler geçmiyor
Var mısınız yok musunuz
Yarın o kağıdı alıcam
Ha bide ordalarsa
aşkı yaşamak istiyorum
Son saatler....

RABBIM gonlune gore versin cnm hayirli haberlerini bekliyoruz kacta gideceksin sabah

Son düzenleme:
Canım sana bisey sorcam, ben bu jeli yaptıktan sonra dolaşıyorum hareket edin dedikleri icin..ama böyle iç camasirima islaklik geliyo akıntı seklinde 1 damla falan yani kati parçacıklar değil sıvı su gibi bisey..korkuyorum acaba embriyolarının bisey oluyo die sende olurmuştu hiç

Bende sivi gibi gelmedi saatler sonra kati kati geliyordu,hala da gelmeye devam ediyor.aradim sordum normal dediler

Bende sivi gibi gelmedi saatler sonra kati kati geliyordu,hala da gelmeye devam ediyor.aradim sordum normal dediler

Ay takıldı kafama ya 2. 3 gündür oluyo da şimdi üstünde durdum ilk defa..ya hani normalde akıntı olurya herkeste öyle bise değil sanırsın ki idrar o kadar önemsiz dürüyor aslında ama bilmiyorum:((

Ay takıldı kafama ya 2. 3 gündür oluyo da şimdi üstünde durdum ilk defa..ya hani normalde akıntı olurya herkeste öyle bise değil sanırsın ki idrar o kadar önemsiz dürüyor aslında ama bilmiyorum:((

Niye dert ediosun canim yarin ara sor dru icin rahat etsin

Bugün An itibariyle terör estiriyorum evde
arkadaş NORMAL hamile kalanlar ve biz aradaki farkA bak
12 sene gibi geçermi 12 gün
Yarın olsun hayırlısı olsun biliyorum ama
Neden bugün bu kadar zor
sağ kasığımda kocaman bir ağrı var.
Sürekli kırmızı kart gorucem gibi lavaboya taşınıyorum
Sabır
Kelebek lerim ne olur benimle olun...
:)) canım yarın sonucun her ne olursa olsun Allah'ın takdiri bunu unutma, sana diyorum ama ben napicann kimbilir 5 gun sonra..
Hadi hayırlısı...

Transfer sonrası 7. Gun de bitti. Ben resmen normal yasamıma geri döndüm. Ondan mıdır bilmem olmamıs gibi geliyor :( yani hiçbi farklılık yok bende.. İlk gunlerde ilaçların etkisiyle gögsümde sızlama vardı, hala ilaç kullanıyorum ama sızlama kalmadı. dün rüyamda idrar testi yaptığımı gördüm. + cıkmıs ama test aparatında + kanla belirmiş. Kafam karışıyor bir an kan testi mi idrar testi mi şimdi bu diye... Oyle iste, korkuyor muyum bilmiyorum. olumsuzluğa da hazırladım kendimi. Yoruldum sadece, bu süreç çok zor. Ablam ikizlerine tüp bebekle sahip oldu, düşünüyorum da ben onun o dönemde yasadıklarını hiç anlamamış hiç destek olamamışım..

Transfer sonrası 7. Gun de bitti. Ben resmen normal yasamıma geri döndüm. Ondan mıdır bilmem olmamıs gibi geliyor :( yani hiçbi farklılık yok bende.. İlk gunlerde ilaçların etkisiyle gögsümde sızlama vardı, hala ilaç kullanıyorum ama sızlama kalmadı. dün rüyamda idrar testi yaptığımı gördüm. + cıkmıs ama test aparatında + kanla belirmiş. Kafam karışıyor bir an kan testi mi idrar testi mi şimdi bu diye... Oyle iste, korkuyor muyum bilmiyorum. olumsuzluğa da hazırladım kendimi. Yoruldum sadece, bu süreç çok zor. Ablam ikizlerine tüp bebekle sahip oldu, düşünüyorum da ben onun o dönemde yasadıklarını hiç anlamamış hiç destek olamamışım..

Basa gelmeyince bilinmiyor Tabiki..benimde 5. Gunum bitecek bugun insallah..canım bende sıvı bı damla geliyo bazen jel kullanımından sonra..baskalarindada oluyomu merak ediyorum

Basa gelmeyince bilinmiyor Tabiki..benimde 5. Gunum bitecek bugun insallah..canım bende sıvı bı damla geliyo bazen jel kullanımından sonra..baskalarindada oluyomu merak ediyorum

Bende de su gibi akıntı oluyor, sonra kuru bir şekilde jel artığı da geliyor. Bence normal, kafana takma canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :(

Ya nebiliyim diyelim ki tutmadı acaba bu belirtisimi falan diye vesvese yapiorm sanırım

Vesvese seytandandir biliyorsun.sen ona aldanma RABBIME sigin.insALLAH iyi sonuc alirsin.

Canim insALLAH sende gonlu muradina erersin.ablan konusunda da fazla uzme kendini.essekten dusmeden analayamiyoruz malesef dusenin derdini.

Back
X