Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Hayırlısı olsun canım Rabbim ne derse o bu işler 3. 5. güne bakmıyor ben iki defa 5. gün transferi oldum ama negatif bu kez 3. gün denediler inşallah vakti saati gelmiştir yeterki Rabbim ol desin bol bol dua et

inşallah hayırlısı olur.. dilimden dua eksik olmuyor..
sen pazartesi mi test yapacaksın..

doktorum aradı, embriyolar iyi durumda cumaya kdr bekleyip 5. gün transferi yapmak istiyorum dedi. tek embriyo koyacağından o da gerildi biraz sanırım olumsuz sonuçlanırsa diye.. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..

Rabbim hayırlısını versin inşallah..

Canim banada tek transfer edcegini soylemisti turgut bey transfer gunu gittigimde iki tane transfer edildi.hakkimizda hayirlisi kucaklarimiz bos kalmasinda tek cift farkeder mi

Hayırlısı olsun canım Rabbim ne derse o bu işler 3. 5. güne bakmıyor ben iki defa 5. gün transferi oldum ama negatif bu kez 3. gün denediler inşallah vakti saati gelmiştir yeterki Rabbim ol desin bol bol dua et

Bugun dr kontrolumuz vardi kalp atisi icin gitmistik bebegimin biri cok saglikli hem kalp atislarini gorduk hem de sesini duyduk RABBIME sukurler olsun ki ama diger bebegin kalp atisi yok dedi dr 15 gun sonra tekrar gidecegiz RABBIM hakkimizda hayirlisini ver

Bugun dr kontrolumuz vardi kalp atisi icin gitmistik bebegimin biri cok saglikli hem kalp atislarini gorduk hem de sesini duyduk RABBIME sukurler olsun ki ama diger bebegin kalp atisi yok dedi dr 15 gun sonra tekrar gidecegiz RABBIM hakkimizda hayirlisini ver

İnsallah hayırlısıysa duyarsınız kalp Atışlarını

sonucu aldık :)
çok şükür bin şükür şimdi başka bir yol göründü bize.....
12.günüm bugün biliyorsunuz
test sonucu 195 :))))
cumartesi tekrarlıyacağız...
pamuk tarlasında gibiyim şuan yere basmıyor ayaklarım
kelimelerle ifade etmek zor hislerimi....

hayırlı olsun cyslcg allah sag salim kucagına almayı nasip etsin sizde sorun neydi özel degilse?

Bende bir tüp bebek vakası olarak yazınızı okumuşken yazayım dedim.
Benimde 3 tüp bebek denemesi geçti başımdan Almanya'da yaşıyorum ve tüp bebek için istanbula gidip geldik derken hala cocuk sahıbı olamadım aslında olacaktım ama kaybettim:(bende hiç tedavıye başlamadan once hep okurdum burayı nasıl Bişey bu tedavi işte okuduğumda 5-6deneyen oldugunu görurdum yuh ne kadar cokmus nasıl dayanmış boyle bişeye dıyordum kendı kendıme banada aynısı olursa dıye hep kendı kendıme yakınıyordum ama hersey cok hızlı gecıyor ve sonuca erısıyoruz acısıyla,tatlısıyla derken bakın ben 3.denedım ve düşürdüm.dıger başlıkların cogunda benımde hikayem var.
1.si hiç tutmamıstı tazeydi
2.si ise tuttu ve 3 haftalıkken kimyasal gebelikle sona erdi.
3.sü ise tuttu ve tekrar kimyasal gebelikle 1 aylığa yaklaşmışken düştü:(

Böylelikle işte bidahaki tedavıye başlamak ıcın kendımı dinliyor,vücudumu dinlendiriyorum.aslında tedaviye başlamadan once kımyasal gebelıgı okumuştum nasıl bısey fılan derken basıma geldi 3.tedavıye başladığımda cok ama cok korkuyordum ama başıma tekrar geldi ınanırmısınız kötü bişeyi çağırırsan gelir derlerya aynen oyle..
Şimdi ise Almanya'da başlıcam tekrar tedavıye git-gel işte Bişey olunca kımseye laf anlatamamak cok yorucu onun ıcın burda yapmaya karar verdim en azından herseyım kontrol altında olur dıye inşallah 7.-8. Ay gbi tedavıye başlamak ıstıyorum herseyın hayırlısı.

Benden tavsıye size hic bir sey için kaptırmayın kendınızı ne var ne yok dıye tabiki insann çooooookkk hayallar kuruyor bılıyorum ben sabah aksam benım yanımda olacagını emzırecegımı düşünüyordum hep ama olmadı :(. Onun ıcın hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..!

En güzel dualar ve dilekler sizinle olsun inşallah..o guzel haberı alıp kavuşursunuz yavrularınıza:)

yazını okudum ve gerçekten çok üzüldüm inşallah ama inşallah bu kez olur hiç beklmediğin anda gelir sana bende tüp bebek tedavime başlıyacaktım rahim duvarı kalınmış onu düzeltiler 2 ay sonra tekrar gidip kontrol olucam beklemek gerçekten çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun

Merhaba kızlar bugün transferimin 1. Günü 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyomu aldim geldim dün 14:40 da gobusume geldiler inşallah bende hayirli haberler veririm

Benım de 1 subat transfer! Aynı zamanlarda alacağız haberleri inşallah!
Hayırlısı olsun arkadaşım.

HERKESE SELAM
Kızlar banada bugün 2 tane kuzucuklarımı bedenime koydular.20 şubat test tarihim herkes ve benim için hayırlısı olsun..allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın

HERKESE SELAM
Kızlar banada bugün 2 tane kuzucuklarımı bedenime koydular.20 şubat test tarihim herkes ve benim için hayırlısı olsun..allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın

Benim transferim de dün yapıldı. 17 Şubat test gunüm.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

yazını okudum ve gerçekten çok üzüldüm inşallah ama inşallah bu kez olur hiç beklmediğin anda gelir sana bende tüp bebek tedavime başlıyacaktım rahim duvarı kalınmış onu düzeltiler 2 ay sonra tekrar gidip kontrol olucam beklemek gerçekten çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun

Tşk inşallah bidahaki sefere kavuşacağız hep beraber seninde hakkındA hayırlısı olsun canjm ilk tedavinde hamile kalırsın umarım:)

Tedaviye baslayan ve transferi yapilan tum arkadaslarin aldiklari sonuclar yuzlerinde beliren tebessumlerle son bulsun insaALLAH

Back
X