Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Yok ya ne alaka demi ama yanliz yapiodun ve onu ilaç olarak düşünüosun yani gusl gerektirecek neyi var anlamadım..ben transfer yapıldığı gun hastanede 1ssat yattım eve gelince duş aldım sonucta ameliyathande bı çok kisi görüyor seni falan :))) nebiliyim icim rahat etmedi

Ayın 3.unde gittimi inan bilmiorum canım ya

InsALLAH bi dahaki seferr karsilasiriz.

Kendi gunumu sizinkiler kadar sabirsizlikla beklemedim,sirayla gelsin insALLAH mujdeli haberler. :49::49::49: dolusun hadi

İnsallah canım amiin..merkezde görmüşumdur belki sehir disından bile gelen Okadar çok kisi vardiki..baslarda hiç sevmiyodum orda beklemeyi..sonra alıştım :)

İnsallah canım amiin..merkezde görmüşumdur belki sehir disından bile gelen Okadar çok kisi vardiki..baslarda hiç sevmiyodum orda beklemeyi..sonra alıştım :)

Ben ilk gittigimde sok oldum.ALLAHim ne kadar cok insan vardi oyle

Ben ilk gittigimde sok oldum.ALLAHim ne kadar cok insan vardi oyle

Ben Turgut beyle konuşmuştum basta ilgileneceksiniz dımı diye:)) o da sagolsun ilgilendi iyi davrandı ..fakat insan çokluğundan sanırım hep bı acelesi varmış gibi ydi sanada öyle geldimi

Ben Turgut beyle konuşmuştum basta ilgileneceksiniz dımı diye:)) o da sagolsun ilgilendi iyi davrandı ..fakat insan çokluğundan sanırım hep bı acelesi varmış gibi ydi sanada öyle geldimi

Ben yumos kontrolune gittigimde opuya girmis yaklasik 1 saat bekledik geldi muayne etti son durum hakkinda bilgi verdi.kusura bakmazsaniz ilaclari hemsire hanimlar anlatsin acil opuya girmem gerekiyor dedi

Yarin 2. B-hcg icin tekrar gidecegim insALLAH deger artmistir.eger deger artmis olursa turgut beyle gorusmekte istiyorum.heyecan hala devam anlayacaginiz hala dualariniza ihtiyacim var

Yarin 2. B-hcg icin tekrar gidecegim insALLAH deger artmistir.eger deger artmis olursa turgut beyle gorusmekte istiyorum.heyecan hala devam anlayacaginiz hala dualariniza ihtiyacim var
Ben toplu yapıyorum canım dualarıma sizlerinde alıyorum hep..oooo sen Turgut beyi arayıp sonucunu bildirmedinmi,senin yerinde olsam ilk onu arardim heralde

Back
X