Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Slm arkadaslar benimde 28 aralikta 5.gün embriyosu yerlestirildi 3 tane b sinifi kalitede allah izin verirse pazartesi test günüm insallah allahim hepimizin gonlundekini verir insallah hepimizin yüzünü güldürsün allah hayirlisini nasip etsin bol dua edelim arkadaslar

CAnım sen yurtdışında mısın?

Yol arkadaşım, peki senin tedavin nasıl seyir etti biraz bilgi verebilirmisin? Bir mi iki mi transfer edildi...ve dondurulmuşlarmıydı? :38:

benim baya mesaketli bir tedavim oldu toplamamda8 yumurtam toplandı 6 tanesi işlem gördü ertesi güne sadece iki tanesi kaldı ama iyi gelmiş ikiside... ben transferden bir gün önce arılarla hastaneye ağlayarak attım kendimi karnım şişti idrara sıkıştığım an ağrım arttı yatırdılar hemen merkeze serumlar ilaçlar su iç dediler belkide böyle giderse yarın transfer olmaya bilir dediler çok üzüldüm tüm gece hiç uyumadım serum elimde wc git su iç sabah karnım indi ağrılarım geçti prof. geldi o senin karnın geçmiş seni taburcu edelim bugun dedi ben sandım eve git ama benim transferim var dedim hepsi bana güldü :) tamam canım bebeğini veririz öyle gidersin dediler o gün aldım ve geldim diğer yumurtam için gelişirse arayacaklardı haber gelmedi. yani hiç donmadan bir yumurtam var o da bende annesinde :)

Yol arkadaşım, peki senin tedavin nasıl seyir etti biraz bilgi verebilirmisin? Bir mi iki mi transfer edildi...ve dondurulmuşlarmıydı? :38:

benim baya mesaketli bir tedavim oldu toplamamda8 yumurtam toplandı 6 tanesi işlem gördü ertesi güne sadece iki tanesi kaldı ama iyi gelmiş ikiside... ben transferden bir gün önce arılarla hastaneye ağlayarak attım kendimi karnım şişti idrara sıkıştığım an ağrım arttı yatırdılar hemen merkeze serumlar ilaçlar su iç dediler belkide böyle giderse yarın transfer olmaya bilir dediler çok üzüldüm tüm gece hiç uyumadım serum elimde wc git su iç sabah karnım indi ağrılarım geçti prof. geldi o senin karnın geçmiş seni taburcu edelim bugun dedi ben sandım eve git ama benim transferim var dedim hepsi bana güldü :) tamam canım bebeğini veririz öyle gidersin dediler o gün aldım ve geldim diğer yumurtam için gelişirse arayacaklardı haber gelmedi. yani hiç donmadan bir yumurtam var o da bende annesinde :)

Telefon dan girdiğim icin alintiyla cevap yazamıyorum malesef
Ben 34 yasindayim ilk tedavim 2006 yilinda oldu 2003 yılının mart ayinda evlendim evlendikten 6 ay sonra hamile kaldim kimyasal gebelik mis hic aklima tup bebek yapacağım falan gelmemişti 3 yil bekledim tup bebek icin testler falan bende bi sorun cikmadi esimin Sperm sayisi 5 milyon civari hareket yuzde 5 morfoloji 0 cikti hemen tup bebek dendi avrupa safak hastanesinde yaptırdım hersey süperdi 3 blast embriyo kondu dr cok umutluydu malesef test gunum gelmeden hastalandim:((
10 gun boyunca yatmistim hic is yapmadım annem sağolsun bakti
Ikinci tedavim 2010 aralık ta yine ayni merkez 2 blast busefer hic kasmadim bide rapor cikardim rahattim maddî olarakta tutmazsa ucuncuyi hemen yapicam diye sartladim ilk gun yattim rahimde akn dolasimi icin bu sefer yatmadim iste yapmadım ama ananas dediler kabak cekirdegi falan onlardan yedim tabi:))
Burasi bana ilac gibiyim geldi tum topikleri okudum baktim herkes idrar testi yapiyo 7 gun yaptim iki cizgi 8 gun kanda 118 derk3n ikizdi teki kayboldu erken dogum 8 aylik ama cok sukur kizim geldi
Simdi ikinci bi yavrum olsun canyoldasi olurlar diyorum
Yine ayni merkezi düşünüyorum
Tek tedirginligim ilk tedavide 18 yumurta 13 dollenen vardi yas 26
Ikinci yas 30 6 yumurta 2 dollenen
Simdi yas 34 n3 olur hic bilmiyorum
Cok uzattimm ama cok heyecanlı yim
Kizim 28 aylik daha kucuk ama büyümesini beklersem busefer yasim geçecek bakalim nasil olucak
Canım seninle hikayemiz benziyor benim ilk tüp bebek denememden bir oğlum var şimdi 30 aylık sonra onun dondurulmuşlarını denedim negatif sonra tekrar bir tedavi oldum yine negatif şimdi 3. ye başladım uzun protokol ayın 29'unda lucrin iğne başladım adet olunca gidicem ve asıl tedavi başlayacak yaşım 34 ama ben oğluma hamile kaldığımda 31 yaşımdaydım (2010) yumurta sayım 14 dü bu yıl ekim ayında toplanan yumurtam yine 14 dü.

kasıyor bugün üç kere gitmiş resmen ya :) bu arada bende ateş basmamı oluyor arada geliyor gidiyor sıcak birde göğüslerim buyudu resmen ve ağrıyor çok ıyı bir şey mi ki acaba :)

Yalnız olmadığımı bilmek ne kadar güzel :))) benden daha önce kuzularının yolda olduğunu öğrenirsin sende inşallah....gün be gün gir birşeyler karala lütfen beraber atalım adımları insan daha güçlü hissediyor kendini :) sevgilerimle...

Yalniz degilsin tabi canim bizler variz =) insallah hepimiz mutlu guzel haberler aliriz =) belirtilerin var mi hic? Herkes gögüs hassasiyetinden bahsediyo benimkilerde tik yok tutmadimi acaba? =( sadece bel agrim oluyo arada özellikle cok ayakta kalirsam bi de adet olcakmisim gibi bi his.. Benim gibi olupta pozitifi gören var mi acaba..

kasıyor bugün üç kere gitmiş resmen ya :) bu arada bende ateş basmamı oluyor arada geliyor gidiyor sıcak birde göğüslerim buyudu resmen ve ağrıyor çok ıyı bir şey mi ki acaba :)

Onceki yorumumda bende yazmistim anidengeliyor ates 5 10 dkka sonra gidiyor kullandigim igneler ilaclardan mi diye dusunmuyor degilim

CAnım kaçıncı günün bu gün?

Hımmmm ne güzel embriyo sınırın yok

benim bugün transferden sonra 10. günüm ayın 14 ünde test yapacağım inşallah :)

bende sıcak basması 5. ve 6. gülerde olmuştu şuan adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor göğüslerimde büyüdü gibi hissediyorum Birde bugün ilk defa ellerim birden titredi kan şekeri düşer ya öyle gibi ama aç değildim içim bir garip oldu bayılacak gibi ama çabuk geçti : ay ne ki bunlar sizlere de oluyor mu

sen iğne ilaç kullanıyormusun ben tek progestoron kullanıyorum fitil coraspirin ve folikasit başka ilacım yok

Progestan (igne olarak) bendede var 2 gun once bitti.elevit diye bi vitaminmineral destegi ilacim,estroferm,cronone jel vardi transferden oncede kullaniyordum transfer sonrasi da devam ediyorum.birde clexane diye gobekten yaptigim bir ignem var

Son düzenleme:
hayirli ugurlu olsun canim..ilerleyen gunlerde belirtilerini bekliyoruz..bebeisini saglicakla kucagina alacaksin insallah..sorum su olacak..cozunmeden sonra embryolarin kalitesinde bir degisiklik oldumu?

Canım benım 11 tane 3. Gun embriyom donduruldu. Hepsini çözdüler ve 5. Gun durumlarını degerlendirdiler. En iyi 2 tanesiyle transfer oldu. Kalanlardan 2 tane donduruldu yine. Diğerlerini begenmemişler. Çok sorgulamadım ben de, doktorum neyi uygun görüyorsa dogrudur diye düşünüyorum. Ben bu doktora gitmeden önce başka bşr prof'e gidiyordum. 2 tane 2 cmlik çikolata kistim oldugunu görmedi ya da söylemedi... Nedensiz infertilite dedi.. Yaklasık 1 yıl oyalanmış oldum :( neyse buna güveniyorum ve cok sükür kuyruguna geldim😊😊 allahım inşallah isteyen herkesi yavrusuna kavusturur

Yalniz degilsin tabi canim bizler variz =) insallah hepimiz mutlu guzel haberler aliriz =) belirtilerin var mi hic? Herkes gögüs hassasiyetinden bahsediyo benimkilerde tik yok tutmadimi acaba? =( sadece bel agrim oluyo arada özellikle cok ayakta kalirsam bi de adet olcakmisim gibi bi his.. Benim gibi olupta pozitifi gören var mi acaba..

Bana bi kagıt verdiler, koca koca " goguslerde dolgunluk tedavinin olumlu ya da olumsuz oldugunu gostermez" yazmıslar. Lütfen kafana boyle seyleri takma. Degistirebilecegin hiçbişey yok. Pozitif düşünmeye devam et sen 😊😊

Bana bi kagıt verdiler, koca koca " goguslerde dolgunluk tedavinin olumlu ya da olumsuz oldugunu gostermez" yazmıslar. Lütfen kafana boyle seyleri takma. Degistirebilecegin hiçbişey yok. Pozitif düşünmeye devam et sen 😊😊

Evet benim kagidimda da yaziyo ama herkes gögüs dolgunlugu ve acisindan bahsediyo isin kötüsü neden takildim bu konuya, ilk denememde tutmustu ve gercekten öyle olmustu simdi dondurulmus denedim ama tutmadi sanirim. Haklisin arkadasim sende beklemedisin galiba 😊 hayirli olsun insallah sonucuda cok guzel olur 😊Kacinci günün?

Evet benim kagidimda da yaziyo ama herkes gögüs dolgunlugu ve acisindan bahsediyo isin kötüsü neden takildim bu konuya, ilk denememde tutmustu ve gercekten öyle olmustu simdi dondurulmus denedim ama tutmadi sanirim. Haklisin arkadasim sende beklemedisin galiba 😊 hayirli olsun insallah sonucuda cok guzel olur 😊Kacinci günün?

Canim o kdr cok hormon aldik ve hala da almaya devam ediyoruz ben atesimi ve gogus agrilarimi ilaclara bagliyorum,belirti oldugunu dusunmuyorum.

Kizlar bide daraldiginiz zaman kenzul ars duasini okuyun inanin insan rahatliyor

Canim o kdr cok hormon aldik ve hala da almaya devam ediyoruz ben atesimi ve gogus agrilarimi ilaclara bagliyorum,belirti oldugunu dusunmuyorum.

Guzel belirtilerin var canim insallah sonucunda pozitif olur ve bebisine kavusursun 😊 insallah Allah hepimize kuzularimiza kavusmayi nasip eder..
Ilk denemenmiydi?

Back
X