Bende bir
tüp bebek vakası olarak yazınızı okumuşken yazayım dedim.
Benimde 3 tüp bebek denemesi geçti başımdan Almanya'da yaşıyorum ve tüp bebek için istanbula gidip geldik derken hala cocuk sahıbı olamadım aslında olacaktım ama kaybettim

bende hiç tedavıye başlamadan once hep okurdum burayı nasıl Bişey bu tedavi işte okuduğumda 5-6deneyen oldugunu görurdum yuh ne kadar cokmus nasıl dayanmış boyle bişeye dıyordum kendı kendıme banada aynısı olursa dıye hep kendı kendıme yakınıyordum ama hersey cok hızlı gecıyor ve sonuca erısıyoruz acısıyla,tatlısıyla derken bakın ben 3.denedım ve düşürdüm.dıger başlıkların cogunda benımde hikayem var.
1.si hiç tutmamıstı tazeydi
2.si ise tuttu ve 3 haftalıkken kimyasal gebelikle sona erdi.
3.sü ise tuttu ve tekrar kimyasal gebelikle 1 aylığa yaklaşmışken düştü
Böylelikle işte bidahaki tedavıye başlamak ıcın kendımı dinliyor,vücudumu dinlendiriyorum.aslında tedaviye başlamadan once kımyasal gebelıgı okumuştum nasıl bısey fılan derken basıma geldi 3.tedavıye başladığımda cok ama cok korkuyordum ama başıma tekrar geldi ınanırmısınız kötü bişeyi çağırırsan gelir derlerya aynen oyle..
Şimdi ise Almanya'da başlıcam tekrar tedavıye git-gel işte Bişey olunca kımseye laf anlatamamak cok yorucu onun ıcın burda yapmaya karar verdim en azından herseyım kontrol altında olur dıye inşallah 7.-8. Ay gbi tedavıye başlamak ıstıyorum herseyın hayırlısı.
Benden tavsıye size hic bir sey için kaptırmayın kendınızı ne var ne yok dıye tabiki insann çooooookkk hayallar kuruyor bılıyorum ben sabah aksam benım yanımda olacagını emzırecegımı düşünüyordum hep ama olmadı

. Onun ıcın hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..!
En güzel dualar ve dilekler sizinle olsun inşallah..o guzel haberı alıp kavuşursunuz yavrularınıza:)