Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Guzel belirtilerin var canim insallah sonucunda pozitif olur ve bebisine kavusursun 😊 insallah Allah hepimize kuzularimiza kavusmayi nasip eder..
Ilk denemenmiydi?

ALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin.evet ilk denemem canim,ya senin?

Son düzenleme:
ALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin.evet ilk denemem canim,ya senin?

Aminnnn. Benim ikinci canim ilk denememde tuttu ama kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum malesef. Simdi dondurulmuslarla 2. denemem ama sanki tutmadi gibi geliyo.. Nerede tedavi görüyosun canim?

Aminnnn. Benim ikinci canim ilk denememde tuttu ama kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum malesef. Simdi dondurulmuslarla 2. denemem ama sanki tutmadi gibi geliyo.. Nerede tedavi görüyosun canim?

Kotu seyler dusunme kenzul ars duasinin turkcesini oku insana ferahlik veiyor insallah bu sefer olumlu sonuc alirsin.kayseri acibadem

Kotu seyler dusunme kenzul ars duasinin turkcesini oku insana ferahlik veiyor insallah bu sefer olumlu sonuc alirsin.kayseri acibadem

Insallah canim hepimiz olumlu sonuclar aliriz hep dua ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

Kizlar benim göğüslerim sisti ama 12 gun civari normal sonmustu sanki o sislik
Ben hamile oldugumu gordugum ruyalardan anlamistim:)) hurma agaclarinin ustunde ucuyodum hayir olsun hurma agcids ailenin çoğalması anlamindaymis
Ve kasik agrisi bel agrisi yaşadım tipik adet belirtisi ama kasogimda garip bisey vardi orda bisey sıkışmış gibi kalkınca 1 2 saniye sonra aciliyo gibiydi

Kizlar benim göğüslerim sisti ama 12 gun civari normal sonmustu sanki o sislik
Ben hamile oldugumu gordugum ruyalardan anlamistim:)) hurma agaclarinin ustunde ucuyodum hayir olsun hurma agcids ailenin çoğalması anlamindaymis
Ve kasik agrisi bel agrisi yaşadım tipik adet belirtisi ama kasogimda garip bisey vardi orda bisey sıkışmış gibi kalkınca 1 2 saniye sonra aciliyo gibiydi

Bu sefer herhngi bi degisiklik oluyormu

Canım seninle hikayemiz benziyor benim ilk tüp bebek denememden bir oğlum var şimdi 30 aylık sonra onun dondurulmuşlarını denedim negatif sonra tekrar bir tedavi oldum yine negatif şimdi 3. ye başladım uzun protokol ayın 29'unda lucrin iğne başladım adet olunca gidicem ve asıl tedavi başlayacak yaşım 34 ama ben oğluma hamile kaldığımda 31 yaşımdaydım (2010) yumurta sayım 14 dü bu yıl ekim ayında toplanan yumurtam yine 14 dü.

Canimm hadi inslhh sen umut olursun bana
Aman yumurtan guzel cnm mslhh gonal f az ama kaliteli yumurta oluştu ruyo demişti dr sen hangi ilaclari kullandin

Cnm sende benimm
Pazartesi test gunun dimii ayy cok heycanli evde test falan yaptinmi yada yapicakmisin

Evet pazartesi test gunumuz.evde yapmayi dusunmuyorum acikcasi kanda daha kesin bi sonuc alirim diye.bide nedendir bilinmez ama duygularim notr ne heyecan var ne bise.dualarinizdan eksik etmeyin lutfen

Son düzenleme:
Evet pazartesi test gunumuz.evde yapmayi dusunmuyorum acikcasi kanda daha kesin bi sonuc alirim diye.bide nedendir bilinmez ama duygularim notr ne heyecan var ne bise

Aa hadi ben daha simdiden heyecanlandım ben duramam mutlaka yaparim biliyorum kendimi tabi yapmamak daha mantıklı canim :))
Aslında heycansiz olmak belki daha iyidir

Bende 11 yıllık evliyim ilk etapta cok yaptım sonradan birakmistim yapmayı ama
Tupten sonra egomu tatmin ettim resmen 5 tane yaptim sirf ikinci cizgiyi gormek icin halada sakliyorum inanirmisin

Aslinda iyi fikir :-) eger pozitif sonuc alirsam bende testlerden intikam almak icin boyle bisey yapabilirim :-):-):-)

Inlshhh pozitiff olurr tum kalbimle dua ediyorum ilk denemen dimi kac tane transfer ettiler 1 deniyo ama cogu dr 2 3 koyuyo

Sagol canim iyi dileklerin icin.evet ilk denememiz 2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi.sadece ben deil isteyen herkes olumlu sonuclar alsin insALLAH

iki erkek bir kız evlat doğurdum. Rabbim anneliği nasip etti. şimdi ikinci eşimin iki kızı da benim kızlarım oldu. ister öz olsun ister üvey ( ki kendi evlatlarımdan ayrı tutmam) evlat sevgisi paha biçilemez. Allah kimseyi çocuksuzlukla imtahan etmesin. (Amin) dualarım anne olmak isteyenlerle.....

Back
X