Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Jeli neden bıraktın progestan iğne vuruluyorum hafif acısı oluyo ama beze olmadı. İğnem 6tane o bitince jeli sabah aksam uygula dediler bana suan iğne varken jel günde 1 defa

Idrar yolları enfeksiyonu oldum ben ya :(0
Yan etkilerinden işte
Sabah akşam kullanıyordum
Şimdi iğneye geçtim sabah akşam
Canımmm

Idrar yolları enfeksiyonu oldum ben ya :(0
Yan etkilerinden işte
Sabah akşam kullanıyordum
Şimdi iğneye geçtim sabah akşam
Canımmm

Benimde 21 inde belli olcak hayirlisiyla aynı gunmusuz canim azra melekle

Son düzenleme:
çok sağol canım cevapların için rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizi hiç ayırmasın inşallah.:16::16:

Amin canim cumlemize

Canım testini acibademe mı gidip yaptırdın birde doktoruna falan senmi söyledin guzel haberi yoksa kendileri arayıp soruyorlarmi

Evet canim acibademde yaptirdim onlar biz arar bilgi veririz dediler ama annemler dayanamayinca biz onlardan once aradik

Miraaa ikiz olma ihtimali var mı peki nasıl anlıcakmışız :)

Canim tahlil sonuclarina gore bi tahminde bulunuyorlarmis ama net olarak bilgi vermeleri icin keseleri gormeyi beliyorlarmis...

Arkadaşlarım bir sey soracağım şimdi idrar yolları enfeksiyonu yaptı ben crinone Jeli bıraktım ya dün Ãkşam ve bugün İğne mi oldum. Protestan 50mg
Ama kalçam çooook acıyor
Resmen beze gibi oldu birde içi
Bu progestonu vurulan herkeste bu oluyor mu?
Allah aşkına :(

Canim bende 6 gun vurundum igneyi yanma oldu ama beze olmadi surekli ayni yere mi yaptiriyorsun

inşallah bunu duyunca rahatladım canım inşallah önce senin güzel haberini alırız ne zaman gidiyorsun teste canım...

Bende cok arastirdim belirti olayini ama herkes ayni sekilde yasamiyomus canim bi de asil hamilelik belirtileri 5. Haftadan sonra basliyomus o yuzden bosver takmayalim bunlari kafamiza sonucu alana kadar hamileyiz 😊
Benim test günüm 17 si canim insallah hepimize guzel haberler vermek nasip olur..

Mira38 cnm cok sevindim rabbim devamini getirsin inslhh degerin kat kat artsin inslhhh
Simdi kese kalp atisi bebeginin hareketlerini hissedene kadar hep bi heycan ki hicbitmiyo dogup kucağına almadan inanamiyosun:))
Benim 10 gun 387 çıkmıştı bhcg ikizdi ama biri mlsf yokoldu çok şükür biri geldi
Inslh ugurlu bi topik olurr burasi
Ilk bebek ikinci bebek sahibi olmak isteyen herkes kavuşur! !!

Mira38 cnm cok sevindim rabbim devamini getirsin inslhh degerin kat kat artsin inslhhh
Simdi kese kalp atisi bebeginin hareketlerini hissedene kadar hep bi heycan ki hicbitmiyo dogup kucağına almadan inanamiyosun:))
Benim 10 gun 387 çıkmıştı bhcg ikizdi ama biri mlsf yokoldu çok şükür biri geldi
Inslh ugurlu bi topik olurr burasi
Ilk bebek ikinci bebek sahibi olmak isteyen herkes kavuşur! !!

Sagol canim ALLAH razi olsun.valla haklisin once haberi alsam yeter diosun sonra insALLAH degerim katlar. Oda olursa keseyi gormek,sonra kalp atisi bu heyecan haberi almakla bitmicek galiba.RABBIM yardimcimiz olsun hepimizin

günaydın nasılsın bugün anneliğin ikinci gunü bebiş nasıl....

Iyiyim canim saol,haberi almadigimi dusunursek hicbi deisiklik yok.bebiste iyidir insALLAH. emaneti ALLAH'a o saklasin beklesin.yarin testi yenilicez.ondan da iyi haber alirsak,bide sizler pespese iyi haberlerle gelirseniz cok sukur dicem

Back
X