Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

iki erkek bir kız evlat doğurdum. Rabbim anneliği nasip etti. şimdi ikinci eşimin iki kızı da benim kızlarım oldu. ister öz olsun ister üvey ( ki kendi evlatlarımdan ayrı tutmam) evlat sevgisi paha biçilemez. Allah kimseyi çocuksuzlukla imtahan etmesin. (Amin) dualarım anne olmak isteyenlerle.....

Amin cnm rabbim bu duyguyu herkese tattirsin
Zaten olmadığını bilen bile sirf kendi pis egosu icinn hadii cocuk dogur diyenler yokmuu onlari bogmak istiyorumm

iki erkek bir kız evlat doğurdum. Rabbim anneliği nasip etti. şimdi ikinci eşimin iki kızı da benim kızlarım oldu. ister öz olsun ister üvey ( ki kendi evlatlarımdan ayrı tutmam) evlat sevgisi paha biçilemez. Allah kimseyi çocuksuzlukla imtahan etmesin. (Amin) dualarım anne olmak isteyenlerle.....

Amin canim. ALLAH sanada evlatlarininguzel gunlerini gormeyi nasip etsin insALLAH

Amin cnm rabbim bu duyguyu herkese tattirsin
Zaten olmadığını bilen bile sirf kendi pis egosu icinn hadii cocuk dogur diyenler yokmuu onlari bogmak istiyorumm

öyle diyenlerler de bence cahilliklerinden diyorlar. ne anneler gördüm evlatlarını yok sayan. kendi çocuklarını ayak bağı gören. Allah ın takdiriyle İnşallah hayırlı evlat sahibi olursunuz...

:)))
Neyseki doktorlar bu konuda bizi dusunuyolar tamam 4 5 tane konmasin ama 1 az
Ben bu tedavimde eger guzel 3 tane olursa 3 konması konusunda direticem xaten yas 34 3 tedavi 2 yasal hakkım

Biraz biri dusunuyorlar,biraz da kendilerini. Sonucta her olumlu sonuc kendilerine bi arti kazandiriyor

Buarada bizdede sperm sayisi hareketi Morfolojisi mlsff tirtt:))
Tüm testleri yapildi esimin dopplerden tut genetik hormon daha bicok sey hic bisey cikmadi irsi kisirlik teshisi kondu :(
Kendiliginden olmuyo ki olsun diye bi cabamizda calismamizda yok
Zeynepten once yok yumurtlama gunu takip et bacaklarini kaldir yarim saat yat :((sonra bekleki adet gunu gelsin yinee husran

Buarada bizdede sperm sayisi hareketi Morfolojisi mlsff tirtt:))
Tüm testleri yapildi esimin dopplerden tut genetik hormon daha bicok sey hic bisey cikmadi irsi kisirlik teshisi kondu :(
Kendiliginden olmuyo ki olsun diye bi cabamizda calismamizda yok
Zeynepten once yok yumurtlama gunu takip et bacaklarini kaldir yarim saat yat :((sonra bekleki adet gunu gelsin yinee husran

Senin gibi neselisi her eve lazim:-):-):-)

Bende 11 yıllık evliyim ilk etapta cok yaptım sonradan birakmistim yapmayı ama
Tupten sonra egomu tatmin ettim resmen 5 tane yaptim sirf ikinci cizgiyi gormek icin halada sakliyorum inanirmisin

Canım 5. sayfada sana yazmıştım sen yazdıkça kendimi buluyorum bende 8. gün hamile olduğumu öğrendim kanamam oldu kan verdim ve hemen koşup test aldım 8. gün,9. gün,10.gün, 11.gün hep yaptım sırf o çift çizgiyi görebilmek için

Canım 5. sayfada sana yazmıştım sen yazdıkça kendimi buluyorum bende 8. gün hamile olduğumu öğrendim kanamam oldu kan verdim ve hemen koşup test aldım 8. gün,9. gün,10.gün, 11.gün hep yaptım sırf o çift çizgiyi görebilmek için

kızlar ben dayanamayıp hastaneye geldım kan verdım bugun 11.gunum bırseyler bellı olmuştur dımı test gunum salıydı aslında...

kızlar ben dayanamayıp hastaneye geldım kan verdım bugun 11.gunum bırseyler bellı olmuştur dımı test gunum salıydı aslında...

Ayy hadi hayirlisi canim güzel haberlerini bekliyoruz :16: Test gününde yapsaydin daha iyi sonuc alirdin ama yinede 11. gün cok erken degil insallah bebisin simsiki tutunmustur yada bebislerinn :1:

Canım ben senin test günün yarın sanıyordum sen dondurulmuilarla mı denedin e daha test gününe 4 gün var ve bu değere göre de hamilesin

Canım ben senin test günün yarın sanıyordum sen dondurulmuilarla mı denedin e daha test gününe 4 gün var ve bu değere göre de hamilesin

cedrus burdamısın ya arıyom arıyom sonunda buldum MERABAAAAA KIZLAR BENDE KATILABİRİM DEMİ SİZEEE..

Back
X