Canım gecen 0.01 demiştin şimdi 0,31 diosun aynı yerdemi yaptırdın iki testi
İlki devlet hastanesi acildi. 0,100'den küçük yazıyodu onda.
Bu özel hastane. 0,31
10'dan büyük olması gerekmiyomu pozitif için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gecen 0.01 demiştin şimdi 0,31 diosun aynı yerdemi yaptırdın iki testi
Mira az önce aradım hemsireyi benim gunum yarın ama bı arkadasıma Dr bey 10.gun erken olur demiş dedim yarın erkeni olur diye sordum hayır dedi..bugun yaptırımımı dedim deger düşük çıkabilir bugun dedi...ben napsam esime diorum bugun yaptırımımı diye.sakin bi hayatımız var var bozma şimdi falan diyo tıbba yorum yapma diyo..nedensin
Sonucum negatif çıktı.. 0,31 değerim. Demek ki henüz zamanı değilmiş.. Çok üzgünüm çokkk......
Canım gecen 0.01 demiştin şimdi 0,31 diosun aynı yerdemi yaptırdın iki
Canim turgut bey ne dediyse ben onu yazdim yorum katmadan.yaptirmak istiyorsan yaptir ama sonucu turgut beye bildir
Bugun duruşum dimi mira sabredeyim bı gun daha
Bu özel hastane. 0,31
Bu özel hastane. 0,31
Canım Allah bilir kim bilir senin icin ne düşündüğü vardır ,belki şimdi ağla ama belki suan olmaması ılerde kötü olacak bişeyin önüne bile gecmis olabilir böyle inan baska türlü dayanılmaz çünkü..bak düşük yapanları gözünün önüne getir ne kadar acı..bu bebeğin bu zamanda olmaması gerekiyormuş demekki. İllerdeki aylarda bisey olsa daha acı cekmezmiydin dimi...bak benim gunum de yarın..belki yarın hakkımda hayırlıysa olacak degilse olmuycak..Tabiki olursa sevincem ama olmazsa üzülcemm lutfen sende metaneti ol ki yarın bana iyi de olsa sonucum kötüde olsa bı kac cümle yaz olurmu birbirimize destek olmak icin günlerce yazdık paylaştık en önemlisi dualastik..hiç tanımasakta Rabbim dualarımıza yerleştirdi birbirimizi..hadi bı abdest al şükür namazi kıl ve herseye yeniden başlayabilecek sağlam bı adım at..kulum isyan etmedi böyle bı durumda bile şükür etti desin Rabb'imiz ..er gec herkesin mükafatını verecektir.. Dua ile.. Kardesim
Teşekkür ederim.. Annem arıyor kardeşim arıyorr sonuç ne diye sormaya, telefonları açmak istemiyorum.. Eşime dedim sen söyle.. Üzülme falan diycekler biliyorum. Üzülmemek mümkün mü? Onca zorlukla o kadar para dök zar zor.. Git gel, iğneler ilaçlar, kontroller, O kadar heyecanlı bekleme süreci.. Hayaller... Offf. Hepsi gitti. Konuşmak istemiyorum hiçkimseyle.. Sizlerde paylaşıyorum. En iyi siz anlarsınız beni.. Allahım isyan etmiyorum sen bilirsin en iyisini.. Şükür yine halimize, ama nooluurr bi ufacık bebişimiz olsa bizim de.. Sarıp koklasakk, kucaklasakk.. Offf. boğazım düğümleniyor.. Hayırlısı buymuş demek ki.. Devam edicez.. Yazık yaa eşim de diyoo gece gündüz çalışırım yine deneriz falan diyoo canım... Sen üzülme yeter ki diyoo.. Neyse... Allahıma çok şükür yine.. Kısmet değilmiş..
Nefes inş sen güzel sonuç alırsın da sana seviniriz canım ya...
Teşekkür ederim.. Annem arıyor kardeşim arıyorr sonuç ne diye sormaya, telefonları açmak istemiyorum.. Eşime dedim sen söyle.. Üzülme falan diycekler biliyorum. Üzülmemek mümkün mü? Onca zorlukla o kadar para dök zar zor.. Git gel, iğneler ilaçlar, kontroller, O kadar heyecanlı bekleme süreci.. Hayaller... Offf. Hepsi gitti. Konuşmak istemiyorum hiçkimseyle.. Sizlerde paylaşıyorum. En iyi siz anlarsınız beni.. Allahım isyan etmiyorum sen bilirsin en iyisini.. Şükür yine halimize, ama nooluurr bi ufacık bebişimiz olsa bizim de.. Sarıp koklasakk, kucaklasakk.. Offf. boğazım düğümleniyor.. Hayırlısı buymuş demek ki.. Devam edicez.. Yazık yaa eşim de diyoo gece gündüz çalışırım yine deneriz falan diyoo canım... Sen üzülme yeter ki diyoo.. Neyse... Allahıma çok şükür yine.. Kısmet değilmiş..
Nefes inş sen güzel sonuç alırsın da sana seviniriz canım ya...
Canim RABBIM sana guc kuvvet,esinede hayirli,bereketli,bol kazanc versin insALLAH.dilerim EL HALIK olan RABBIM diger tedavine kadar kendiliginden bi gebelik nasip eder.YA RAB kulumun kuluma ettigi duayi kabul ederim diyorsun,birbirimize yaptigimiz dualarimizi kabul eyle
Kızlar doktordan geldim yumoşlar iyi fakat geçen tedavimde benim embriyolarda sıkıntı olmuş bir nevi şekil bozukluğu gibi bu kez de bölünürken istenilen şekle gelmezse PGT ye gidecekler hakkımızda hayırlısı olsun
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.1 saat once hastaneyi aradim randevu icin hemsire hanimlar size donecek dendi hala bekliyorum ne stres bu hic bitmiyo
Kızlar doktordan geldim yumoşlar iyi fakat geçen tedavimde benim embriyolarda sıkıntı olmuş bir nevi şekil bozukluğu gibi bu kez de bölünürken istenilen şekle gelmezse PGT ye gidecekler hakkımızda hayırlısı olsun
Canım neden aradın ki neden stres oluyorsun
Cumadan beri bekliyorum arayip ultraeon icin randevu verecekler diye aramadilar dayanamadim ben aradim.
Allah yardımcımız olsun.İnşallah olumlu sonuçlanır tedavileriniz.Acıbademe gidiyorsunuz sanırım.Benim görümcemde bugün gitti tedaviye başlıyorlarmış.İğneleri almışlar.İnşallah hepinizin tüpleri sağlam olur :))) Ben de Turgut Beye muayene oldum.Daha yolun başında sayılırım ama.İnşallah çok beklemeyiz.Hayırlısı olsun hakkımızda
Verdilermi canım..sen bekleme direk Turgut beyi arasana hatta..stres yapma kendine..Ya en stresli zamani atlattin bosverrr:)) yarın icin dua et cnm heycanlanmaya başlıyorum