Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

canım devam edicekmisin peki benim doktorum teste kadar şimdilik dedi,
birde ilk yapıldığında çok kötü yanma oluyor bende bu normal mi?

Canim zaten icinde 10 tane vardi Tahlilden bi gun once bitti ve artik kullanmayacakmisim.yaparken basliyordu bende yanma sonrasinda da devam ediyordu

Canim zaten icinde 10 tane vardi Tahlilden bi gun once bitti ve artik kullanmayacakmisim.yaparken basliyordu bende yanma sonrasinda da devam ediyordu

çok sağol canım cevapların için rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizi hiç ayırmasın inşallah.:16::16:

Yol arkadaşımız hoşgeldin aramıza sende
Ben istanbuldayım canım
Bizede sürekli istanbula gidin orda yaptırın dediler fakat ilk denmem kendi yaşadığım sehirde denemek istedim..şimdi transferim yapıldı bakalım bekliyoruz insallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz icin..

Bizede sürekli istanbula gidin orda yaptırın dediler fakat ilk denmem kendi yaşadığım sehirde denemek istedim..şimdi transferim yapıldı bakalım bekliyoruz insallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz icin..

Yerin onemi yok bence doktor iyi olsun yeter... Yavas yavaş kocaman aile oluyoruz :) benimde test günüm Persembe bugün 9.gunum :) eğer zamanı geldiyse allahım guldursun yuzumuzu

Yerin onemi yok bence doktor iyi olsun yeter... Yavas yavaş kocaman aile oluyoruz :) benimde test günüm Persembe bugün 9.gunum :) eğer zamanı geldiyse allahım guldursun yuzumuzu

Aminn insallah hayirla sonuclansin.Rabbim Muheymin isminle bizi koru gözet sıkıntı.arimizdan kurtar,dünyaya getirmek istediğimiz bebek bizim icin hayırlıysa sen kolaylık ver hayirsizsa El Mani isminle engel ol AMİN

Bugun biraz cabuk geçti neyse hiç bir belirtim yok bana göre allahım 12 gun 12 sene gibi nasıl geçer yahu.... Hadi kelebeklerim tutunun annenize sımsıkı tutunun bana Size cok ihtiyacım var...

Bugun biraz cabuk geçti neyse hiç bir belirtim yok bana göre allahım 12 gun 12 sene gibi nasıl geçer yahu.... Hadi kelebeklerim tutunun annenize sımsıkı tutunun bana Size cok ihtiyacım var...

inşallah bebişlerin seninlendir canım bende bekliyorum bakalım ama korkuyorum...

Arkadaşlarım bir sey soracağım şimdi idrar yolları enfeksiyonu yaptı ben crinone Jeli bıraktım ya dün Ãkşam ve bugün İğne mi oldum. Protestan 50mg
Ama kalçam çooook acıyor
Resmen beze gibi oldu birde içi
Bu progestonu vurulan herkeste bu oluyor mu?
Allah aşkına :(

Arkadaşlarım bir sey soracağım şimdi idrar yolları enfeksiyonu yaptı ben crinone Jeli bıraktım ya dün Ãkşam ve bugün İğne mi oldum. Protestan 50mg
Ama kalçam çooook acıyor
Resmen beze gibi oldu birde içi
Bu progestonu vurulan herkeste bu oluyor mu?
Allah aşkına :(

Jeli neden bıraktın progestan iğne vuruluyorum hafif acısı oluyo ama beze olmadı. İğnem 6tane o bitince jeli sabah aksam uygula dediler bana suan iğne varken jel günde 1 defa

Back
X