Maalesef üzgünüm guzel haber veremedim.
Geçmiş olsun canim Rabbim karşılama kolayligi versin ins bende cumartesi ayni sonucu aldim demekki imtihanimiz bitmemiş daha olsun durmak yok yilmak yok ümitsizlik yok ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulme dicem bende uzulecm yarm saate kesin insan bi iki gun uzuluyo sonra geciyo yeni umutlar basliyo ben esime bile demedim o yarin biliyo bide o bu sitresi yasamasin degerin dusukmi cikti
Canim senin sonuç ne oldu?????
Kzlar negatif doktor erken yaptirmisin dedi 3gun sonra tekrar bakalim dedi varmi oyle olan ya
Kzlar negatif doktor erken yaptirmisin dedi 3gun sonra tekrar bakalim dedi varmi oyle olan ya
Kaçıncı gun yaptırdın ki canım ben 10 . Gun umdu bügü n
Valla transferi saymazsak 8gun benimde emriyom 4gun falandi disarda neden erken dedi doktor uzuleyim mi sevineyim mi yok ya olmadi
Ne desem bos biliyorum.insALLAH sonraki tedavinde hayirli haberlerini aliriz.
Canim ben 10. Gun yaptirdim ona ragmen dr kizdi neden erken yaptirdilar size diye kaldi k sen 8. Gun yaptirmissin.10. Gun 40, 12.gun 73,14.gun 276 cikti degerlerimiz. Haftaya persembeye randevumuz var insALLAH bebegimi yada bebislerimi gorecegim,kalp atiislarini da dinleriz dedi dr.dua edin lutfen
Umut oldunuz canm ya insallah cumaya kadar beklcz bide
Üzülme diyemiyoz ama yanlız olmadığını bil
Yorulmak yok
Tüm tecrübeler ile topa devam
Gücün bitince biz güç olucak Size
Umut bitince umut olucaz
Hep beraber güzel günlerimiz olucak
Belki yıllar sonra gülerek
Çaylarımızla bu günleri
Yüz yüze konuşucaz
Önce kendinize sonra eşinize güvenin
Allahım bizleri yeterki böyle sınasın
Başka başka büyük dertler
Vermesin
Bize yol göstersin
Sizi seviyoruz
Yanınızdayız ve dualarımızdasınız
İlk denememizdi..morfolojisi %2 bendede rezerv az sanırım ama gözle görünür bı sorun yoktu ..4 yumurta toplanmıştı 2 si dollenmisti ve 1. Kalite demişti doktor..
Ben de 10.günde yapmıştı negatifti, 12.günde yine negatif çıktı. Ama başka arkadaşlar var sonradan pozitife dönen canım. Kısmet. Bekle bakalım sonraki günleri inş iyi olur canım..
Kizlar ben baya erken yapmisim ya ben ilk gunu sayardm onu saymayinca 7gun oluyo aslinda 6bile olur sabh 8bucukta verdm test ya sanki ordalar pit pit ediyolar kzlar benim atesim var3,4gundur 37 38ilactanmi ellerim yaniyo vucudm sck
InsaALLAH hayirli haber alirsin
Simdi kizin biri baska konuda yazmis 7gunu kanda 0cikmis 10gun 100kusur ikiz oldugu halde erken cikmamis esin diyo 3gundemi cikcak ama ben umudumu kaybetmicem