ayın 21 tes günüm senin tes günün nezaman belirti varmı....
Benim de 20si arkadaşlarımmmm... Hayırlısı hepimize inşallahhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayın 21 tes günüm senin tes günün nezaman belirti varmı....
Sendemi gun sayıyorsun...insallah hayırlısı hepimiz icin
Evettttt... Heyecanlı bekleyiş... :):):) 20 si benim günüm cnm..
Evettttt... Heyecanlı bekleyiş... :):):) 20 si benim günüm cnm..
Benimkisinde 21 i :) bir günden farkederim acabaki
kızlar size birşey sormak istiyorum idrara gittiğimde benden beyaz birşeyler geliyor jelmi yapıyor acaba...
Jeli içime sıktıktan sonra çıkarınca , direkt atmayıp, içinde kaldı mı acaba diye paketine sıkan tek kişi ben miyim acaba :)
Transferlerinizden kac gun sonra yapmis olacaksiniz
7 sindeydi benim transfer canım... 19 u pazara denk geldiği için mi 20 si dediler acaba.. Sanki daha cumartesiden yapasım var yaaaaaaa
Jeli içime sıktıktan sonra çıkarınca , direkt atmayıp, içinde kaldı mı acaba diye paketine sıkan tek kişi ben miyim acaba :)
Az önce 2002 yılında tup bebek yaptıran bir arkimla konuştum..sakın kalkma. Ben 15 gun duş bile yapmadım Dio..sen nasil geçiremiştin 12 gunu..benim 2. Duşum .acibademin verdigi kağıtta alabilirsnz yaziyodu
7 sindeydi benim transfer canım... 19 u pazara denk geldiği için mi 20 si dediler acaba.. Sanki daha cumartesiden yapasım var yaaaaaaa
Bana verilen kağıtta da 3. gün ayakta ılık duş yapabilirsiniz yazıyor ama 7.günüm yarın yapıcam ben artık...
Bir de şu gün sayılırken transfer gününü mü 1 sayıyoruz yoksa bir sonraki günü mü :)
ya arkadaşlar yarın doktoru arayıp soracam bu ilaçlardanmı kaynaklanıyor bugunde aşırı uykum oluyor jel meselesine gelince ilk zamanlar bende yaptıktan sonra içinde kaldımı diye bende baktım ......
Azra insALLAH iyi haber bu
Transferden sonra 1 diyip basladim.transferim 3 u tahlili 13 u
Dediğim gibi transferin 7 si ise 17 şinde test yap
Kendi gunumu sizinkiler kadar sabirsizlikla beklemedim,sirayla gelsin insALLAH mujdeli haberler.dolusun hadi