- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
Kaçıncı gün embriyosu senin ki?
3. Gun embriyosu canim.senin ki kacinci gundu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosu senin ki?
Canim tebrik ederim,insALLAH degerin artarak devam eder.inan cok mutlu oldum.ALLAHim sana sonsuz hamdu senalar olsun,bizlere hayirli hamilelikler yasat ve saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip et.AMİN
Ne güzellll, çokkk sevindim... Allah tamamına erdirsin inşallahh hepp böylee güzel haberler alırsın... Allahıkm bizlere de göstersin bu güzel günleri inşallah... Sevinçten neler yaparım acaba diyorum.. İlk haberi aldığında naptınn çok merak ediyorum...
Mira en başından beri ne günler geçirdik burda demi teşekkür ederim inşallah devam eder bu güzellikler
Inşallah allahım hepimize yaşatır uygun gördüğünde.....
RABBIM hamislere hayirli gecen hamilelikler ve bebislerini saglikla kucagina almayi,hayirli haber almayi bekleyen arkadaslara da bekledikleri haberi almayi nasip etsin
şükürler olsun canım cok sevindim .....
RABBIM hamislere hayirli gecen hamilelikler ve bebislerini saglikla kucagina almayi,hayirli haber almayi bekleyen arkadaslara da bekledikleri haberi almayi nasip etsin
sonucu aldık :)
çok şükür bin şükür şimdi başka bir yol göründü bize.....
12.günüm bugün biliyorsunuz
test sonucu 195 :))))
cumartesi tekrarlıyacağız...
pamuk tarlasında gibiyim şuan yere basmıyor ayaklarım
kelimelerle ifade etmek zor hislerimi....
Saol canım benim çoook şükür çook hepimize dualarım
sonucu aldık :)
çok şükür bin şükür şimdi başka bir yol göründü bize.....
12.günüm bugün biliyorsunuz
test sonucu 195 :))))
cumartesi tekrarlıyacağız...
pamuk tarlasında gibiyim şuan yere basmıyor ayaklarım
kelimelerle ifade etmek zor hislerimi....
canlar pozıtıf sonuc alan arkadaslar transferın hangı gununden ıtıbaren belırtı oldu yada olmadı paylasırmısınız agrı sızı ne durumdaydı sabır ver Allahım
3. Gun embriyosu canim.senin ki kacinci gundu
Canim benimki 5.gundu senin degerin normal bence
yok ya galiba burda en karamsar benim bende ateşte yok of allahım acaba tuttumu artık dayanamıyorum şimdiye kadar aglamadım ama bugün kendimi tutamadım hiçkıra hiçkira ağlıyorum beni yanlız birakmayın arkadaşlar sizlere ihtiyacım var ....
Canım , herkeste aynı belirtiler olmayabilir boşa yıpratma kendini. Allahım kararlamıştır mutlaka zamanını..
Bende de sadece sağ kasık ağrım var okadar mesela. Ateş falan bende de yok.. Biz Allahımıza inandık, doktorlarımıza güvendik, gerekeni yaptık, şimdi sabırla beklemek bize düşen.. Biliyorum zor ama yapacak bişeyimiz yok..
Bir de düşünsene sırf maddi imkansızlıklardan dolayı tedaviye bile başlayamayan kader arkadaşlarımız da vardır mutlaka..
Bizle belki kıt kanaat belki kolayca bi şekilde tedavimizi olmaya çalışıyoruz şükür.. Her durumda halimize şükür edelim canım..
Dediğim gibi ağlasak da zırlasak da maleseffffff elimizden bişey gelmiyo canım..
O yüzdennn bak ben bebek örgü modellerine bakıyorum sen de bakk, çok güzel modeller var bebişler içinnn :):):)
yok ya galiba burda en karamsar benim bende ateşte yok of allahım acaba tuttumu artık dayanamıyorum şimdiye kadar aglamadım ama bugün kendimi tutamadım hiçkıra hiçkira ağlıyorum beni yanlız birakmayın arkadaşlar sizlere ihtiyacım var ....
Canım , herkeste aynı belirtiler olmayabilir boşa yıpratma kendini. Allahım kararlamıştır mutlaka zamanını..
Bende de sadece sağ kasık ağrım var okadar mesela. Ateş falan bende de yok.. Biz Allahımıza inandık, doktorlarımıza güvendik, gerekeni yaptık, şimdi sabırla beklemek bize düşen.. Biliyorum zor ama yapacak bişeyimiz yok..
Bir de düşünsene sırf maddi imkansızlıklardan dolayı tedaviye bile başlayamayan kader arkadaşlarımız da vardır mutlaka..
Bizle belki kıt kanaat belki kolayca bi şekilde tedavimizi olmaya çalışıyoruz şükür.. Her durumda halimize şükür edelim canım..
Dediğim gibi ağlasak da zırlasak da maleseffffff elimizden bişey gelmiyo canım..
O yüzdennn bak ben bebek örgü modellerine bakıyorum sen de bakk, çok güzel modeller var bebişler içinnn :):):)
inşallah canım ama elimde digil yaşları ben sildikçe o akıyor gene bazı arkadaşlar yanlız digil ama ben hep bu süreci yanlız geciriyorum bazen diyorum rahmetli annem yanımda olsa belki bu kadar takmazdım ne olur kızmayın sakın bana ....