Pazartesi gúnú tahlil gúnúmúz bizimde
canım, benden bir kaç gün önce allah sizi sevindirir inşallah sonra sırayla bizleri ne olur önemli gördüğünüz gelişmeler olursa paylaşın bizimle olur mu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım, ben ne olursa olsun doktorların bizden daha iyi tercihler yaptığına inanıyorum.Senin içinde beklemesi uygunmuş demekki....
Belirtiler mevzusuna gelince bugün 4.günüm deli gibi idrar yolları yanmam var ilaç da içemediğim için kendimi dinleyemiyorum bile acıdan ağrıdanbeklemelerdeyim ama her önemli noktayı paylaşmak için burdayım :)))) sevgilerimle
gecmis olsun canim, bol su ic diyecegim ama iciyorsundur eminim... paylasimlarini bekliyoruz:)
Benimde 4 ocak 2011 di ilk transferimm minisimi almistim ogunn:)) blast embriyoydu zeynosta
7 gun dayanamayip idrar testi yaptim cikti 8 gunde kanda baktirdim inlshh herkes guzel sonuclari alir
Bende ikinciye karar verdim sanirim onumuzdeki ay basliycam tedaviye inlsh kizima bi kardes gelir
8 yil bekledim bi çocuğum olsun ikinciyi yapmam diyodum ama simdi kizima bi kardes cok istiyorum hayatta bi kardesi olsun inlsh bende ikinci tedavimde guzel sonuc alirim
Buarada nekadar oldu tedavi ilac tum masraflar
guzel haberler ver insallahhh
canım, benden bir kaç gün önce allah sizi sevindirir inşallah sonra sırayla bizleri ne olur önemli gördüğünüz gelişmeler olursa paylaşın bizimle olur mu :)
Ne guZel baslık 😊 benim de transferim bugun oldu, 1 saat yatıp eve geldim. Ohss oldugum için dondurulmustu bebeklerim. Çözüldüler ve 5.gun blastokist transferı oldu. 15 gun sonra test yapacakmısım, nasıl gececek zaman bilmiyorum 😢😢
Kim ne derse desin 2gun hic kalkmadan yatacaksin telden yada tabletten buraya dadanacaksin![]()
Kim ne derse desin 2gun hic kalkmadan yatacaksin telden yada tabletten buraya dadanacaksin![]()
Bende bir tüp bebek vakası olarak yazınızı okumuşken yazayım dedim.
Benimde 3 tüp bebek denemesi geçti başımdan Almanya'da yaşıyorum ve tüp bebek için istanbula gidip geldik derken hala cocuk sahıbı olamadım aslında olacaktım ama kaybettimbende hiç tedavıye başlamadan once hep okurdum burayı nasıl Bişey bu tedavi işte okuduğumda 5-6deneyen oldugunu görurdum yuh ne kadar cokmus nasıl dayanmış boyle bişeye dıyordum kendı kendıme banada aynısı olursa dıye hep kendı kendıme yakınıyordum ama hersey cok hızlı gecıyor ve sonuca erısıyoruz acısıyla,tatlısıyla derken bakın ben 3.denedım ve düşürdüm.dıger başlıkların cogunda benımde hikayem var.
1.si hiç tutmamıstı tazeydi
2.si ise tuttu ve 3 haftalıkken kimyasal gebelikle sona erdi.
3.sü ise tuttu ve tekrar kimyasal gebelikle 1 aylığa yaklaşmışken düştü
Böylelikle işte bidahaki tedavıye başlamak ıcın kendımı dinliyor,vücudumu dinlendiriyorum.aslında tedaviye başlamadan once kımyasal gebelıgı okumuştum nasıl bısey fılan derken basıma geldi 3.tedavıye başladığımda cok ama cok korkuyordum ama başıma tekrar geldi ınanırmısınız kötü bişeyi çağırırsan gelir derlerya aynen oyle..
Şimdi ise Almanya'da başlıcam tekrar tedavıye git-gel işte Bişey olunca kımseye laf anlatamamak cok yorucu onun ıcın burda yapmaya karar verdim en azından herseyım kontrol altında olur dıye inşallah 7.-8. Ay gbi tedavıye başlamak ıstıyorum herseyın hayırlısı.
Benden tavsıye size hic bir sey için kaptırmayın kendınızı ne var ne yok dıye tabiki insann çooooookkk hayallar kuruyor bılıyorum ben sabah aksam benım yanımda olacagını emzırecegımı düşünüyordum hep ama olmadı. Onun ıcın hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..!
En güzel dualar ve dilekler sizinle olsun inşallah..o guzel haberı alıp kavuşursunuz yavrularınıza:)
Ne guZel baslık 😊 benim de transferim bugun oldu, 1 saat yatıp eve geldim. Ohss oldugum için dondurulmustu bebeklerim. Çözüldüler ve 5.gun blastokist transferı oldu. 15 gun sonra test yapacakmısım, nasıl gececek zaman bilmiyorum 😢😢
Slm arkadaslar benimde 28 aralikta 5.gün embriyosu yerlestirildi 3 tane b sinifi kalitede allah izin verirse pazartesi test günüm insallah allahim hepimizin gonlundekini verir insallah hepimizin yüzünü güldürsün allah hayirlisini nasip etsin bol dua edelim arkadaslar
Zeynep sanırım kızının adı ...Allah uzun ömür versin öncelikle. Kardeş içinde tedavi inşallah istediğin gibi bir kere de olumlu sonuçlanır....
Masraflar konusunda sanırım değişik bir çok seçenek var benimki yaklaşık 6000 civarı tutturapor filan yok ama benim tedavimde...
Slm arkadaslar benimde 28 aralikta 5.gün embriyosu yerlestirildi 3 tane b sinifi kalitede allah izin verirse pazartesi test günüm insallah allahim hepimizin gonlundekini verir insallah hepimizin yüzünü güldürsün allah hayirlisini nasip etsin bol dua edelim arkadaslar
Telefon dan girdiğim icin alintiyla cevap yazamıyorum malesef
Ben 34 yasindayim ilk tedavim 2006 yilinda oldu 2003 yılının mart ayinda evlendim evlendikten 6 ay sonra hamile kaldim kimyasal gebelik mis hic aklima tup bebek yapacağım falan gelmemişti 3 yil bekledim tup bebek icin testler falan bende bi sorun cikmadi esimin Sperm sayisi 5 milyon civari hareket yuzde 5 morfoloji 0 cikti hemen tup bebek dendi avrupa safak hastanesinde yaptırdım hersey süperdi 3 blast embriyo kondu dr cok umutluydu malesef test gunum gelmeden hastalandim(
10 gun boyunca yatmistim hic is yapmadım annem sağolsun bakti
Ikinci tedavim 2010 aralık ta yine ayni merkez 2 blast busefer hic kasmadim bide rapor cikardim rahattim maddî olarakta tutmazsa ucuncuyi hemen yapicam diye sartladim ilk gun yattim rahimde akn dolasimi icin bu sefer yatmadim iste yapmadım ama ananas dediler kabak cekirdegi falan onlardan yedim tabi:))
Burasi bana ilac gibiyim geldi tum topikleri okudum baktim herkes idrar testi yapiyo 7 gun yaptim iki cizgi 8 gun kanda 118 derk3n ikizdi teki kayboldu erken dogum 8 aylik ama cok sukur kizim geldi
Simdi ikinci bi yavrum olsun canyoldasi olurlar diyorum
Yine ayni merkezi düşünüyorum
Tek tedirginligim ilk tedavide 18 yumurta 13 dollenen vardi yas 26
Ikinci yas 30 6 yumurta 2 dollenen
Simdi yas 34 n3 olur hic bilmiyorum
Cok uzattimm ama cok heyecanlı yim
Kizim 28 aylik daha kucuk ama büyümesini beklersem busefer yasim geçecek bakalim nasil olucak